Hoge afkeuring Ritel

1 jun 2008
2
0
0
#1
Ik verkoop sinds kort ook Ritel maar over de maand April lag het afkeuringspercentage op maar liefst 64%, dit heb ik nog niet eerder meegemaakt, wie heeft daar ook ervaringen mee?
 

Jorg

Nieuw lid
14 nov 2007
447
0
0
#2
Het ligt natuurlijk aan allerlei factoren, dus het is lastig zo 123 te zeggen. Zijn het er een paar of veel. En wat voor aanbiedingen promoot je. Zie ook de ICTango discussie van even geleden. Daar is het goedkeuringspercentage om geheel onduidelijke redenen ingestort.
 

harrie

Nieuw lid
6 okt 2005
404
0
16
#3
Bij mij is de goedkeur ratio niet opvallend anders dan bij andere GSM shops. Ritel zo rond de 55 tot 60% goedgekeurd. Sommige shops zitten daar boven, andere daaronder, maar voor telecom campagnes vrij normaal

Het zou natuurlijk goed kunnen dat je een aantal sales van 1 IP adres hebt, deze worden natuurlijk vaak afgekeurd omdat ze meestal dubbel zijn. Vooral bij kleinere aantallen sales kan dat een behoorlijk effect hebben op de goedkeur ratio.
 

Jorg

Nieuw lid
14 nov 2007
447
0
0
#4
Zeker eerst de dubbele eraf halen, want dat geeft wel verkeerd beeld. Dubbelen worden toch minder vaak goedgekeurd, niet iedereen wil echt twee (of meer) abonnementen hebben. Verder zie je wel wisselend beeld met goedkeuringen. Bij de ene GSM shop ligt het duidelijk hoger dan bij de andere. Kan tien+ procenten schelen. Iets om mee te nemen samen met de vergoeding, zodat je de netto opbrengst hebt.
 

181279

Nieuw lid
4 mrt 2008
152
0
0
#5
Bij Ritel altijd rond de 65/70 % afkeur terwijl dit bij andere vele male lager ligt.
Bij mij maandelijks de grootste afkeur bij de gsm-shops.
 
1 jun 2008
2
0
0
#6
Ik heb in april 36 abonnementen verkocht, daar de dubbele uitgehaald en toen bleef dat belachelijk lage percentage goedkeuringen over, volgens mij wordt ik (en anderen) gewoon in de maling genomen. wel profiteren van een affiliatesysteem maar uitbetalen ho maar. ritel maakt er gewoon een potje van
 

Ritel

Nieuw lid
9 jun 2008
1
0
0
#7
Beste "Altijd hier",

Ik ben verantwoordelijk voor de keuringen van de affiliates bij Ritel en zag je bericht. Het verbaast me dat er zo'n afwijkend percentage naar boven komt; we zijn juist het laatste jaar heel erg aan het groeien. Ook de omzet via Daisycon stijgt enorm. Jullie inzet en hulp hierin is bijzonder waardevol; wij zouden het erg jammer vinden als iemand niet tevreden is.
Misschien is er een logische verklaring voor het hoge percentage, ik zou dit graag voor je uitzoeken. Wil je mij svp je gegevens doorgeven, ik zal dan snel contact opnemen.

Alvast bedankt en een fijn weekeinde!

Met vriendelijke groet,
Richard
Ritel.nl
 

fgielen

Nieuw lid
19 aug 2007
507
0
0
#8
Een update:

Dit jaar 16 sales bij Ritel.

Buiten het feit dat ik schijnbaar alleen maar losse toestellen heb verkocht á 2,50 euro zijn alle sales tot nu toe afgekeurd.

Daisycon wordt eens wakker en regel dit eens want dit maak je maar iemand anders wijs!
 
30 dec 2010
9
0
0
www.davohost.nl
#10
Dit verschilt inderdaad per campagne/webshop. We hebben vaak ervaring met gsmtopdeal en bestelmaar welke de meeste sales goedgekeurd worden. Daarnaast heeft het ook te maken met de inhoud van de website, denk hierbij aan duidelijkheid.
 

Romac35

Eet het, en je weet het!
21 okt 2010
340
0
0
www.wpwijzer.nl
#11
Hmm bij mij is het juist vodafone die een hoge afkeur toont, Ritel keurt bij mij tot nu toe bijna alles goed. Vodafone geeft tot nu to ook geen antwoord op mijn ticket om opheldering. Daarom staan ze bij mij nu op Hold en gaan alle sales ondertussen naar KPN en T-mobile. Als ze geen goede reden geven dan kap ik helemaal met vodafone.