Gegroet allemaal!

Ewalk

Nieuw lid
10 dec 2008
5
0
0
#1
Mijn naam is Ewalk en ik ben al een tijdje bekend met internetmarketing, maar ben er nooit aan begonnen. Ik ben me nu aan het verdiepen in dit gebeuren op vele plekken en hoop ook hier veel kennis op te doen. Ik ben nu bezig wat te proberen met Bum marketing en ben nog bezig met wat domeinnamen. Daarnaast ben ik met een site bezig die dus nog niet klaar is. Ik merk dat het begin wel veel tijd kost. Vrijwel al mijn avonden ben ik aan het lezen in tutorials, artikelen, websites en diverse courses. Daarnaast aan het klooien met mijn website. Ik ben er van overtuigd dat als alles eenmaal staat (website, domeinnamen e.d.), het beter plannen wordt. Voorals nog weer meer kennis tot me nemen! :)
 
9 jun 2008
118
0
0
#2
Ik heb een beetje gekeken wat Bum Marketing is....maar 't klinkt mij een beetje als 'mooie praatjes' in de oren. Van die ouderwetse affiliate marketing praatjes dat je rijk wordt zonder hard te werken etc. Je leven is nooit meer hetzelfde bla bla bla.

Wat is 't idee precies? Tis geloof ik hetzelfde als article marketing toch? Dus je schrijft de hele dag door artikeltjes en daar verwerk je affiliate linkjes in? that's it? of is 't nog spannender ;)
 

Ewalk

Nieuw lid
10 dec 2008
5
0
0
#3
Inderdaad is het een soort van variatie op articlemarketing. Je hebt geen website nodig en leid mensen naar de site van de merchant door diverse artekelen te schrijven. Het vergt best wel tijd, dus mensen die zeggen dat je bijna niets hoeft te doen vergissen zich. Om alles goed op poten te zetten ben je wel een paar uur bezig, althans als ik naar mezelf kijk.
Het is net als met netwerkmarketing, men houdt vaak mooie praatjes over gemakkelijk geld verdienen zonder al te veel doen en zo, terwijl het best wel aanpoten is als je verder wilt komen. Bovendien is het ook nog zo dat je om een aardig bedrag te kunnen verdienen als maar door moet werken om mensen te vinden. Als ej dat incalculeert is het geen probleem, doe je dat niet dan kan het vies tegenvallen.
 
9 jun 2008
118
0
0
#4
maar als je geen website nodig hebt...waar schrijf je die artikelen dan? En je moet alsmaar meer mensen vinden? Ik geloof dat ik 't concept nog niet helemaal begrijp ???
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#7
heb geen pm gestuurd, de bedoeling van dit forum is van elkaar te leren....... of het nu BUM of BOM is, hoewel, het laatste "past" me niet, maar meeleren ligt me wel, dus bij deze de uitnodiging. 8)