Kwalitatief NL traffic gezocht (18+)

Thuis.nl

Nieuw lid
19 jul 2012
1
0
0
#1
Ons bedrijf (www.Thuis.nl) is al enige tijd actief met diverse banner netwerken en affiliate partijen, maar wij willen ons bereik verder vergroten onder de meer (mainstream) partners. Hierdoor zijn wij op korte termijn op zoek naar:
  • (adult) chat websites
  • (adult) tube websites
  • (adult) blog websites
  • (adult) netwerken welke goede NL traffic generen.

Met andere woorden de website hoeft niet per definitie Adult gericht te zijn, zolang de doelgroep mannelijke gebruikers zijn van 18 jaar en ouder. Verder zijn al onze online en offline uitingen gekuist en zeker niet expliciet. Als voorbeeld kan ik geven dat wij offline in bladen staan als de Aktueel, Panorama, Playboy en diverse landelijke kranten. Ik zal hieronder kort toelichten wat Thuis.nl is en welke dienstverlening wij bieden.

Thuis.nl is een platform waar vrouwen vanaf 18 jaar contact hebben met gebruikers via webcam, sms, email of telefoon. Het contact kan erotisch getint zijn, maar zij bepaalt hoe ver ze gaat. Voor de gebruiker is er altijd een mogelijkheid om contact te hebben met de vrouwen, gewoon thuis, op het werk of onderweg. Het maakt niet uit, Thuis.nl biedt de klant in alle omstandigheden de mogelijkheid om contact te hebben via webcam, email, telefoon of sms. Kortom, contact waar, hoe en wanneer de klant maar wilt.

Graag verneem ik uw reactie of een samenwerking mogelijk is via een PM.

Alvast bedankt

Thuis.nl