Is er nog wel een boterham te verdienen met affiliate marketing ?

25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#21
Is je uitgangspunt "wat kan ik doen met de product feeds van netwerk x" dan ben je inderdaad gauw uitgepraat.
niet 'beslist' een datafeed, maar een item waarmee je iets maar zeker méér dan je kosten kunt verdienen anders is het antwoord op de vraag van de topicstarter : "nee. Brood is op, boter is op, ham is pleitte". ;D
 

Raadj

Nieuw lid
29 aug 2012
8
0
0
#22
Bedankt mensen.

Ik stel de wijze woorden zeer op prijs. Ik zal aan werken om mijn webwinkel beter af te stemmen op de markt. Het was geen goed idee om tientallen datafeeds in mijn webwinkel te zetten en hopen dat de klanten steeds weer terug komen op mijn site, terwijl ze gewoon naar de aanbieder kunnen gaan.

Ik ben nu iets wijzer geworden.

Bedankt ;D
 
19 dec 2012
10
0
0
#23
Hallo forumleden,

Eigenlijk reageer ik vrijwel nooit op berichten hier, maar lees wel af en toe wat jullie te vertellen hebben. Nu ik deze post voorbij zag komen moest ik wel reageren.

Eigenlijk vraag ik mezelf al een tijdje hetzelfde af als de vraag steller van dit topic. En ik moet zeggen, jullie reacties hierop zijn een eye-opener voor me geweest.

Ik probeer zelf al een aantal jaren te verkopen dmv affiliate. Heb een aantal shops draaien die eerst nog wel een aantal euro´s per maand (ja, ik weet het het is erg) opbrachten maar de laatste tijd helemaal niets. Nu ik jullie reacties zo lees wordt me wel het 1 en ander duidelijk.

ook ik heb webshops gebouwd dmv affiliate en boodt eigenlijk alleen maar dezelfde producten aan als de grote aanbieders, met een dooverwijs link. Nu snap ik waarom mijn websites niet lopen.


Dus eigenlijk wil ik met deze reactie alleen zeggen; dank, voor deze eye-opener. Ik zal het toch echt anders aan moeten gaan pakken.
 
16 jan 2011
68
0
0
#24
Er is nogsteeds een leuke boterham te verdienen als affiliate maar we zullen ons iets professioneler moeten gaan gedragen... Waar je vroeger met een crappy site en een stel Paul & Angela links van Fiverr.com kon ranken moet je tegenwoordig iets beter je best doen...

Neem een voorbeeld aan bedrijven in de UK zoals Moneysupermarket,Comparethemarket etc.. welke allemaal eigenlijk affiliates zijn maar die keihard gewerkt hebben om zich als een ¨merk¨ te ontpoppen.

Anno 2014 is affiliate marketing een stuk harder werken geworden maar het betekend niet dat er geen droge boterham te verdienen is want dan kan nogsteeds.

Zorg dat je een goede site hebt die toegevoegde waarde heeft en je kunt nogsteeds leuk geld verdienen.

Ps...Ik heb niet alle reacties gelezen en sorry voor mijn Nederlands, woon hier al een tijdje niet meer :)
 

YVANYVAN

Nieuw lid
24 aug 2005
478
0
0
#25
AnAffiliate zei:
Ps...Ik heb niet alle reacties gelezen en sorry voor mijn Nederlands, woon hier al een tijdje niet meer :)
Uw Nederlands is echt wel in orde hoor, je hoeft je niet te 'versorryen' (euh...slecht Nederlands)