heeft iemand september al uitbetaald gekregen?

Denre

Nieuw lid
20 jan 2009
1
0
0
#3
Hoihoi,

Dacht even rondkijken op het internet om te zien of er meer mensen zijn die problemen hebben met de uitbetaling van adquick en zodoende kwam ik hier terecht.
De laatste uitbetaling van adquick die ik heb ontvangen is de uitbetaling van juli (wat eigenlijk juni moet zijn), wat betekend dat ze inmiddels een half jaar achterstand hebben met de uitbetalingen.

Ik heb Mohamed hier al meerdere malen een email over gestuurd. Op sommige van mijn emails heb ik een antwoord gekregen maar de betalingen zijn niet binnen gekomen.
Volgens Mohammed zijn ze onder bezet en zou er eind vorig jaar een credit controller bij komen om de achterstand voor het eind van het jaar (2008) weg te werken maar sinds dien nooit weer een betaling gezien.

Aangezien ik niet de enige ben die niet wordt uitbetaald is het misschien een idee om als affiliates gezamelijk een claim neer te leggen bij Adquick want een half jaar is wel ERG lang
 

Vivere

Nieuw lid
9 okt 2008
37
0
0
#4
Wij zitten nu sinds begin october bij Adquick en zijn nog geen enkele keer uitbetaald. Als ze een tekort aan personeel hebben is dat toch niet ons probleem. Verder kan ik Adquick adviseren om ook maar eens wat mensen aan te nemen om mail te beantwoorden want een reactie geven op een mail is al te veel gevraagd. Misschien ook een idee voor Mohamed om een leuke assistente in dienst te nemen die hem wat werk uit handen neemt, hij is volgens de mensen die je bij Adquick aan de telefoon krijgt altijd druk en met iets anders bezig.