Gezocht: Backlink (AB - ABC) of Traffictrade (Nederlandse bezoekers)

Ulinks

Nieuw lid
25 sep 2019
2
1
3
ulinks.nl
#1
Hallo,

Voor iedereen die opzoek is naar een website voor linkruil, of NL traffic ruil? Dan wil ik graag Ulinks.nl aan je voorstellen. :)

Ulinks heeft een collectie van veilige, en door mij gecontroleerde websites die speciaal voor mijn bezoekers zijn geselecteerd. Ik toon geen vervelende advertenties, en maak gebruik van een traffic trade script. Dankzij dit script zal de website die mij de meeste bezoekers stuurt automatisch bovenaan de lijst komen te staan. Om zodoende de meeste bezoekers terug te krijgen.

Zou je graag meer informatie willen, of wil je een samenwerking met mij aangaan. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met me op door HIER te klikken!

Elke site die door mij word toegevoegd krijgt een link op de home pagina, een eigen unieke post die gedeeld word d.m.v. email, en diverse sociale netwerken. Win/win situatie!


Mocht je site niet passen binnen de categorieën op Ulinks.... Geen probleem, ik voeg graag nieuwe categorieën toe! :cool:

Hopelijk tot snel!
 
Laatst bewerkt:
4 nov 2019
1
1
3
#2
Bedankt!

Ik ga hier zeker even naar kijken, op dit moment ben ik ook bezig voor wat links voor een aantal nieuwe klanten in de bouw & horeca.

Video ziet er dan ook top uit, ga het later in de middag even goed doornemen. Wat vinden jullie van Startups? En dit blog over startups?
 
Laatst bewerkt:
Leuk bevonden: Ulinks