Focus Bloggers bespaar tijd en moeite! Automatische affiliate links

klaas

Affiliate marketing made easy!
18 mrt 2006
43
0
0
linkpizza.com
#1
Online media worden een steeds aantrekkelijkere vorm van publiciteit. Een steeds groter onderdeel van reclame campagnes wordt ingevuld door het betrekken van bloggers. Die zijn er in alle vormen en maten en dat maakt het best lastig voor bedrijven en pr-bureaus om het overzicht te bewaren. Dit is een van de redenen waarom Bloggerslijst en LinkPizza de krachten bundelen; de overzichtelijkheid van Bloggerslijst wordt gecombineerd met de ervaring op het gebied van adverteren van LinkPizza.com, wat voor zowel adverteerders als bloggers meerwaarde biedt.

Bespaar tijd en kosten

Op de overzichtelijke lijst kunnen bloggers die openstaan voor samenwerkingen zichzelf aanmelden en adverteerders kunnen vervolgens makkelijk met hen in contact komen. Een adverteerder bespaart hierdoor in tijd en kosten. Een bijkomend voordeel is de niet goed geld garantie, waardoor de adverteerder de zekerheid heeft dat de blogger zich ook aan de afspraken houdt.

Transparantie

Uniek aan Bloggerslijst in haar huidige vorm is dat alle bloggers openheid geven wat betreft bezoekersaantallen en zich nader voorstellen. Een adverteerder kan op deze manier afwegingen maken tussen verschillende bloggers en uiteindelijk een blogger kiezen die past bij het merk. Handig wanneer je als adverteerder overspoeld wordt door aanvragen van bloggers, waarbij het uiteindelijke selecteren en aangaan van samenwerkingen een vak apart zijn.

Bloggerslijst bleek na het online gaan in maart 2016 al snel een groot succes; honderden bloggers hebben zich sinds die tijd aangemeld. Reacties van bloggers, dat zij benaderd werden doordat ze gevonden werden via Bloggerslijst, volgden snel. En dat is precies wat we wilden bereiken; dat het makkelijker wordt voor geïnteresseerde partijen om in een oogopslag te zien welke bloggers interessant kunnen zijn voor een samenwerking.

Samenwerken via LinkPizza

LinkPizza heeft veel ervaring op het gebied van samenwerken met internationale bloggers. Een aantal jaren terug begon LinkPizza met een handige affiliate-tool die het bloggers gemakkelijk maakt inkomsten te genereren. Inmiddels zijn zij flink gegroeid en bieden nu vele opties meer aan. Een samenwerking was dan ook een logische vervolgstap. Hierdoor wordt het niet alleen makkelijker om bloggers te vinden maar is het ook mogelijk om op Bloggerslijst met 1 klik op de knop een samenwerking aan te gaan met een blogger. Er kan meteen een voorstel gedaan worden wat tijdwinst oplevert in de communicatie.

Tarieven

De tarieven kunnen door bloggers zelf worden ingevoerd zodat de adverteerder meteen kan zien welke bloggers binnen het budget passen. Een tweede voordeel is dat er altijd actuele informatie weergegeven wordt, zoals het totale bereik van een blogger en het bereik op social media kanalen. Tot slot wordt de facturering verzorgd door LinkPizza waarmee het bedrijf zowel bloggers als adverteerders een hoop werk uit handen neemt.

Wij zijn trots op deze samenwerking en we hopen in de toekomst nog veel voor zowel bloggers als adverteerders te kunnen betekenen!