Martijn Dood - bol.com

martijndood

Ook daarom naar bol.com!
7 jun 2012
12
0
0
partnerprogramma.bol.com
#1
Hallo allemaal,

Mijn naam is Martijn Dood, een naam die mensen makkelijk onthouden. Ik werk bij bol.com, een naam die eigenlijk iedereen wel kent.

Ik ben het aanspreekpunt voor het bol.com Partnerprogramma (http://partnerprogramma.bol.com) en het Developer Center (http://developers.bol.com), het voorportaal van onze Open API.

Wil je meer weten over mij dan is het intypen van 'martijndood' in Google voldoende. Daar of hier kan ik tevens antwoord geven op vragen over het bol.com Partnerprogramma of de Open API.
 

martijndood

Ook daarom naar bol.com!
7 jun 2012
12
0
0
partnerprogramma.bol.com
#3
Daar denken we nog over na, Elja. Er is nog veel onduidelijkheid over de precieze eisen danwel de handhaving door de OPTA zoals ook al bleek uit de presentatie door Milica Antic van Solv Advocaten op de Affiliate Dag. Volgens haar is de handhavende instantie, de OPTA, en de wetgever nog onduidelijk over hoe bedrijven het artikel moeten naleven en hoe er gehandhaafd moet worden. Het is niet haar verwachting dat de OPTA per direct gaat handhaven, echter gaf ze aan dat marktpartijen het initiatief moeten nemen om de wet na te kunnen leven.

We zijn het daar mee eens. Intern hebben we een projectgroep in het leven geroepen met daarin mensen van o.a. legal, IT/security en UX die inventariseren wat de precieze gevolgen voor bol.com zijn. We kijken mee wat andere sites doen en zien dat iedereen op een andere wijze de wet naleeft of tracht deze na te leven.

De wet is de wet en daar hebben we ons naar te schikken, maar als we iets gaan invoeren dan willen we het wel op de juiste manier doen, die voor alle partijen werkbaar is. Zodra ik meer weet dan dit, dan deel ik het graag met je en de andere leden van dit forum.
 

ouwesmurf

Nieuw lid
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#4