Nieuw hier!

Kier

Nieuw lid
15 jan 2011
56
0
0
#1
Hallo, Mijn naam is Kier en ik ben alcoholist.... uhmm sorry verkeerd forum.

Toch is mijn naam Kier. ik ben al geruime tijd actief binnen de internet marketing maar heb me in het verleden vooral gericht op adsense icm de .com markt. Sinds enkele maanden richt ik me ook op de Nederlandse markt en dan met name affiliate marketing. Inmiddels heb ik 7 tal Nederlandse websites draaien en beginnen de inkomsten redelijk binnen te komen.

Ik ben op dit forum terecht komen doordat ik wat meer informatie zocht over trackingproblemen bij verschillende affiliate netwerken. Zo ervaar ik momenteel een 0,0% conversie op deeplinks bij De online drogist campagne bij TT, Dit is sinds de samenwerking tussen de online drogist en Conversive is gestart. Terwijl in het verleden de conversie een stuk hoger lag. Nu is mijn traffic wel lager dan voorheen maar nog steeds erg targeted. Heeft iemand anders hier ook ervaring mee?

In ieder geval hoop ik mijn bijdrage aan het forum te kunnen leveren en nog de nodige kennis op te doen!

Groeten
Kier
 

wax

Nieuw lid
2 jun 2009
46
0
0
www.rikmulder.nl
#2
Proost! En welkom.

DeOnlineDrogist.nl had ik ook problemen bij met Tradetracker. Volgens mij door foutieve links in de feed (url staat er dubbel in en leidt dus naar een 'mooie' niet gevonden melding). Via een filter tijdens importeren wordt dat nu verbeterd.

Zag trouwens in mijn affiliateomgeving bij Tradetracker dat ik e dat op 12 januari ook heb gemeld... de reactie komt waarschijnlijk per postduif want heb daar nu 10 dagen later nog niets op gehoord.

Succes met je sites!
 

Kier

Nieuw lid
15 jan 2011
56
0
0
#3
Dank voor je bericht.

Ik heb ze gister ook maar even een email gestuurd. Verwacht ook niet al te snel een reactie want de vorige keer heb ik ook een week mogen wachten.

Groet
Kier
 
10 aug 2009
73
0
0
#4
Via Daisycon is de feed wel ok....!

Tradetracker is nog bezig met het datafeed probleem van Otto wat al sinds begin november speelt :-(
 
18 mrt 2008
341
0
0
www.showbizzsite.be
#5
Hoi Kier, welkom hier!
Even een vraagje aan jullie allemaal: ik lees hier dat iemand 10 dagen wacht op een antwoord van Tradetracker. Als bij mij iets lang duurt, dan neem ik gewoon de telefoon en heb ik vaak binnen de 2 minuten een antwoord of belt/mailt Tradetracker me asap terug. Ik heb het wel over de Belgische afdeling, weet niet hoe het in Nederland zit natuurlijk. Bij Tradedoubler is er zelfs iemand die aan het tringelen van de telefoon merkt dat ik het ben die belt. Die hebben we vaak toch wel een keer of twee-drie per week aan de lijn. Voor alle duidelijkheid: dit gaat dan niet over problemen. Bespreek dan met hen even welke campagnes ik de volgende dagen in de kijker ga zetten en of er nog genoeg budget bij de adverteerder beschikbaar is.
Mvg,
Peter De Smedt
 

poupu

Nieuw lid
1 jun 2006
753
0
0
#6
@ouwesmurf

Ik vermoed dat de euforie komt doordat R. Remkes via de mail aan mensen die redelijk positief reageren op de nieuwe affiliate-omgeving, vraagt om even een quootje op het forum te zetten (werd mij in elk geval wel gevraagd). Dan krijg je natuurlijk vanzelf wel een euforische stemming, een gratis positieve viral, zeg maar ;) Knap bedacht, dat moet ik 'm nageven.

Wat je zegt over ontdubbelen snijdt hout. Affiliates komen helemaal achteraan in rijtje.
 

wax

Nieuw lid
2 jun 2009
46
0
0
www.rikmulder.nl
#7
showbizzsite zei:
Hoi Kier, welkom hier!
Even een vraagje aan jullie allemaal: ik lees hier dat iemand 10 dagen wacht op een antwoord van Tradetracker. Als bij mij iets lang duurt, dan neem ik gewoon de telefoon en heb ik vaak binnen de 2 minuten een antwoord of belt/mailt Tradetracker me asap terug.
Aangezien ik dit keer het probleem binnen 5 sec zelf kon oplossen vond ik dit niet de moeite om de telefoon te pakken. Had ze alleen 'als service' even netjes op de hoogte gebracht. Als ze daar dan niet op reageren is het mijn probleem niet :)

En als er inderdaad een spoedje is pak ook ik de telefoon ;)
 

Kier

Nieuw lid
15 jan 2011
56
0
0
#8
Ik ga ook niet eindeloos zitten wachten hoor.

80% van mijn inkomsten kwam binnen via een handjevol deeplinks. Deze heb ik nu bij daisycon onder gebracht. Of dit tijdelijk is of niet hangt van de reactie van TT af.