Koude Douche - Adverteerders - Wie verdient deze? (t/m 15 december 2007)

startveld

Nieuw lid
24 aug 2005
1.434
0
0
www.no-search.nl
#1
Uit een posting van harrie zag ik een leuk idee naar voren komen!

We geven adverteerders over 2007 een koud of warme douche!

In dit board de koude douche!

Geef t/m 15 december in dit board aan welke adverteerder(s) jij graag een koude douche geeft. Met een eventuele motivatie! Vanaf 16 december kunnen we dan stemmen dmv een poll.

Daarna zal ik de betreffende adverteerders zeker even op de hoogte brengen ;D

PS: Max 3 per persoon
 

startveld

Nieuw lid
24 aug 2005
1.434
0
0
www.no-search.nl
#2
Re: Koude Douche - Wie verdient deze? (t/m 15 december 2007)

1) Bonprix - Hadden paar maanden waardeloze tracking en heb ik veel geld mee misgelopen. Hele slechte compensatie en fout kwam pas boven tafel nadat enkele affiliates aan de bel hadden getrokken. Na meerdere discussies over en weer geen fatsoenlijke compensatie. Moest er zelf ook steeds achteraan..Zeer slechte ervaring mee!

2) Frisia - Keurt over alle leencampagnes onbehoorlijk veel leads af en is zelf slecht te bereiken.

3) Dress-for-Less - Heeft jaren lang hun shop alleen op creditcard-betaling laten draaien en nooit willen investeren in een CPC. En uiteindelijk na een paar jaar komen ze tot het heldere 'idee' om iDeal te gebruiken... ??? Beoordeling van orders laat erg lang op zich wachten.
 

harrie

Nieuw lid
6 okt 2005
404
0
16
#3
Neckermann

Lijkt me duidelijk waarom; http://www.affiliate-forum.nl/index.php/topic,3040.new.html

Ten eerste duurt het achterlijk lang voor ze de tracking weer op orde hebben. Lijkt mij toch een kwestie van weer even wat code op je bestelpagina zetten.

Ten tweede beloven ze een fatsoenlijke compensatie maar komen ze met een beledigende compensatie [lees; fooi] en sluiten ze de mail af met dreigementen terwijl dit waarschijnlijk hooguit op 1% van de ontvangers van de mail van toepassing is. Laat ze eerst hun zaken zelf beter op orde hebben.
 

Remziej

Lalalalallaa
16 aug 2006
7
0
0
www.XunaSolutions.nl
#4
1) Lotto
Durven om facturen bij Tradedoubler 5-6 maanden open te laten staan en pas nadat jij zelf boos gaat mailen word er ineens actie ondernomen en 1 factuur betaald... Staan nu nog sales uit MEI open...