Failliet

Romac35

Eet het, en je weet het!
21 okt 2010
340
0
0
www.wpwijzer.nl
#22
Kan dat overigens zomaar: gewoon van eigenaar wisselen, saldi op 0 zetten en doorgaan alsof er niets aan de hand is?
Als de boel failliet is kan dat wel. Maar doorgaan... dat is de vraag. Want welke publisher die net zijn zuur verdiende centen ziet verdampen wil nu nog in zee gaan met dat bedrijf? Ze moeten toch wel hele exclusieve campagnes draaien en direct uitbetalen bij goedkeuring wil iemand zich daar nog aan branden denk ik. En geen publishers, is geen afzetmarkt voor je campagnes, is geen inkomsten, is failliet voor de 2e keer.
 

Trader

Nieuw lid
14 mrt 2008
140
0
0
www.imbull.com
#23
rmfloris zei:
Zojuist mijn account verwijderd.

Na reactivering werd mij verteld dat tegoeden voor 20 april niet worden uitbetaald. Dus je bent alle kwijt wat je hebt opgebouwd en begint met 0. Hierdoor is het vertrouwen in deze partij voor mij compleet weg. Hier doe ik voorlopig geen zaken meer mee.

Ralf
Heb er nog een artikel aan gewijd: http://www.affiliateblog.nl/niet-kapot-te-krijgen/

Als er affiliates benadeeld of gecompenseerd zijn hoor ik het graag. Ben zeer benieuwd naar ervaringen bij deze doorstart!
 

rmfloris

Nieuw lid
18 feb 2009
134
0
0
www.fotovergelijk.nl
#24
Ik zag mijn naam inderdaad voorbij komen. :p

Ik kan me haast niet voorstellen dat ik de enige ben, alleen zullen veel mensen er niet vooruit durven/willen komen. Klagende mensen zijn meestal niet welkom.
 

Chrisb

Nieuw lid
21 mei 2008
45
0
0
#25
Zelf ben ik in november 2011 gestopt bij Testnet. Ik heb een jaartje of twee met ze gewerkt, maar ik was het echt beu om telkens weer te moeten bellen en mailen over wanneer ik een uitbetaling mocht verwachten. Doordat ik dus al een half jaar niets meer bij ze deed is de schade nog redelijk beperkt, maar er stond toch nog voor enkele duizenden euro's open.
Het grappige was dat ik eind maart nog een keer gebeld heb over het openstaande saldo. Toen werd me verteld dat ze het één en ander aan het vernieuwen waren in het betaalproces en dat iedereen medio april uitbetaald zou gaan worden. Bij vernieuwingen had ik eerlijk gezegd niet aan een sterfhuisconstructie gedacht. :-\