Iedereen moet ergens beginnen.

chrisaff

Nieuw lid
4 mei 2012
10
0
0
#1
Hallo lezer,

Omdat natuurlijk iedereen die nieuw is zijn kennis niet uit de lucht komt vallen heb ik een aantal vragen voor mijn website. Allereerst wil ik jullie duidelijk maken dat ik geen een dag vlieg ben die hier zomaar om wat informatie vraagt. Ik heb al redelijk wat tijd gestoken in het opzoeken wat affiliate marketing is en denk hier wel een redelijk beeld over te hebben. Toch valt mij op dat mijn kennis nog verre van het niveau van de meeste op deze site is. Aangezien ik erg leergierig ben en bereid ben veel tijd en moeite in mijn carriere als marketeer te stoppen was mijn vraag of iemand mij hierbij zo nu en dan in de goede richting kan sturen. Tevens heb ik vandaag mijn eerste website gemaakt. Zou er iemand zo vriendelijk kunnen zijn om er even naar te kijken. tips en verbeteringen zijn natuurlijk altijd welkom.

met vriendelijke groeten,
Christian
http://betaaldemails.wordpress.com/
 
10 sep 2010
448
0
16
#2
Nogal veel afbeeldingen van betaalde mails, en sommigen staan er maar deels op. (links en onder)
Dan is er nog de vraag of je zomaar de naam "betaaldemails" in je url mag gebruiken.
 

chrisaff

Nieuw lid
4 mei 2012
10
0
0
#3
hmm dankje voor de informatie, ik heb 3 banners eruit gehaald. Meer tips en/of aanmerkingen altijd welkom.
 

chrisaff

Nieuw lid
4 mei 2012
10
0
0
#4
Ik hoorde je zeggen of dat het nog maar de vraag was of ik die url mocht gebruiken? Ik heb het zekere voor het onzekere genomen en een nieuwe site gemaakt. met dit als resultaat.
http://onlinemakkelijkgeld.wordpress.com/
Aanvullingen of verbeteringen gevraagd aub
 

chrisaff

Nieuw lid
4 mei 2012
10
0
0
#6
danku, heb het spelfoutje verbeterd. Wat denken jullie zal deze website een kans van slagen hebben? aangezien de meeste toch wat meer ervaring hebben dan mij om dit in te zien.
 
10 sep 2010
448
0
16
#7
Wat denken jullie zal deze website een kans van slagen hebben?
Dat is moeilijk te zeggen. Ik promoot zelf een aantal spaarprogramma's, en eerlijk gezegd is het geen vetpot wat het oplevert. Ik promoot ze ook niet via een netwerk, maar rechtstreeks. Ik ontvang dan niet alleen een vergoeding als men zich aanmeld, maar verdien ook wat aan de referrals.
 

chrisaff

Nieuw lid
4 mei 2012
10
0
0
#8
hmm oke, hoe zou ik volgens jou het beste mijn klanten gaan zoeken? Ik heb nu me social media erop gegooid. Wat kan ik volgens jou doen om bijvoorbeeld beter uit de google zoek resultaten te komen?
 
10 sep 2010
448
0
16
#9
Hoger in Google komen is een combinatie van meerdere dingen. Teveel om hier even neer te krabbelen.

Maar misschien heb je hier http://www.getfoundonline.nl/zichtbaarheid/zichtbaarheid-website-verbeteren-google/ wat aan.
 
W

Wim

Guest
#13
Een subdomein op wordpress.com mag geen affiliate links hebben dus dat hadden ze snel door daar...
 

eBizznizz

Beter rechtop sterven dan op je knie?n leven
17 jan 2008
134
0
0
#17
@Romac35: Omdat je bij een .com een normale niet-commerciele blog dient bij te houden en bij een .org heb je die restrictie niet.
 

ouwesmurf

Nieuw lid
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#19
Precies Wim, en bij de .com versie kun je een VIP arrangement kopen om commerciele advertenties te plaatsen, en ben je duurder uit dan wanneer je zelf een Nederlandse hosting regelt. Dus ....
 

chrisaff

Nieuw lid
4 mei 2012
10
0
0
#20
Hmm maar als ik dan via wordpress.com een affiliate site maak, en ookal host ik em dan met een .nl heb ik als ik het snap precies het zelfde als nu. dat mijn site verwijderd word, omdat het volgens wordpress tegen de regels is ...?