Kerst en nieuwjaars wens 2009

5

5KG

Guest
#1
Hoewel het nog geen kerst en oud en nieuw is, wilde ik toch alvast een topic openen.

Sommige zullen hier de laatste dagen van het jaar misschien minder tot niet zijn ivm de drukte en eventuele vrij dagen.

Het afgelopen jaar zijn er weer veel zaken op dit forum besproken, zowel een flink aantal negatieve zaken, waarvan er een aantal gelukkig ook al opgelost zijn, als een aantal positieve zaken.
Het forum heeft er weer een flink aantal bezoekers bij, zowel affiliates, netwerken als media buro's.

De top 10 negatieve en positieve zaken als andere top 2008 lijsten laat ik aan mij voorbij gaan, dat is een leuke klus voor de mods ;)

We zitten hier als collega's en conculega's, we hebben vaak een andere mening en uiten dit soms met niet al te 'lieve' teksten maar, ik denk dat we toch wel een leuke club vormen die haar/zijn stem kan en ook laat horen.

Het komende jaar zal voor een aantal misschien wat zwaar worden, we zitten momenteel in een periode wat niet echt het meest gunstige is voor de verkopen, hoewel ik en ook anderen van mening zijn dat juist nu affiliate marketing kan laten zien wat ze waard is.

We zullen het aankomende jaar te maken krijgen met de 'cashback' sites, nog meer toolbar achtige praktijken en andere, vooral nieuwe zaken om de online koper aan ons te binden, sommige zaken zullen de affiliate doen schrikken, soms zullen deze nieuwe zaken direct weer verdwijnen omdat het 'tegen de regels in gaat', en soms, soms had je gedacht, 'had ik maar op dat idee gekomen'.

Hoe dan ook, we hebben er weer een jaar opzitten en we gaan weer bijna het nieuwe jaar in, ik hoop dan ook dat iedereen een goed jaar heeft gehad en/of goed is begonnen in 2008 en bij deze wil ik iedereen, affiliates, adverteerders, media buro's en netwerken alvast een zeer goed Nieuwjaar wensen, zowel op financiële gebied als persoonlijk want dat is toch het meest belangrijke!

Edith Lovejoy Pierce:
We will open the book. Its pages are blank. We are going to put words on them ourselves. The book is called Opportunity and its first chapter is New Year's Day.
 
27 apr 2008
107
0
0
#5
Ben nog niet een heel jaar actief op het forum, maar ik wil iedereen graag bedanken die in 2008 gereageerd heeft op mijn topics met lastige vragen. :p

Verder hoop ik dat het forum net zo professioneel blijft in 2009 als in 2008. ;D
 

PJ

Nieuw lid
28 feb 2008
1.417
0
0
#7
Ik wens iedereen in ieder geval een heel drukke tweede kerstdag: traditioneel het startschot voor het hoogseizoen in de online travelbusiness en de dag waarop de bezoekersaantallen pieken naar recordhoogtes. Ik zal in ieder geval af en toe met een glas in de hand een pc opzoeken om zo nodig campagnes te finetunen en budgetten te verhogen. Crisis? What crisis?!
 

fgielen

Nieuw lid
19 aug 2007
507
0
0
#8
Goed gesproken Anne.

Ik sluit mij hier bij aan en bij deze alvast iedereen fijne kerstdagen en een gezond en financieel-productief 2009!
 

jhofman

Sanoma Digital
7 mei 2008
40
0
0
www.sanomadigital.nl
#10
Mooie woorden Anne, ik sluit mij hierbij aan. Laten we 2009 een zeer productief jaar maken. Ook wij, WDM, zullen in 2009 met nog meer interessante campagnes komen, waar de affiliates en publishers zich op kunnen storten.

Fijne kerstdagen en een klik happy 2009!

Met vriendelijke groet,

Joeri Hofman
 
R

RemcoE

Guest
#11
Kerst Groet

Graag wil ik bij deze iedereen fijne kerstdagen toe wensen!!

Groeten, Conversive
 

YVANYVAN

Nieuw lid
24 aug 2005
478
0
0
#17
Ook van mij fijne feestdagen toegewenst en een tof nieuw jaar aan alle forumleden!
En maak je vooral geen zorgen om de crisis!
 
6 nov 2005
802
0
0
#20
Ik wens iedereen, zoals we hier in Limburg zeggen: een goeie roetsj ! (vrij vertaald: glij goed het nieuwe jaar in !)

.... en voorzichtig met vuurwerk !