Heb jij erotisch/datingverkeer? Ontvang een vaste vergoeding per inschrijving!

NickNick

Nieuw lid
1 jun 2013
34
0
0
www.inviteonly.nl
#1
Beste webmaster,

Bij deze wil ik www.erocash.nl bij je introduceren. Erocash.nl is een affiliateprogramma waarbij je een vaste vergoeding krijgt per aangebrachte gratis inschrijving op een van onze erotische datingsites. Onze vergoedingen kunnen flink oplopen als de kwaliteit van de aangebrachte leden goed is.

Binnen ons programma hebben wij op dit moment een viertal datingsites, met allemaal een eigen niche, inclusief een Belgische versie. Onze landingspagina?s staan bekend om hun zeer hoge conversie, omdat wij ze wekelijks optimaliseren.

Bij onze datingsites kun je zelf kiezen welke pagina je wilt promoten. Je kan naast de frontpage en de aanmeldpagina, ook profielenpagina?s en zoekpagina?s promoten.
Wij keuren leads altijd binnen 48 uur. Dat betekent dat je binnen 48 uur na het aanbrengen van een gratis inschrijving, weet of het lid is goedgekeurd of afgekeurd. Elke eerste week na het einde van de maand worden al je goedgekeurde inschrijvingen uitgekeerd en ontvang je een uitgebreide creditfactuur via onze uitbetalingspartner Cashmaster.

Qua promotools bieden we momenteel tekstlinks en banners aan. Het assortiment wordt binnen enkele weken uitgebreid met aanmeldformulieren, XML-feeds en profielenframes. Mocht je een specifieke wens hebben, dan helpen wij je graag met een op-maat-gemaakte tool.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken per e-mail en telefoon. Daarnaast zijn we tijdens kantooruren te bereiken via Skype. Ook ben je welkom voor een kennismaking bij ons op kantoor.

Hieronder vind je onze gegevens:

M: [email address]
T: 085 ? 877 13 39
S: support.erocash

We zouden je graag als nieuwe affiliate willen verwelkomen! Je kan je aanmelden via http://www.erocash.nl/aanmelden. Je account is direct actief en je kan meteen aan de slag met de promotie van onze datingsites.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan hoor ik het graag!

Met vriendelijke groet,
Nick

www.erocash.nl