Hallo....nieuw hier

Milou

Nieuw lid
18 mei 2010
3
0
0
#1
Hallo,

Ik ben Milou, een leek op het gebied als het gaat om affiliate, maar hoop hier veel te leren. Moet eerlijk bekennen dat ik al heel wat heb gelezen hier zonder registratie..maar vond het nu wel tijd worden om me eens aan te melden.

Ik ben bezig met het maken van een startpagina en wil eens kijken of er links opgezet kunnen worden via het affiliate systeem.
Inmiddels al wel begrepen dat het hard werken is..voordat alles eenmaal loopt.

Ik zal hier vast met regelmaat vragen stellen aan de experts hier ;) en hoop dan een beetje op weg geholpen te worden om het geheel op te zetten.

Elk advies is welkom..tot gauw.
Groet, Milou
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#3
Op lange termijn is het waarschijnlijk alleen succesvol als je slim veel verkeer inkoopt :)
@XpertMarketing: i.p. wel mee eens, maar hangt sterk af van de beoogde startpagina. Er zijn inmiddels al veel meer startpagina's operationeel, die meer een kruising zijn van de aloude linkdirectory en een contentpagina, ook verbeterd qua layout.

@Milou: welkom dus, en in het verlengde van voorgaand zijn we vanzelfsprekend nieuwsgierig omtrent welk type startpagina het doel van het streven is.

:D
 

Milou

Nieuw lid
18 mei 2010
3
0
0
#4
Bedankt voor het welkom.....ik ben dus echt een leek.....om te beginnen en het allemaal eens uit te proberen leek mij een startpagina wel handig...ik denk erover om iets te doen met reizen.....ik weet er zijn inmiddels al tig sites over reizen...maar toch boeit mij dit het meest. Maar hoe kan ik beginnen....kan iemand mij hier tips over geven hoe ik dit kan opzetten??? (heb al een startpagina maker gevonden dus dat is oke) Kan ik mij bv zomaar aanmelden bij een aff als zanox etc? Is het nodig dat mij site...al online staat? dat er al links op staan? dat er verkeer komt op mijn site? Zo heb ik nog wel meer vragen....dus nu is wel duidelijk dat ik er echt niet veel van weet....maar vindt het wel een uitdaging om het te gaan doen.

Dus kortom:
Graag tips waar en hoe ik kan beginnen....als leek of waar ik die info kan vinden
Wat ik absoluut dien te weten
graag in jip en janneke taal


Of kan ik dit bij iemand leren tegen een vergoeding vanzelf...
groet Milou
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#5
heb al een startpagina maker gevonden dus dat is oke
En dat is nu net niet oke ...... ;)

Het gaat er maar net om wat jij en die maker onder startpagina verstaan. Dat kan dus varieren van een drie kolommen met webadressen naar zonnige bestemmingen zoals ijsland, dat kan een serie verhalen zijn, een combinatie of nog weer iets heel anders.
Wanneer er nog nièts is, zou je zelfs ook kunnen denken aan een Blog. Juist omdat het je trekt, de reiswereld. Juist omdat je dan iets van verhalen kan neerzetten. Juist omdat je dàn kan inspelen op reakties van bezoekers. En interaktie met bezoekers is iets van nu, je kunt jan en alleman betwitteren ( werkwoord uitgevonden door Frits Wester ) en alle mogelijke social networks vullen. Je hebt geen idee wat er allemaal kan.

Alleen wat er kan : het blijft een werkwoord, het blijft werken dus.

Wanneer je nog niet een website hebt, moet je voor de handigheid het paard eens voor de kar neerzetten en je eerst afvragen wat je eigenlijk wilt, gewoon een blanko a4-tje pakken, en volschrijven en plakken. Doe je met een mode-stylist ook. Het gaat om het concretiseren van je gedachten. Vervolgens bepaal je wat je nodig hebt, komt dat uit binnen je begroting, kun je verder met het realiseren.
En loopt dat een keer, kun je het geheel voorzien van toeters, bellen en reklame. Snap ?

Kunnen we best vooraf wat heen en weer sugereren, dan open je in het cafe een item, plaats daar een screenshot van een bestaande pagina zoals jij uiteindelijk graag wilt en dan verder kijken. Dit topic is nl voor het even voorstellen en niet zozeer om een natuurpark van boom tot boom te bespreken. Bomen worden in het cafe besprenkeld. Met koffie. Even voorstellen is eigenlijk handenschudden op de drempel ... ;D

Mocht het moeilijk zijn om een picture/foto weer te geven kun je eens kijken op twitter picture, kun je een plaatje uploaden, delen en naar verwijzen.
 

DikkieD

Nieuw lid
25 okt 2007
973
0
0
#8
Hear Hear! @Ouwesmurf: AMEN!

@milou : alle begin is moeilijk. Ik zou persoonlijk niet met een startpagina beginnen. Sterker nog; ik zou sowieso niet beginnen met een site omdat het hoofddoel poen is. Maar dat ben ik :). Ik vind het zelf vooral leuk om om onderscheidende dingen bezig te zijn. Snel geld websites zijn voor mij op termijn niet leuk genoeg om energie in te blijven steken. Ik moet je bekennen dat ik startpagina's werkelijk verafschuw maar dit is vooral persoonlijk omdat het soort pagina's nog steeds flink populair zijn. Als je niet van plan bent om je affiliate business via traffic inkoop op te zetten, dan kun je beter een sterke contentwebsite overwegen. In dat geval loont het vaak enorm door te schrijven over een hobby of passie. Dit kan reizen zijn; met reizen is er bijna nooit echte concurrentie wanneer je op persoonlijke nooit schrijft. Makkelijk om dus uniek te zijn. Ook makkelijk om met reissites via affiliate marketing te verdienen; tig reisbureaus zijn inmiddels in NL actief.

Succes!