kruidvat verzekeringen veel transacties niet geregistreerd.

24 jun 2013
2
0
0
#1
Omdat wij een cashback site hebben, hebben we wat meer inzicht in het aantal misgelopen sales en leads dan wat je hebt met een andere website (mist er bij ons een lead of sale dan horen we dit in veel gevallen direct van onze leden).

Hierdoor komen we heel soms opvallende verschillen tegen die in onze ogen niet mogelijk zouden moeten zijn. Wat me nu brengt bij kruidvat verzekeringen.

Hoewel we niet veel transacties hebben gedaan voor deze partij, zien we toch dat ruim 50% van de transacties niet geregistreerd zijn.
hoewel het percentage zorgwekkend is, is de bereikbaarheid en afhandeling van deze partij nog zorgwekkender.

De eerste transactie die mist is inmiddels zo'n 4 maanden oud.
Op mailtjes direct naar de adverteerder werd helemaal niet gereageerd waardoor we in dit geval contact opnamen met M4N
na 3 maanden over en weer mailen (waarbij overigens het initiatief telkens van onze kant moet komen... en onze tussen persoon bij m4n telkens belooft ons op de hoogte te houden maar dit dus verzuimd) kregen wij deze reactie:

"De terugkoppeling van Kruidvat Verzekeringen over de gemiste sales is dat deze niet binnen zijn gekomen via een affiliate marketing kanaal en om deze reden ook niet geregistreerd en vergoed zijn. "

Op dat moment wist ik eigenlijk direct dat ik afgewimpeld werd met een onzin smoes.
Wij loggen van iedere gebruiker elke uitgaande klik, en kunnen de exacte data en tijden zien dat deze personen via onze affiliatelink op de website van kruidvat zijn uitgekomen. Waardoor ze onmogelijk kunnen zeggen dat deze persoon helemaal niet van een affiliate site af is gekomen.

nadat ik dit kenbaar had gemaakt bij m4n kreeg ik eind mei de melding dat ze contact had gehad met de account manager van kruidvat verzekeringen en ze de week erna een bespreking met Kruidvat Verzekeren zou hebben en dan deze kwestie ook zou bespreken en mij daarna hiervan op de hoogte zou stellen. Maar we zijn inmiddels weer bijna een maand later en wederom niks meer vernomen.

Nu heb ik gisteren mijn ongenoegen geuit bij M4N maar wilde ik toch ook eens weten of jullie ervaringen hebben met kruidvat verzekeringen.
Hebben jullie vergelijkbare ervaring met kruidvat verzekeringen of is het misschien toch toeval?
ik hoor het graag van jullie