Hotelmomentje, TT doe er wat aan!!!

Karel

Nieuw lid
21 feb 2008
814
1
0
#21
Eerwaarde Melvin,

Leuk bijkomende informatie:
Karel, ik dus is degeen die jullie heeft genomineerd. Dat deed ik omdat jullie als nieuwkomer direct omzet genereerden, zomede jullie site er aantrekkelijk uitziet en zover ik kan beoordelen effectief is.

Blijft het punt dat wij een dienst verlenen en er niet voor betaald krijgen.
Ik geen f.. met het Kruidvat te maken heb en ik hen zoal zo een k.. zaak vind.

Beste Melvin ga van het weekend eens rustig een stukje fietsen, overdenk mijn woorden en keur alsnog mijn leads goed, dan hoef je dat bij de rest niet te doen, scheelt weer (vrijdag-geintje).

Succes
Karel
 

7IP

Nieuw lid
8 dec 2007
461
0
16
www.7ip.nl
#22
Karel zei:
Beste Melvin ga van het weekend eens rustig een stukje fietsen, overdenk mijn woorden en keur alsnog mijn leads goed, dan hoef je dat bij de rest niet te doen, scheelt weer (vrijdag-geintje).
Jij maakt vrienden op vrijdag. ;-)

Marcus / 7IP
 
W

Wim

Guest
#23
Bij mij zijn er ook twee afgekeurd en een (gedeeltelijke?) vergoeding lijkt me toch wel zo eerlijk.
 

7IP

Nieuw lid
8 dec 2007
461
0
16
www.7ip.nl
#25
Hotelmoment kan denk ik hier gewoon het beste een leermomentje van maken en gewoon betalen. Dat kost misschien wel even een paar centen maar dat is altijd minder dan nu heel erg negatief onder de affiliates bekend te staan. Ik weet niet hoe het bij andere affiliates is maar ik ben erg gevoelig voor dit soort dingen. T-Mobile en Ben voer ik nog steeds niet omdat er een luchtje aan zit.

Marcus / 7IP
 

Karel

Nieuw lid
21 feb 2008
814
1
0
#26
Net de Kassa uitzending gezien en wij schrokken er erg van. Niet in het minst omdat wij geen schakel willen zijn in dit soort zaken. En mijnheer Kruidvat maakt wel even gebruik van onze sites. Zonder aankondiging, laat staan bedankje.

De actie loopt tot eind april en was in oktober al begonnen. Dus 5 maanden voor noppes iets voor hen geregeld.

Weet nog even niet hoe ik hiermee moet omgaan, maar ik laat het er niet bij zitten.

Minstens zo'n grote tegenvaller is TradeTracker.

Eén van de pluspunten van deze crisis is dat de zwakke broeders verdwijnen. probeer nog even over die sloot te springen, nu het nog kan.

Kareltje
 
W

Wim

Guest
#27
Niet in het minst omdat wij geen schakel willen zijn in dit soort zaken. En mijnheer Kruidvat maakt wel even gebruik van onze sites. Zonder aankondiging, laat staan bedankje.
Echt volgen kan ik je hier niet. Welk gebruik?
 

Karel

Nieuw lid
21 feb 2008
814
1
0
#28
Wij zorgen ervoor c.q proberen op z'n minst dat wat op onze site wordt aangeboden ook inderdaad klopt, netjes gaat, volgens de regels wordt gehandeld. Of het nu direct of indirect is.

Kruidvat, zo zag ik, is leider in een hotelvoucher bon. Werkt niet want ze hebben in korte tijd 220.000 a 9,50 euro stuks verkocht. Er zijn ca 30 hotels mee gemoeid, met ieder ca 50 kamers. Dus 1500 eenheden. Die kunnen en willen ze (allicht!) niet allemaal verhuren voor 9,50 euro. Dus stel 20% is beschikbaar. Wordt 300 eenheden per dag. 220.000 bonnen zijn verkocht. Stel per kamer 2 personen, dan worden het 110.000 bonnen tegenover 300 kamer-eenheden. Dus 110.000 delen door 300 wordt 366 dagen. Dit is meer dan de 5 maanden. Kortom ze kunnen niet eens worden gebruikt. Dit is ook de klacht bij Kassa.

Kareltje
 
W

Wim

Guest
#29
@Melvin
Het is zo dat wij de campagne aan jullie hadden moeten communiceren eerlijk is eerlijk, sorry daarvoor. De campagne ligt volledig bij het Kruidvat en is een samenwerking met Fletcher en heeft niets te maken met ons
Dit zijn twee tegenstrijdige regels.
Wij hadden moeten communiceren
en
heeft niets met ons te maken.

Als het niets te maken zou hebben met jullie hadden jullie het niet kunnen communiceren!
Maar jullie zijn met Fletcher 1 bedrijf, dus inderdaad jullie hebben er wel mee te maken en hadden moeten communiceren.

Maar dat communiceren is nu iets te laat. Geef dan in ieder geval een gedeeltelijke vergoeding. Als hotel hebben jullie ook vast wel verdient aan de luxe diners, ontbijtjes en drankjes in de bar.

En Karel zegt het allemaal (naar mijn idee) een beetje cru maar hij bedoelt het vast wel goed.
 

Karel

Nieuw lid
21 feb 2008
814
1
0
#30
Cru? Miijn voorstel is om er 3 lek.... wij... op af te sturen die steeds zeggen "momentje". Dat is niet cru, dat is verschrikkelijk.

Karel :-*
 
19 feb 2009
58
0
0
#32
'T blijft een beetje stil bij hotelmomentje, zijn ze een momentje voor zichzelf aan het nemen om hier eens een antwoord te geven?

Das geen prijzen winnen dit jaar..
 
M

Melvin Bos

Guest
#35
Hotelmomentje!

Beste Affiliates,

Ik heb het idee dat Karel het inderdaad wat cru zegt maar goed. Ik heb echt het beste met jullie voor. :)

Ik denk dat affilate marketing net als verkoop een kwestie is van gunnen ;D. We maken allemaal weleens fouten. :-[

Op dit moment heb ik een voorstel neergelegd voor de CMS bouwer om e.e.a. aan te passen zodat deze Kruidvat actie geen problemen meer vinden. Zie dit als ons Leermomentje.

Met vriendelijke groeten,
 

poupu

Nieuw lid
1 jun 2006
753
0
0
#36
Re: Hotelmomentje!

@ Melvin.
Je onthult nu iemands identiteit die op dit forum klaarblijkelijk anoniem wenst te blijven??
 

7IP

Nieuw lid
8 dec 2007
461
0
16
www.7ip.nl
#39
Eigenlijk niks bijzonders...... maar degene om wie het gaat (Karel) is niet in de gelegenheid om het aan te passen. Alleen degene die het geschreven heeft....... we moeten natuurlijk wel iedereen zijn privacy respecteren. Ook al is het niet meer dan een naam. Voor mij is dat niet zo belangrijk maar voor iemand anders misschien wel.

Marcus / 7IP
 

prijk

Nieuw lid
11 nov 2005
168
0
0
#40
ouwesmurf zei:
Degeen die een bericht heeft geplaatst kan zelf het bericht editeren, vanwaar nu dit moderator-ingrijpen . Wat moet hier verdoezeld worden ???
Nou ja zeg, het onthullen van de identiteit van iemand die daar niet om gevraagd heeft, is natuurlijk volstrekt uit den boze. Logisch dat de moderator dan ingrijpt.