Hallo, ben nieuw hier!

15 aug 2011
1
0
0
#1
Hallo mijn naam is sander en ben nieuw op dit forum. Ik zou graag meer willen weten over geld verdienen op internet. En dan met name affiliate marketing. Zijn er mensen die mij hier bij kunnen helpen? want heb hier nog wel een paar vragen over zoals:

Hoe schrijf je unieke content als je weinig over het product weet? en het product te duur is om te kopen?
Hoe kun je als affiliate gebruik maken van adwords?
Weet iemand een goede training?

Alvast bedankt Gr sander
 

prijk

Nieuw lid
11 nov 2005
168
0
0
#2
Welkom!
Er zijn inderdaad nogal wat mensen die redeneren zoals jij en webpagina's maken uitsluitend om er geld mee te verdienen. Volgens mij is dat op de lange duur een heilloze weg. Het lijkt me beter iets op te zetten over een onderwerp dat je interesseert en waar je veel van afweet en dan pas manieren te zoeken om er geld mee te verdienen. Of begin een webwinkel in een gebied dat echt je interesse heeft en waar je dus zelf allerlei extra info aan kunt toevoegen.
Het accent komt de laatste tijd steeds meer te liggen op onderscheidend vermogen van een website, en het lijkt me erg moeilijk dat te realiseren als je eerst en vooral dollartekens in je ogen hebt en geen benul hebt van de inhoud waarmee je je pagina's gaat vullen.
 

DikkieD

Nieuw lid
25 okt 2007
973
0
0
#3
Hoi en welkom!

Ben het eens met prijk maar heb daarover nog wel de volgende kanttekening; wij zijn allemaal ergens begonnen en hebben ook gaandeweg geleerd wat wel en niet effectief is. Focus op kwaliteit was nog niet echt aan de orde in het verleden en toen hebben wij wel onze lesjes geleerd. Nu wij eenmaal 'groter' zijn is het wat makkelijker schakelen. Ik kan mij voorstellen dat een beginner niet de kennis en middelen heeft om direct een perfecte site op te zetten. Nu hoeft dit natuurlijk ook niet en wat dat betreft heeft prijk absoluut een punt dat het 100x prettiger werkt om iets uit te werken waar je kennis en voorliefde ligt dan iets waar je hoop snel rijk van te worden.

Wellicht is viperchill.com wel leuk om eens door te wandelen. Verder gaat het bij affiliate marketing vooral om traffic die converteert......iets om telkens mee te nemen wanneer je online bezig bent...