Groen blaadje....

Wodan

Nieuw lid
29 mei 2016
1
0
0
#1
Hallo allemaal,

Ik ben Lex, ik ben nieuw hier en ik heb me onlangs aangemeld bij 3 affeliate programma’s.
Na veel lezen leek me dit een mooie manier om een centje bij te verdienen. Probleem is dat ik er niet echt uitkom . Ik zit bij paypro, wat ik wel snap, maar zanox en TradeTracker snap ik de ballen van???
Waar krijg ik bij die 2 programma’s mijn eigen unieke link en hoe kan je een advertentie op je site of op facebook plaatsen???
Pleass help. Ik wil dit graag onder de knie krijgen. Zijn er meerder hier die er problemen mee hebben of er niet uit komen, hoor het graag. Is er iemand bereid om samen met mij een affeliate site op te zetten en alles te delen???

Mvg.
Lex
 

emasa

Nieuw lid
12 aug 2007
7
0
0
#2
Welkom.

Het beste is om eerst een concept te bedenken en een degelijke website met relevante inhoud te bouwen.

Tijdperk lukraak kopiëren en plakken van html banners is passe. Je moet iets te bieden hebben of kunnen toevoegen om van waarde te zijn.

Einde les 1 :)
 

GDB

Nieuw lid
26 mei 2015
38
0
6
#3
Hallo Lex,

Welkom.

Paypro zegt inderdaad wat directer "Hier is jouw unieke affiliatelink". Bij de meer "standaard" affiliatenetwerken zoek je na het inloggen een campagne op die je wilt promoten en vervolgens kies je voor bestaand promotiemateriaal (banners tot tekstlinks) of maak je zelf deeplinks aan.

Ik zelf gebruik alleen maar deeplinks/tekstlinks. Hoe specifieker jij naar de website van de adverteerder linkt, hoe beter. Een link naar de bestelpagina van het product (zoals een salespage bij een Paypro adverteerder) is doorgaans veel beter dan simpelweg linken naar de homepage van de adverteerder.

Voordat je je aanmeldt bij een campagne van Tradetracker/Zanox/etc is het verstandig dat je website niet alleen relevant is voor de betreffende campagne maar dat hij er ook een beetje "af" uit ziet. Met een "binnenkort live" pagina kom je er meestal niet.

Zie ook de onderstaande handleidingen.

Tradetracker
http://static.tradetracker.net/nl/support_affiliate/Affiliate-Start-Guide-en_GB.pdf

Zanox
https://www.zanox.com/export/sites/zanox/nl/publishers/veelgestelde-vragen/tutorials-publishers/zanox-marketplace-handleiding-NL-Pub.pdf

Zelfredzaamheid is een groot goed als affiliate. Alle "Hoe moet ik..."? en "Wat is... ?" vragen kun je het beste eerst googlen. Zo kom je veel sneller vooruit. Bovenstaande links naar de handleidingen komen simpelweg uit Google of de supportomgeving van de netwerken als je op "Help"/"Support" klikt. Minuutje werk. Als je jezelf dat aanleert, kom je een heel eind.

Uiteraard kun je altijd hier terecht met je vragen als je er niet uit komt of als je second opinions wilt. Mensen die laten zien dat ze ook actie ondernemen en niet uitsluitend vragen stellen, krijgen altijd hulp.

Ik maak content websites die via Google bezoekers krijgen en waar ik aan verdien met affiliate links. Als je ook die kant op wilt, zijn de volgende pagina's interessant om te lezen.

http://www.nichepursuits.com/niche-site-project-1-overview/
http://www.nichepursuits.com/niche-site-project-2-overview/
http://www.nichepursuits.com/projects/niche-site-project-3-0/
http://www.smartpassiveincome.com/nichesiteduel/
http://www.cloudliving.com/start-here/
http://nichesiteproject.com/amazon-affiliate-sites-niche-site-process/
http://www.cloudincome.com/start/

Overweeg ook de volgende twee affiliatenetwerken/partnerprogramma's:

Daisycon - https://www.daisycon.com/nl/
Bij Daisycon kun je versneld uitbetaald krijgen zonder te wachten op betaling door de adverteerders. Want een club als Tradetracker laat jou gerust maandenlang om je geld bedelen als de adverteerder niet betaalt. En geld dat niet wordt uitbetaald door adverteerders, kun jij niet investeren in je websites.

Bol.com - https://partnerprogramma.bol.com
Betaalt elke maand netjes uit. Uitgebreid assortiment. Goede conversie. En eenmalige bonussen: als jij uiteindelijk zorgt voor 1000 bestellingen krijg je in totaal bijna €500,- cadeau van Bol. Leuk en motiverend als je net begint: https://partnerprogramma.bol.com/partner/commissie.do

Bouw je sites lekker zelf. Dan kun je ook alle opbrengsten houden.

Het belangrijkste is stappen zetten. Dus laat maar horen wat je allemaal daadwerkelijk aan het doen bent naar aanleiding van adviezen die je krijgt.
 

GDB

Nieuw lid
26 mei 2015
38
0
6
#4
Is dat groene blaadje ondertussen bijna een maand later al een beetje verkleurd?
Of kunnen we je onder het groepje mensen scharen dat wel de resultaten wil, maar niet het werk erin wil steken?