Geautomatiseerde backlinks

B

bumblebee

Guest
#2
Ik zie het nut hiervan niet in. Wie wordt hier beter van? Misschien zie ik het verkeerd. Ben benieuwd naar andere reacties.
 

DikkieD

Nieuw lid
25 okt 2007
973
0
0
#4
Misschien heeft hij juist wel degelijk veel verstand van SEO maar vraagt hij zich af waarom jouw initiatief hier iets in zal verbeteren? :)

Een backlink is pas leuk als het ofwel gerichte traffic oplevert, of een zekere relevantie heeft met het onderwerp waardoor er ook daadwerkelijk een stukje waarde wordt overgedragen. Of het wel/niet vanaf 1 kant komt maakt niet zoveel uit, alhoewel een niet-relevante website met veel waarde wel degelijk bijdraagt aan PR (Onzinbedenksel van Google).

Wat is het verschil met de social plugin die ook niemand gebruikt (behalve proactief om eigen artikelen/sites op de social sites te promoten)....? Mijn bezoekers gaan zich niet op een site aanmelden om mij een dienst te bewijzen.
 

pippelpap

Nieuw lid
6 sep 2006
653
0
0
#5
Ilya zei:
PR (Onzinbedenksel van Google).
Dat vonden Yahoo en Altavista ook, toen ze eind jaren negentig het aanbod van Page en Brin afsloegen om de PageRank technologie te kopen. Ik geloof dat ze er later toch iets anders over zijn gaan denken..
 

DikkieD

Nieuw lid
25 okt 2007
973
0
0
#6
Gelukkig leven we nu in 2008/2009, waar de door jou genoemde partijen wel andere dingen aan hun hoofd hebben ;D Maargoed, linksom, rechtsom; het begrip PR is momenteel voor webmasters belangrijker dan voor bedrijven. Vindbaarheid verbeteren en PR zijn niet 100% hetzelfde, hoeveel beide zaken wel binnen hetzelfde domein spelen...
 
B

bumblebee

Guest
#7
Op FavoSites kun je al je favoriete websites plaatsen zodat je overal online je favoriete websites bij de hand hebt, ook kun je favoriete websites en pagina's van andere leden bekijken beoordelen en hier commentaar op geven.

Dus het kan ook negatief uitpakken als je site door bijvoorbeeld concurrenten afgekraakt wordt. En daar zit iemand die serieus bezig is niet op te wachten.
En dat heeft niks te maken met of ik wel of niet verstand heb van SEO e.d. maar gewoon met mijn nuchter verstand.