Het grote; er ligt wat bij DC plat topic.

mdobro

Actief lid
12 sep 2005
2.377
0
36
www.daisycon.com
#21
@realdutch,

Het lijkt het me sterk dat de online stats direct iets met de datuminstellingen op je PC te maken hebben.

Gevalletje voor een goede virusscanner zou ik zeggen...

succes ermee
 

realdutch

Nieuw lid
29 nov 2006
188
0
0
#22
Het leek me ook al sterk, maar het eenvoudig goedzetten van de tijd bleek toch echt de oplossing. Virusupdates worden altijd netjes automatisch geüpdate en de problemen bij Daisycon en TD hielden aan ook bij andere browsers. Maargoed, probleem is opgelost en was blijkbaar alleen bij mij, dus iedereen weer tevreden :)
 
8 apr 2009
37
0
0
www.historiek.net
#24
Ja als ik inlog kom ik op oude pagina waarop staat dat mijn gegevens onbekend zijn... En als ik daar inlog krijg ik de melding "referrer mag niet?"

Misschien moeten de usergegevens nog ingelezen worden...
 
S

svteg

Guest
#25
Kom er ook niet in, krijg deze melding:


Pagina niet gevonden

De door u opgevraagde pagina kon niet worden gevonden.


Edit: Op de PC kom ik er wel in, maar werkt de backend maar voor de helft. Via de mac kan ik helemaal niks.
 

Barry

Nieuw lid
3 dec 2005
277
0
0
www.daisycon.com
#28
Hallo allemaal,

Zojuist is er een nieuwe voorpagina etc. op Daisycon.com geplaatst, dit heeft helaas wat inlogproblemen veroorzaakt. De meeste probleempjes zijn inmiddels alweer opgelost, er zijn nu nog enkele kleine zaken die nu nog opgelost worden. Belnagrijk (want daar let iedereen het meest op) is dat de kliks, tracking etc. geen last heeft ondervonden hiervan.

Excuses voor het eventuele ongemak.

Barry
 

gertje

Nieuw lid
4 feb 2010
8
0
0
#29
Kan niet bij "mijn programma's".
Kom weer bij het inlog scherm terecht. :-[
Log weer in.
Dan maar bij programma's.
Terug gaat het weer naar het inlog scherm. :'(
Tja.... ???
Ga maar even met de hond een rondje. ;D
Mvg
Gertje
 

mdobro

Actief lid
12 sep 2005
2.377
0
36
www.daisycon.com
#30
hoi gertje,

Indaad er gaat iets mis met het doorlinken naar de programma overzichten ook de aanmeldpagina's voor de verschillende affiliate programma's werken op het moment niet.
Het een en ander is een rechten/cookie issue tav de inlog/website daisycon.com.

Wel kun je materiaal van reeds aangesloten programma's op halen (banners en deeplinks) ook staat deze issue los van de tracking of je statistieken.

we gaan het asap oplossen.
 

mdobro

Actief lid
12 sep 2005
2.377
0
36
www.daisycon.com
#32
Sinds vanochtend 10 uur zou weer alles naar behoren moeten werken. We zijn de rest (interface) nog aan het aanpassen en her en der kan nog wel een oude layout in een email of een functie zitten. Kom je iets tegen mail het dan even naar ons/mij.

Wel hebben we de les getrokken dat we niet meerdere zaken in een keer moeten doen, gezien de complexiteit (van de interface) zitten er her en de issues die we vooraf moeilijk kunnen overzien :-[
 

mdobro

Actief lid
12 sep 2005
2.377
0
36
www.daisycon.com
#36
We hebben een storing bij onze hosting provider (samen met naar we hebben vernomen nog 300 sites) , het betreft enkel onze website. De tracking en links en materiaal werken gewoon!.

Je kunt op het moment niet inloggen, even geduld dus aub

****
het is inmiddels ook alweer opgelost.
 

Fritsie

Nieuw lid
13 mei 2013
17
0
0
#37
Ondanks de "Waarschuwing: er is al ten minste 120 dagen geen nieuwe bericht geplaatst in dit topic.
Tenzij je zeker weet dat je hier wilt reageren, overweeg je beter om een nieuw topic aan te maken. " melding toch maar een bericht hier:

Sinds vandaag gaan alle Daisycon affiliate links niet naar de gelinkte website maar naar -http://www.manymorestores.com- wat een soort fail-safe is van Daisycon voor inactieve links.
Alles links die ik vandaag aanmaak en alle productlinks die ik via de WP-tool genereer verwijzen allen direct naar genoemde URL.
Zo is het lastig leads genereren.

Heeft iemand het zelfde probleem?
 
6 sep 2010
146
0
0
www.daisycon.com
#38
Beste Fritsie,

Kan je ons per mail support[at]daisycon.com of ticket je accountnaam doorsturen? We willen graag even met je meekijken. Je kan ons natuurlijk ook even bellen op: 036-5483780. Alvast dank.

Met vriendelijke groet,
Daisycon Support
 

Fritsie

Nieuw lid
13 mei 2013
17
0
0
#39
We zijn er uit: de programma's waar ik naar linkte zijn plotseling (?) gestopt bij Daisycon. Er is niets over te vinden in de 'Nieuws' sectie op Daisycon.com voor zover ik weet. Vreemde gang van zaken maar wellicht zie ik het over het hoofd.
 

Drazz

Nieuw lid
2 okt 2013
12
0
0
www.cpamarketing.nl
#40
Zijn er problemen met het registreren van clicks?

Ik had er gister zo weinig dat ik zelf maar wat clicks had gezet, maar deze kwamen ook niet in mijn statistieken terecht (via telefoon en wifi network maat). Vandaag is er ook nog geen click geregisteerd. Ben benieuwd hoe dat komt.


Edit: Haha ik refresh mijn stats en het is van gister bij gewerkt zie ik. In in eens 7x zoveel clicks. Snelle service zullen we maar zeggen :)