Gratis Views op je youtube filmpje.

dfpjopo

Nieuw lid
22 aug 2011
9
0
0
#1
Hallo,

Heb nog een leuke tip voor jullie. Een programma die volledig gratis is en maakt views op jouwn youtube filmpje.
Handig natuurlijk om een product te promoten en bovin de zoekresultaten te komen ;)

http://www.viewet.nl
 

eBizznizz

Beter rechtop sterven dan op je knie?n leven
17 jan 2008
134
0
0
#2
Voordat je een site lanceert, kun je ervoor zorgen dat je een goede vertaler Engels>Nederlands hebt en geen Google Translate of iets dergelijks erop los gooit?

""Viewet is een punt based view increaser, wat betekent dat voor elke video van het programma uitzicht vanaf de database zul je een punt krijgt voor uw account. Voor elk punt je hebt zul je oog krijgt om je video en zullen worden afgetrokken een punt. ""

Hoe meer energie jij in een project steekt, des te meer krijg je ervoor terug. (Law of Attraction ;) )
 

dfpjopo

Nieuw lid
22 aug 2011
9
0
0
#6
Dit is gewoon een vrije tijds projectje iedereen veel commentaar. Ik geef jullie alleen een tip om iets te promoten?
 
S

svteg

Guest
#7
Ach ja dfpjopo, there is no accounting for taste, showbizzsite vind je website vervuiling en Wanabo spammerig, terwijl beide personen ook best wel een vleugje 21 eeuw over hun websites mogen laten gaan.

Ik denk dat je op site als sitedeals.nl of tbforum.com betere respons krijgt, daar zitten meer van dit soort diensten. Je moet gewoon even het juiste platform zoeken..
 
18 mrt 2008
341
0
0
www.showbizzsite.be
#8
Svteg, mijn commentaar ging over de slechte teksten. De zinsconstructies zijn er helaas niet naar. Als je een site maakt en je bent qua taalgebruik niet sterk, vraag dan iemand eens de tekst die je wil publiceren na te lezen of te corrigeren. Er moet toch altijd een vriend of familielid zijn die dat kan of wil doen.
En wat onze layout betreft: je hebt gelijk maar content is stukken belangrijker dan een al dan niet modern jasje.
 
S

svteg

Guest
#9
Het gaat mij erom dat over elke website wel wat te zeggen valt, eerlijk gezegd maakt het mij geen biet uit of de website van dfjopo tekstueel slecht in elkaar zit, als zijn dienst maar doet wat het moet doen, je wilt niet weten met hoeveel Pakistanen ik goede zaken doe waarvan de website ronduit bagger is. Dat is nou eenmaal het segment..

Jullie vinden dat content belangrijker is dan een modern jasje, maar vinden je bezoekers dat ook? Staat het een grotere groei niet in de weg?

Ik bijvoorbeeld, lees graag content in een duidelijk overzichtelijk jasje.. de meeste websites kunnen om de 3 jaar een forse vernieuwing (lees: nieuwe layout, structuren) gebruiken, en das niet voor niks..