Gezocht!! PHP toppers

Daisycon

Nieuw lid
20 sep 2007
3.344
0
0
twitter.com
#1
(Ervaren) PHP Programmeur

Functie omschrijving

Als Ervaren PHP programmeur kom je onze ICT afdeling versterken met het onderhouden en het uitbreiden van software voor de online dienstverlening van Daisycon. Je bent mede verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitbreiden van diverse online applicaties, waaronder software voor het serveren van reclame-uitingen en het meten van transacties. Met jouw PHP ervaring kijk je kritisch naar de kwaliteit van code en werkprocessen en adviseert het ontwikkelteam en het management over te nemen stappen en/ of oplossingsrichtingen.

De werkzaamheden

Je komt te werken in een klein team van 8 Zend gecertificeerde collega?s. Als team werk je samen aan één project. Het project is gesplitst in meerdere sub-projecten, waaronder:
◾Cutting edge Affiliate Marketing software;
◾Leadplatform (Lead Generation);
◾Supportplatform;
◾Productfeeds.

Er wordt gewerkt volgens de scrum methodiek. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van Atlassian Producten zoals JIRA, Stash en Greenhopper.

Aanbod

◾Een uitstekende studie regeling;
◾Een prima salaris afhankelijk van ervaring en opleiding;
◾Flexibele werktijden;
◾Een reiskostenvergoeding of een NS trajectkaart;
◾Een interessante winstdeling;
◾Een inwerktraject van een half jaar. Een ervaren collega zal je in deze periode intensief begeleiden;
◾Een centraal gelegen werkplek, direct naast Station Almere-Stad.

Functie eisen
◾Minimaal HBO werk- en denkniveau;
◾Aantoonbare ervaring met PHP (OOP) en MySQL;
◾Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
◾Kennis van: Linux, Caching, Zend Frameworks, High-end programming en Agile/Scrum.


Mogelijk aangevuld met
◾PHP 5.3 certificaat.

Reageren

Wij ontvangen graag je CV én een overtuigende motivatie. Je kunt je sollicitatie t.a.v. Personeelszaken mailen naar jobs@daisycon.com . Voor vragen en meer informatie over de functie van Ervaren PHP Developer neem je contact op met onze HR Manager Wouter Buter op nummer 036-5483770.

Wie zijn wij?

Daisycon is, op het gebied van Performance Based Online Marketing, al jaren hét toonaangevende netwerk van Nederland. Met ons in eigen beheer ontwikkelde platform werken we met ons team van ongeveer 75 collega?s op een gedreven maar informele wijze aan de groei van Daisycon.

Om je een indruk te geven, wij onderhouden een internationaal netwerk voor affiliate marketing waarbinnen wij dagelijks zo?n anderhalf miljoen kliks registreren vanaf 70.000 websites voor 1.600 adverteerders. In Nederland, maar ook in België, Duitsland en Frankrijk.

Het team van Daisycon onderneemt veel gezamenlijke activiteiten. Er is een actieve personeelsvereniging die ondermeer twee keer per jaar een personeelsuitje organiseert. Iedere vrijdag sluiten we de week samen goed af met een biertje. Ieder kwartaal wordt de lokale kroeg afgehuurd en is er gelegenheid je collega?s op een heel ander manier te leren kennen.

Veel medewerkers bezoeken gezamenlijk (internationale) beurzen en evenementen. Ook zijn we twee keer met het team gaan wintersporten in Frankrijk, teambuilding op grote hoogte dus. Bij ons tienjarig bestaan hebben we met het hele bedrijf een trip naar Milaan gemaakt.

De sportcommissie organiseert op hun beurt eens in de zoveel tijd een leuke sportactiviteit. Denk dan aan zaalvoetbal of een bootcamp op het strand. Afgelopen jaar is zelfs gezamenlijk de Dam tot Dam loop gelopen