Link Exchange Tool beschikbaar

Daisycon

Nieuw lid
20 sep 2007
3.344
0
0
twitter.com
#1
We hopen natuurlijk dat je tevreden bent over Daisycon. Mocht je al je publisheractiviteiten bij Daisycon willen onderbrengen, dan kan je nu ook van onze Link Exchange tool gebruikmaken. Met deze tool kan je op eenvoudige wijze je huidige affiliatelinks vervangen met Daisycon links. De tool zit nog in de pilotfase, maar werkt verder naar behoren. We horen het graag als je van de tool gebruik wil maken. Meer informatie? Stuur ons een berichtje via het ticketsysteem of mail ons op support@daisycon.com en wij helpen je in het aanleveren van linkjes.
 
6 sep 2010
146
0
0
www.daisycon.com
#3
Hoi Peter,

Uiteraard wil ik graag het een en ander toelichten. Simpel gesteld bieden we je de mogelijkheid om in 1x jou een export aan te leveren met de linkjes van campagnes die je momenteel via andere partijen hebt lopen. Als je ons via support@daisycon.com je accountnaam kan laten weten kunnen we even met je meekijken wat er mogelijk is en wat jou het beste kan helpen.

We hebben bijvoorbeeld ook een automatische linkreplacer: http://www.daisycon.com/nl/tools/link_replacer/ beschikbaar. We horen graag van je.

Met vriendelijke groet,
Daisycon Support