Linkbuilding Tool zoekt affiliates

#1
Beste Affiliates,

Wellicht heeft u er al iets over gehoord, maar er is een linkbuilding tool op de markt gekomen voor de NL markt!
Het is een zeer waardevolle tool waarmee u zeer waardevolle artikelen kunt posten op ruim 200 verschillende websites met pagerank en unieke ip adressen.

Deze tool is te promoten via paypro.nl en kan je nog aardig wat op gaan leveren op maandelijkse basis.

Zoek in het paypro product overzicht gewoon even op ''linkbuilding tool'' en je ziet onze 3 verschillende pakketten staan klaar om te promoten.

Onze affiliate center is nog niet helemaal klaar op dit moment van schrijven, maar mocht je promotie materiaal willen ontvangen stuur dan even een pm!

Succes!
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#2
zul je altijd zien, komt er eindelijk een linkbouwenhelper in het nederlands voor de nederlandse taal, is linkbouwen niet meer interessant voor de zoekmachines ......

te laat .........................................

oh ja, 3 uur 's-nachts
om 03:02:29
snrrrrrrrrrrrk
 
10 sep 2010
448
0
16
#4
Linkbuilding, mits goed toegepast, is zeker nog interessant. Een prima artikel over linkbuilding kun je hier lezen http://www.alphamegahosting.com/sitecoach/linkbuilding
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#5
willie wortel zei:
Linkbuilding, mits goed toegepast, is zeker nog interessant. Een prima artikel over linkbuilding kun je hier lezen http://www.alphamegahosting.com/sitecoach/linkbuilding
Nou niet direkt een bewijzen-dijenkletser, Chris Vermeulen ( een oudgediende in het vak ) is in dit verband vooral wervend bezig als hoster met als specialiteit de websitebouwer èn een dienst voor dit soort technische zaken, zeg maar een collega van de topicstarter, maar dan anders. ;)

Natuurlijk kunnen links heel belangrijk zijn, maar dan vooral wel eenzijdig èn kwalitatief hoog, met als het even kan Google +1. Vooral van belang wanneer je de actuele fraude bij Facebook meeneemt.

[1]
Dan zit je als affiliate-website gebeiteld, wanneer je een link vraagt aan een architekt, omdat jij van die leuke keukens verkoopt die hij via via veel liever zelf wil slijten. De kans dat je vraag gehonoreerd wordt is niet groot, tenzij je vreselijk belangrijke content hebt.

[2]
Topicstarter verkoopt via PayPro, en dan ben ik op voorhand al niet enthousiast ( meermalen gevraagd aan analoge verkopers om me iets meer bewijskracht te leveren, kwam nooit een antwoord op ) ,

onlangs nog is op dit forum een collega van TS aan de slag geweest met linkbuilding voor 90 euro naar ik meen, zijn een paar collega's nog ontstemd over,

en volgens de website van TS verkoopt hij ook dit :
Backlinks kopen heeft eigenlijk alleen maar voordelen, met name als u niet zelf aan linkbuilding wil doen of kan doen. Voor niet al teveel geld kunt u al snel resultaat zien in uw positie op Google. Dat is belangrijk, want anders lopen de concurrenten gegarandeerd bij u weg. Dat is iets wat we niet moeten hebben.
en ook dat is een tikkie riskie.

Daarnaast kan een pakket gekocht worden waarbij je website in blogartikelen kan worden "geïnjecteerd", dat kan best goed zijn, wanneer het maar niet 'geautomatiseerd' verloopt.

nog wat leesvoer, al is er nog meer te vinden op dit forum:

http://www.affiliateforum.nl/index.php/topic,19489.0.html

http://www.affiliateforum.nl/index.php/topic,19751.0.html

Het verkoopaanbod van TS zal wellicht ook niet voor affiliates zijn bedoeld, maar wil je het met succes verkopen zul je er toch een beetje achter moeten staan ....
 

ray14125

Nieuw lid
9 aug 2012
4
0
0
www.geldschool.com
#6
linkbuiling is ongeacht of het wel of niet opgepikt wordt door de zoekmachine handig. er komen namelijk ook mensen op die andere site's en kunnen dus vandaaruit gewoon naar jou site gaan. toch gratis mensen op je site en het is een kleine moeite.