M4N: uitbetaling, bedrijfsprofiel?

9 dec 2011
24
0
0
#1
Dag mensen van het goede leven,

Ik ben sinds kort druk bezig met affiliate, nu heb ik nog van de afgelopen maanden het gigantische bedrag van 50,- op mijn account staan bij M4N. Op de website staat dat bij 5,- je uitbetaald wordt. Nu zie ik bij uitbetalingen wel facturen en dergelijke staan, maar ik heb nog nooit ene cent op mijn rekening gehad?

Moet ik een bedrijfsprofiel aanmaken (oftewel BTW en shit), of is mijn profiel genoeg, want daar heb ik ook mijn rekeningnummer en dergelijke moeten invullen?

Wie kan licht op deze duistere zaak werpen?

Greetz
ArendJan
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#2
Dag mensen van het goede leven
Enig idee hoe zwaar het leven van een affiliate/publisher wel niet is ? Wij worden zwaar miskend. Vooral door netwerken en bijbehorende fenomenen.

En nou heb jij ? 50 euro tegoed. Dan ben jij die ene van het goede leven ;D

Maar even to the point en onder voorbehoud dat het blijft zoals het is, want kort door de bocht maar niemand schijnt het te beseffen :"M4N bestaat al enige tijd niet meer", is verkocht aan Berlijn = Zanox, punt uit. Er is nog een cool-down periode om af te kicken en daarna is het , het systeem Zanox. Als je wilt. En wil je niet, einde oefening.

Stel : gedurende de maand april behaal je aan goedgekeurde leads/sales ? 50.= . Daar maken ze dan eind april, begin mei een faktuur voor en een overzicht. Dan gaan er in principe 2 maanden van start waarin je op een houtje moet knabbelen en aan het eind daarvan komen de harde euro's.
Heb je de maand erop ook ? 50 .== bijeen gesprokkeld, zie je continuiteit ontstaan.

Gedurende die 2 maanden kan de adverteerder omvallen, failliet gaan, of domweg niet betalen, dan betaalt M4N jou uit. Is straks bij Zanox over en uit.
Dus simpel. mei verstrijkt, juni verstrijkt en eind juni begin juli zie jij de pecunia verschijnen, meestal, een enkele keer zijn ze het vergeten. Dat kan gebeuren. Met automatisering. Gaan foutjes ook automatisch. Maar je mag altijd bellen of mailen of ze het even willen natrekken.

En met wat ik hiervoor schreef:
waarin je op een houtje moet knabbelen
begrijp je meteen ook, waarom Aegon haar nieuwe bank de "knab" heeft genoemd.
Zodra die wat groter en langer wordt, kun je ook daar op een houtje "knabbelen".
Ook zij moeten klein beginnen. 8)
 
9 dec 2011
24
0
0
#3
Dank voor je - overigens zeer vermakelijke - verhaal. =) Komt er dus op neer dat ik pertinent geen cent krijg. Dan moet ik er maar even achteraan. Begrijp ondertussen wel dat dat een 'normale' gang van zaken is binnen de affiliate-wereld.
 

Rohal

Nieuw lid
6 mrt 2012
81
0
0
#4
Gebruik M4n hier bitter weinig, maar 2 maand geleden is er zogezegd 16e aan mij uitbetaald nooit op mijn rekening aangekomen wel van mijn M4n account gegaan, niet echt achter gehoord hoe het juist zit bij hun of er iets is fout gelopen en dergelijk mits niet de moeite waard. Maar vraag het mij eigenlijk toch wel af...
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#5
Rohal zei:
Gebruik M4n hier bitter weinig, maar 2 maand geleden is er zogezegd 16e aan mij uitbetaald nooit op mijn rekening aangekomen wel van mijn M4n account gegaan, niet echt achter gehoord hoe het juist zit bij hun of er iets is fout gelopen en dergelijk mits niet de moeite waard. Maar vraag het mij eigenlijk toch wel af...
Gewoon kontakt opnemen met de administratie-afdeling, afwikkeling moet plaatsvinden conform de fakturen, daaromtrent is mijn ervaring zeker niet slecht. Overal kunnen fouten voorkomen, tenzij er niet gewerkt wordt. ;)
 

m4n

zanox-M4N | Straight to performance
7 dec 2005
125
0
0
www.m4n.nl
#6
Beste ArendJan,

Zou je ons je account naam of e-mailadres kunnen doorgeven via service.nl@zanox.com t.a.v. Karin Castenmiller? Dan kunnen wij het voor je uitzoeken.

@ouwesmurf: dank voor de toelichting!

Met vriendelijke groet,

Yoteng@zanox-M4N