Linkbuilding like Zalando! Dit is hoe het moet.

18 mrt 2013
1
0
0
#1
Linkbuilding like Zalando!

Heb je je ooit wel eens afgevraagd hoe het komt dat altijd dezelfde bedrijven in de top 10 staan?

Dat zijn niet de meta tags, geen headers of unieke content. Wat zij doen is linkbuilding op hoog niveau. Links plaatsen op websites met autoriteit. Kosten noch moeite wordt gespaard. Zij bestellen geen pakketjes van E20,- en zijn niet geïnteresseerd in no-cure no-pay. Zij betalen E100+ per link - lachend, omdat het werkt.

Zo moet het niet:

Kijk, je kunt op verschillende manieren je site hoog krijgen. Je kunt honderden of duizenden euro's betalen aan een bel team die blogs en andere websites opbellen om een link te plaatsen. Het enige wat je hier voor terug krijgt is een gepeperde rekening...

Je kunt ook links aanvragen bij startpagina's en link directories. Precies wat je concurrenten ook doen - en vervolgens stranden in de top 50.

Je kunt ook links ruilen met andere webmasters! Dat werkt tot op een bepaalde hoogte maar zeer zeker niet voor gemiddeld of zwaar competitieve zoekopdrachten. En dan maar hopen dat Google hier niet volledig doorheen prikt.

Of beter nog - blog links kopen die vervolgens naar de kelders van een website verdwijnen zodra meer mensen die dienst afnemen. De link blijft staan maar de waarde verdwijnt.

Bedrijven voor jou hebben ontdekt wat wel werkt. Tot onze top 10 successen behoren onder andere:
hosting, arbeidsongeschiktheidsverzekering vergelijken, game pc, herenschoenen, t-shirt bedrukken, t-shirt bedrukken goedkoop, tshirt bedrukken, spaanse laarzen, exclusieve laarzen, folderverspreiding, folder verspreiden, flyer drukken, liefdesverdriet, zelf pc samenstellen, pc samenstellen, game pc samenstellen, expat begeleiding, kraamcadeau, muurstickers babykamer, drukkerij deventer, sportkleding bedrukken, promotiekleding, koffie deventer, koffie, koopavond, koopzondag, winkelcentrum, palladium schoenen en toners.


Dit zijn enkele referenties:

Wij zullen uiteraard de diensten van Get indexed aanraden aan vrienden! :)
Je mag een referentie van ons op de website plaatsen!

Met vriendelijke groet,
Christian - Fizz
Wij weten als geen ander dat populariteitsverhoging van je website/shop door linkbuilding essentieel is voor hoge rankings in Google. Hoge rankings resulteren nou eenmaal in veel bezoekers!

Nu zo?n jaar geleden kwamen wij via-via in contact met Stan Smulders van Get Indexed. Sindsdien is hij bij veel van onze projecten betrokken als linkbuilder. Wij zijn zeer tevreden met de door Get Indexed behaalde resultaten.

Maar ook door de no-nonsense aanpak en oplossingsgerichte manier van denken is Get Indexed een zeer prettige zakenpartner geworden.
Eric - Positie1
Stop met linkruil, blogs en startpagina links. Start met linkbuilding zoals de grote spelers dat doen.

Voor slechts E89,- per URL per maand krijg je de links waar Google van smult.

Wij maken maandelijks links naar jouw website op pagina's met een Pagerank van 2, 3 ,4, 5 en hoger! Geen blog posts, maar contextuele links vanaf de homepage zelf. Met deze kwalitatieve links schiet je site als een speer naar de top. Alle websites zijn gehost in Nederland op aparte (C-Class) IP adressen. De ene maand één of twee hoge Pagerank links en de andere maand tien of meer lage - zo bouwen we aan een natuurlijk linkprofiel.

Bij aanmeldingontvang je ook een PDF met de 10 belangrijkste on page optimalisatie punten en een handleiding met het geheim van de juiste inlink strategie! + Gratis Toegang tot een privé dashboard op onze site waardoor je dagelijks toegang hebt tot de laatste rankings van je website.

Diep van binnen weet je ook dat goedkoop duurkoop is en je weinig kan verwachten van 10.000 links voor E300,- diensten. Zelfs no-cure no-pay is een illusie van winst. Bij no-cure ben je wel mooi al je tijd kwijt en 6 maanden verder. Jij wilt vandaag resultaat.

Resumerend:

  • 2 tot 10 links op hoogwaardige website per maand
  • Jouw link op de pagina met PageRank - dus geen minder effectieve blog links
  • Iedere link heeft zijn eigen C-Class IP voor een gevariëerd linkprofiel
  • De links blijven op de homepage staan
  • Onbeperkt aantal keywords per URL, zolang ze maar onder hetzelfde onderwerp vallen
  • Dagelijkse ranking updates
  • Gratis guides boordevol cutting edge SEO informatie

Kwaliteit boven alles. Start vandaag nog!

Om te bestellen kun je mailen naar mail @ getindexed.nl of gebruik ons contact formulier op getindexed.nl

Dit aanbod vindt je nergens op onze website en is uniek voor de lezers van dit topic.
 

matty2

Foget the list I have traffic
18 apr 2013
32
0
0
#11
Hoi,

En weet je er zijn gewoon een stoot mensen die een leuke seowebshop voor 39 per maand hebben, dan nog in de val worden gelokt met deze schadelijke SEO linkbinding.... of hoe zij het ook willen noemen. Man o Man denken zij dat hier kneuzen op het forum zitten ?

groet