Feeds feeds feeds... helemaal niets niets niets

wax

Nieuw lid
2 jun 2009
46
0
0
www.rikmulder.nl
#1
Dagacties of gisterenacties?
Valt me op dat de feeds van de zogenaamde 'vakanties van de dag' programma's als Travelbird en Boekvandaag niet goed ververst worden. Het is inmiddels 4 oktober en bij Boekvandaag dateert de feed nog steeds van 1 oktober. Erg handig die feeds om up to date deze sites te promoten maar is nu al de zoveelste keer dat ik een niet meer geldende actie op de site heb staan... zou hier eens wat secuurder mee omgegaan kunnen worden?

2009???
De feed van Stip reizen slaat helemaal alles, vertrekdata van 2009. Kunnen jullie er niet voor zorgen dat partijen die geen fatsoenlijke feeds aan kunnen leveren dit ook niet meer mogen doen. Kwaliteitscontrole is niet iets alleen van de publishers zelf maar ook voor de adverteerder en de partij die bemiddelt... Daisycon in deze!

Quanta costa?
Ook weer een leuke: de feed van bv. GoMundo. Staat van alles in behalve de prijzen, dacht dat dit een verplicht veld is??

Back to the future
Van der Valk and more... vertrekdata van 00-00-0000. Ook hier graag controle op. Als ik in het overzicht zie staan dat er vertrekdata aanwezig zijn in een feed baal ik er een beetje van als ik na configureren en downloaden de bekende nulnulstreepjenulnulstreepjenulnulnulnulletjes zie staan. Ik ben steeds meer genoodzaakt programma's af te kappen en/of over te stappen naar andere partijen die hun feeds (een beetje) beter op orde hebben.

Zo, deze ergenissen heb ik weer even van me af kunnen schrijven en ik ga maar weer vrolijk verder in de ijdele hoop dat er ooit eens een feedwalhalla zal ontstaan die het leven ietsjes makkelijker zal maken...
 

rstef

Nieuw lid
5 jan 2009
36
0
0
#2
Op alle genoemde punten is actie ondernomen. We hopen deze problemen zo spoedig mogelijk af te kunnen melden. Excuses voor het ongemak.
 

wax

Nieuw lid
2 jun 2009
46
0
0
www.rikmulder.nl
#4
En weer hetzelfde verhaal... is inmiddels 6 oktober 14.00 uur en op mijn site staat weer een verlopen aanbieding van gisteren van boekvandaag.nl. Laatste update van de feed: 5 oktober 10 uur ???
 

jeroentja

Nieuw lid
26 jan 2008
255
0
0
#5
www.boekgisteren.nl is nog vrij ;D

Zou als ik jou was elke keer de feed controleren. Als deze niet geupdate is ook de aanbiedingen van de merchant niet laten zien.
 

Paxz

Powered by Daisycon
31 jul 2009
422
0
0
www.paxz.com
#6
- Boekvandaag is vandaag weer geupdate. We houden deze in de gaten.
- Gomundo: opgelost
- Stip: opgelost
- Van der Valk: opgelost

Dank voor de melding!
 

wax

Nieuw lid
2 jun 2009
46
0
0
www.rikmulder.nl
#7
@jeroentja: :D Voor de beste past-minute reizen...

@Paxz/Daisycon: bedankt voor de updates.

En ja, een beetje een verlate mosterd-na-de-maaltijd reactie maar was er een weekje tussenuit.