NIEUW: Campagnes prefillen

Daisycon

Nieuw lid
20 sep 2007
3.344
0
0
twitter.com
#1
Het is nu mogelijk om als publisher leadcampagnes te prefillen!
Heb jij als publisher een bestand van leden met persoonsgegevens, dan is deze functie voor jou zeker interessant! Indien je een leadcampagne naar je leden stuurt, wil je het hen uiteraard zo makkelijk mogelijk maken bij het invullen van de aanvraag. Dat kan dus nu door middel van het 'prefillen'. Kort gezegd houdt het prefillen van campagnes in dat je vooraf gegevens van jouw leden invult, die zij vervolgens onder ogen krijgen. De leden dienen de gegevens alleen nog maar te controleren/ aan te vullen om de aanvraag af te ronden. De inzet van het prefillen werkt tevens sterk conversie verhogend.

Per leadcampagne vind je alle informatie die nodig is om het prefillen van campagnes in te kunnen zetten. Het materiaal voor het prefillen is te vinden in de leadcorner, informatie is na te lezen bij 'linkmateriaal' via 'leadcampagnes' (zie tevens het screenshot).
De functie is op dit moment nog niet mogelijk voor de proefabonnementen en externe campagnes (campagnes die op de website van de adverteerder zelf staan). Uiteraard wordt er aan gewerkt om dat op korte termijn ook mogelijk te maken. Bij iedere campagne waar prefillen mogelijk is staat een extra uitleg. Mocht dit niet zo zijn, dan is het voor die campagne helaas nog niet mogelijk. Wel werkt het prefillen op dit moment ook bij de corresponderende 'integratie pagina's', white label en portaal pagina's (zoals eurototaal, probeernu etc.)

"Log hier in voor je account en ga naar de lead corner voor het linkmateriaal."

proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.daisycon.com%2Fmailingen%2Fimages%2Fssprefillen.jpg&hash=83c16601003421cabc3242fc051325a5
 

mdobro

Actief lid
12 sep 2005
2.377
0
36
www.daisycon.com
#3
Indien iemand input heeft dan hoor ik het graag.
We zullen op korte termijn ook een prefill zonder encryptie beschikbaar stellen.

De volgende release binnen de leadcampagnes zal een een automatische conversie optimalisering worden van de campagne op basis van A/B testen.

Indien er ideen of wensen zijn horen we dat graag. Fouten mag je natuurlijk ook melden.
 
C

cheslindo

Guest
#4
Klinkt goed, is dit alleen in de "lead corner" te vinden of binnenkort ook via "mijn programma's" ?