JeansOnline heeft een nieuwe productfeed

Daisycon

Nieuw lid
20 sep 2007
3.344
0
0
twitter.com
#1
Al een tijdje draait Jeansonline met veel succes, en is hard op weg om de grootste online merkkleding winkel in Nederland te worden. Jeansonline werkt met populaire kledingmerken als Pall Mall, Indian Rose, Replay en Diesel (wordt à) als Diesel, Pall Mall, G-star raw en Replay en verkoopt meer dan alleen jeans! Momenteel heeft JeansOnline een nieuwe productfeed, graag deze opnieuw oploaden. Daarnaast heeft JeansOnline een tijdelijke verhoogde vergoeding van 15% geldig tot 1 april!

Vergoeding

15%commissie incl btw Let op dit geldt tot 1 april

Log hier in voor je account en ga naar de affiliates corner voor het linkmateriaal.
of meld je direct aan!

proxy.php?image=http%3A%2F%2Fb.ds1.nl%2F789%2F54418%3Fwi%3D26252%26ws%3D&hash=c76166ce436c35e7c43bb88c8566e9ce
 
S

svteg

Guest
#3
Hier gaat het ook niet van harte, daarnaast vind ik de jeansonline feed te weinig info bevatten, ben via m4n van plan om binnenkort te switchen naar een andere broek aanbieder.
 

vin

Nieuw lid
6 mei 2006
247
0
0
www.label90.nl
#5
Ik heb deze week een uitgebreide reactie gehad. 80% van mijn leads waren dubbel, andere affiliates zaten met hun click dichter bij de lead (last cookie counts). Wel jammer, is nog niet eerder geweest bij mij.
 
23 feb 2010
3
0
0
www.yonego.nl
#6
Beste affiliates,

Vervelend om te horen dat jullie enige problemen ondervinden bij het affiliate programma van JeansOnline. Yonego werkt al jaren samen met JeansOnline. We weten dat JeansOnline heel veel waarde hecht aan haar affiliates en wil er ook alles aan doen om het programma voor jullie te laten werken.

Kunnen jullie mij jullie e-mailadres sturen zodat ik kan kijken wat ik voor jullie kan doen?

Alvast bedankt!

Lorenzo M.
Yonego
 
B

Beachboy

Guest
#7
@ Lorenzo

Bijzonder aardige geste van je dat jij de email adressen wilt hebben van diegene die hier geklaagd hebben over JeansOnline en gaat kijken wat jij voor hun kan doen.

Persoonlijk krijg ik hier echter toch een beetje vreemde smaak van.

Ik doe meerdere sales per dag met JeansOnline en nu geef jij toch sterk de indruk dat diegene die hebben geklaagd ook inderdaad een punt hebben.
Afgekeurd is afgekeurd en een misgelopen sale is een misgelopen sale.
Wij als affiliates gaan er vanuit dat jullie alles goed onder controle hebben, zodat vergissingen uitgesloten zijn. Toch?

Als jij gaat kijken of jij "iets kunt doen" dan bekruipt mij het sterke gevoel dat jullie er een potje van maken. Dat jullie het gewend zijn met een bepaalde marge afkeur te werken en dat ook weten. Ruimte hebben om uit die afkeur wat bij te vullen.

Dan nog..niet iedere affiliate lees dit forum of dit topic. Hoe gaan jullie het met hun oplossen?

Als jullie veel afkeur hebben en jullie menen dat dat terecht is, houdt dan je poot stijf en stel gewoon dat het zo is.
Dat is overtuigend en rechtlijnig.

Nu is de lijn krom en dat staat mij helemaal niet aan.
Ik zal kijken wat ik kan doen. :mad: