Fijn om hier te zijn hoor!

James@

Nieuw lid
9 dec 2010
9
0
0
www.goedkoopgsmbellen.nl
#1
Hoi!

Ik ben James.

Ik ben niet nieuw in de wereld van affiliate marketing. Ik ben semi-gevorderd.

De reden dat ik mij hier heb geregistreerd is dat ik mezelf eigenlijk van begin af aan wil focussen op de basis van affiliate marketing. Omdat het al een tijd geleden is dat ik actief met affiliate marketing aan de gang was, lijkt het me nu een goed moment om het één en ander voor mezelf te herhalen. Even helemaal terug naar de basis.

Het is belangrijk om de basis van affiliate marketing goed onder de knie te krijgen, aangezien dit voor een groot deel bepaald of je echt geld zal verdienen met het promoten van producten en diensten als affiliate marketeer.

Ik ben van plan om mijn ervaringen en kennis die ik op doe, te delen met de mensen die nieuw zijn in de affiliate marketing business en ben daarom een blogger blog gestart om regelmatig artikelen te schrijven over affiliate marketing voor beginners. (op dit moment staan er nog geen artikelen op)

De eerste vraag die ik heb is, wat betekent de onderstaande instelling bij Blogger?

Regeleindes converteren

Als je Ja hebt geselecteerd, worden enkelvoudige hard-returns in de Berichteditor vervangen door enkelvoudige
-tags in je blog en dubbele hard-returns door dubbele tags (

).


Iemand die enig idee heeft waar deze optie bij van invloed is in Blogger?
 

patje72

Nieuw lid
30 jul 2008
180
0
0
dating.lerenleven.com
#2
Re: Fijn om hier te zijn

OK....eerste fout

- Je houdt je bezig met dingen die nog niet belangrijk zijn. Waarschijnlijk heb je een half uur rondgelopen en lopen zoeken op internet wat dit precies inhoudt. Je had al 1 of 2 pagina's content kunnen hebben in dezelfde tijd.
 

DvK

Nieuw lid
22 jun 2010
96
0
0
vkimedia.com
#3
Re: Fijn om hier te zijn

Welkom James.

Wat ze bij Blogger bedoelen is het omzetten van enters (returns) naar line-break HTML tags (die hier verdwenen zijn in je post). Waarschijnlijk is het wenselijk voor jou om hier 'Ja' te kiezen.
 

James@

Nieuw lid
9 dec 2010
9
0
0
www.goedkoopgsmbellen.nl
#4
Re: Fijn om hier te zijn

@patje72
Dat is waar. Daar heb je gelijk in.
@smartje
mmm... Enters? Returns? Nog te complex voor mij die vaktaal. Ik ga er nu maar van uit dat ik dit op "Ja" moet laten staan voor een goede opbouw van de HTML code. Bedankt.

Verdienen jullie genoeg met affiliate marketing om van rond te komen, als ik vragen mag?

Update: nieuw topic gestart:

1. http://www.affiliateforum.nl/index.php/topic,17395.msg59076.html
2. http://www.affiliateforum.nl/index.php/topic,17394.0.html
 

joda

Nieuw lid
20 nov 2010
21
0
0
www.wixpro.nl
#5
Re: Fijn om hier te zijn

"Genoeg verdienen om van rond te komen?"

Eerst beginnen met lekker bloggen, als je net als ik lol hebt in het bloggen is dat geld verdienen niet zo belangrijk.
Eerst maar eens bezoekers trekken en als je een goede basis hebt kan je allerlei marketing tips en trucs uit de kast trekken om geld te verdienen, maar in het begin vooral lekker bloggen.

GRTZ J.
 

DikkieD

Nieuw lid
25 okt 2007
973
0
0
#6
Re: Fijn om hier te zijn

Bij mij ging het ook zo ja. Eerst websites bouwen. Toen die succesvol werden/bleken volgde het geld automatisch. Affiliate marketing was simpelweg voor mij een stuk verdieping. De andere methodes om met de sites te verdienen waren leuk, maar ik miste het stukje 'eigen regie'....affiliate marketing is lekker zelf in de hand te houden.
 

James@

Nieuw lid
9 dec 2010
9
0
0
www.goedkoopgsmbellen.nl
#7
Dus eerst actief bloggen en ervoor zorgen dat je iets goeds neerzet dat bezoekers naar je toe haalt.
Maar, zijn er affiliates die zoveel geld verdienen dat ze er van rond kunnen komen (die dus al een goed weblog hebben lopen op dit moment)
 
S

svteg

Guest
#8
Naar mijn mening is een weblog de langzame weg om geld te verdienen met affiliate marketing, bloglezers zijn over het algemeen geen kopers, maar vaak mensen die op zoek zijn naar informatie vaak gerelateerd aan een bepaald onderwerp. Er zijn blogs die goed verdienen aan affiliate marketing (iphoneclub.nl ipadplanet.nl bijv), bij een weblog zal je mijns inziens nooit de insteek moeten hebben om er ooit geld mee te willen verdienen, maar vooral service verlenend moeten zijn. Commerciële blogs, daar prikken bezoekers zo doorheen en dat bindt geen bezoekers.
Wil je snel goed scoren, doe je voor als 17 jarig meisje en ga schrijven over je favoriete nagellak, mascara en oogschaduw. Via hyves, facebook, twitter en andere soortgelijke blogs is je website goed te promoten, en deze groep modebewuste meisjes is dol op koopjes vinden via internet, ondanks dat hier al veel blogs van zijn zou je de concurrentie achter je kunnen laten door de post frequentie hoog te houden, dat is namelijk het probleem van al die meiskes, ze hebben school, huiswerk, vriendjes en vriendinnetjes en hebben daardoor vaak niet de tijd om hun blog goed bij te houden.
Ga op zoek naar de makkelijke doelgroep, jij moet met je goedkoop bellen blog heul veul werk verrichten voordat jij een autoriteit wil worden tussen al die andere blogs die je zogenaamd goed advies willen geven.

Wil je sneller scoren met affiliate marketing, begin dan in ieder geval geen blog.
 

DikkieD

Nieuw lid
25 okt 2007
973
0
0
#9
Yup...ik verdien niks met bloggen....maar het is leuke afleiding en soms een blok aan mijn been :). Gelukkig compenseren mijn websites een hoop :)