Holiday Cars Failliet

Gumtree

Nieuw lid
13 apr 2008
178
0
0
#1
topic titel zegt genoeg, hier nog wat informatie:
http://www.opreisgids.nl/bestemming/nederland/nieuws/17386/holiday-cars-failliet-veel-huurders-mogelijk-dupe.html

programma loopt bij TT
 

PJ

Nieuw lid
28 feb 2008
1.417
0
0
#2
Er is een doorstart. Gelukkig niet door de oude eigenaar die de boel zo enorm heeft verkloot maar door twee medewerkers en een investeerder. Ze hebben de domeinnamen en het IT-systeem overgenomen. Vooralsnog linkt de site overigens nog door naar bookingsgroup.com.
 

jlx

Nieuw lid
2 jul 2013
5
0
0
www.holidaycars.com
#3
Hallo,

PJ heeft gelijk. Het nieuwe Holidaycars.com is weer begonnen met tradetracker. Nederland staat al live en andere landen volgen. We komen graag in contact met nieuwe affiliates, bv over hoe we ze kunnen helpen met goede content en wat ze willen zien. We zullen gefaseerd ons affiliateprogramma uitbreiden en verbeteren maar kunnen alle kanten op dus input is welkom en kan keuzes die we maken versnellen.

Gr
 

PJ

Nieuw lid
28 feb 2008
1.417
0
0
#4
jlx zei:
We komen graag in contact met nieuwe affiliates, bv over hoe we ze kunnen helpen met goede content en wat ze willen zien.
De vraag is natuurlijk vooral: wat is de routemap van HolidayCars? Op wat voor termijn zijn jullie van plan met een eigen product te komen? Want om samen te werken met de Letten van Booking Group / Economy Bookings hebben we HolidayCars niet nodig.

Dus is de vraag: wanneer wordt HolidayCars weer een broker in plaats van een affiliate die als reseller optreedt?
 

jlx

Nieuw lid
2 jul 2013
5
0
0
www.holidaycars.com
#5
Hi PJ,

Bedankt voor je reactie. Ik denk dat we weldegelijk een meerwaarde kunnen bieden door onze support en de promotiematerialen (denk aan goede productfeeds en whitelabels) die we kunnen aanleveren. Over dit laatste gaat eigenlijk mijn vraag. Wat zien jullie hier in het liefst als beschikbaar?

mvg
 

PJ

Nieuw lid
28 feb 2008
1.417
0
0
#6
HC Jeroen zei:
denk aan goede productfeeds en whitelabels
Die bieden onze Letse vrienden natuurlijk ook, want dat is tenslotte de bron die jullie momenteel aftappen. Maar ik begrijp dat je niks kunt zeggen over plannen om weer zelf als broker te gaan werken? Dat is toch waar de expertise van Michel en Laurent ligt en wat volgens mij ook het idee achter de doorstart was.
 

jlx

Nieuw lid
2 jul 2013
5
0
0
www.holidaycars.com
#7
In het voeren van eigen producten ligt inderdaad onze kracht dus daar willen we zeker naartoe ;).

Op zeer korte termijn gaan we hier weer mee starten. Dat zal gefaseerd verlopen en we zullen natuurlijk niet meteen voor alle bestemmingen eigen producten hebben.