leadrally E2ma

7 apr 2011
1
0
0
#1
Hallo,

Heeft er iemand ervaring met de lead rally van e2ma met een van hun campagnes via Tradetracker?: http://www.gratis-stedentrip.nl/f3/main.php?an=1229&src=2

Die lead rally lijkt me wel interessant, ben benieuwd hoe de campagnes van E2ma het doen? Heeft er überhaupt iemand ervaring met de campagnes van E2ma?

Groet,
Mark Vroegrijk
 

Nick van Beers

VIPAffiliate BV
12 mrt 2010
40
0
0
www.vipaffiliate.nl
#2
Hallo,

E2ma is een redelijke partij om samen mee te werken ze geven royale vergoedingen en hun uitingen zijn van redelijke kwaliteit.

Ik heb een mailbestand waar ik vooral lead campagnes op mail en bij ons doen de campagnes het van e2ma altijd erg leuk!

Daarnaast zijn wij zelf bezig met het oprichten van een soort gelijk bedrijf als e2ma en gaan wij ook leadcampagnes (prijsvragen) uitgeven. Als je interesse hebt om onze campagnes te promoten dan kun je mailen naar: nick@newresponse.nl!

Succes, en wie weet tot snel!

Met vriendelijke groet,

Nick van Beers
 

Edwin M.

Nieuw lid
29 jun 2006
217
0
0
#3
Ik ben al jaren (direct) lid van E2MA en heb vooral in de beginjaren veel leads opgehaald. Verder goed bedrijf qua tracking, uitbetaling en het grote aanbod van enquetes. Maar... ;)

De laatste tijd heb ik het gevoel dat de meeste mensen in het algemeen een beetje enquete moe aan het worden zijn en dat ze meer gaan begrijpen dat het bij deze enquetes allemaal om het inwinnen van de persoonlijke gegevens en interesses draait en dat de winkans op een prijs nihil is. Voor de goede orde, ik heb het ook over andere enquete boeren dan die van E2MA alleen (o.a. AdQuick, en Scoot Media). Ik denk dat de enquetes het vooral nog wel goed doen bij cashback/GPT-sites waar de bezoekers direct wordt beloond voor het invullen van de vragenlijst.
Daarnaast zijn sommige enquetes te lang geworden en haken bezoekers voortijdig af, wat vooral bij een vaste CPL vergoeding onrendabel kan werken.

Succes Mark met de rally en Nick met het nieuwe bedrijf!