Nieuw Affiliate lid: Rik

rikdol

Nieuw lid
1 jul 2012
3
0
0
www.2brmarketing.nl
#1
Dag Forumleden,

Mijn naam is Rik en heb vandaag besloten me aan te sluiten bij de community van Afilliateforum.nl. Het account was blijkbaar al in juli aangemaakt 8) echter is er per vandaag besloten maar eens actief deel te nemen.

De afgelopen paar weken (eind 2012 - heden) ben ik serieus begonnen me te verdiepen in affiliate marketing, naast het voeren van een eigen reparatiebedrijf/computerwinkel.

Het potentieel van affiliate marketing is mij aardig duidelijk geworden, echter mist er nog een hoop kennis.
Qua SEO heb ik al aardig wat bijgeleerd, maar er komen nog een hoop vragen naar boven welke niet altijd naar voldoening door google kunnen worden beantwoord (tenzij ik een e-book aanschaf :D)

Vandaar de introductie. Op het moment adverteer ik via eigen gemaakte banners op een druk (800.000 p/d) bezochte website en heb nog 3.5 weken om hier een inkomen van te genereren. ondanks 380 paypro clicks met 1 advertentie helaas nog geen omzet dus er moet aan gewerkt worden.

Ik hoop snel wat vrienden te kunnen maken.

Tot snel, Groeten Rik.
 
#2
Hey Rik,

Welkom hier,

Ik ben hier ook nog maar pas lid. Het aantal kliks dat je hebt op je paypro links is eigenlijk irrelevant als je niet weet wat de kwaliteit is van de bezoekers die je er naartoe stuurt. Je zou ook zeker moeten proberen om vanuit je banner de leads te vangen, zodat je contact kan houden met deze mensen.

Je kan dit doen door een tussenlander te gebruiken of je banner naar een squeeze pagina van jezelf te sturen.

Ik wens je in ieder geval veel succes met je internet onderneming!

Mvg,
Glenn
 

rikdol

Nieuw lid
1 jul 2012
3
0
0
www.2brmarketing.nl
#3
ik vindt je antwoord wel interessant en 't gaat om t volgende:

de banner die is geplaatst is de bekende 250 euro verdienen van paypro (internetgeheimen). deze banner wordt met die tekst getoond (iets uitgebreider) die linkt door naar de wordpress pagina waar ik iets over de mogelijkheden vertel, en aan de hand daarvan kan er op links geklikt worden: wordpresspagina is 2brmarketing.nl/wordpress
vanuit die pagina zijn er nu (binnen 5 dagen) 380 kliks geregistreerd.

Ik heb inmiddels ook 3 andere affiliate banners klaarstaan maar die moeten nog door de webmaster geplaatst worden.

Ik denk zelf dat het ook een kwestie is van mensen beter voorbereiden op de content die volgt. duidelijk zijn in wat er aangeboden gaat worden, zodat er meer kans op conversie is... lijkt me geen verkeerde beredenering wel?

thnx
 
#5
Ik gebruik prosper202 om mijn banners en campagnes te volgen. Als je dan voor elke banner een andere campagne maakt en je vraagt aan de producteigenaar om jouw conversiepixel op zijn bedank pagina te plaatsen, kan je meten uit welke banner de meeste leads komen. Enkel klikkers is niet veel waard, je moet weten hoeveel leads je hebt zodat je weet wat werkt en wat niet.

En het beste is, Prosper202 is gratis. het is self hosted, dus je plaatst het op een eigen domein of subdomein.

Veel succes!