nieuw, niet nieuw

loser

Nieuw lid
27 jul 2006
3
0
0
#1
Hoi,

Ik ben nieuw hier, leuk forum, denk ik alvast.
Ik ben 5 jaar in staat geweest (goed) te leven van deze business, maar sinds een week of 3 weer in dienst van een baas, jug....

Ik hoop hier hernieuwde inspiratie te vinden zodat ik na de zomer weer fulltime voor mezelf kan draaien.

Groeten
 

loser

Nieuw lid
27 jul 2006
3
0
0
#3
Dank :)

Begonnen met community sites en later uitgebreid met pure affiliate sites, verkoop op alle gebieden zo'n beetje.
Verkopen liggen nagenoeg plat, lees, google filterd ze eruit.
Grootste deel van inkomen is laatste tijd/ nu voornamelijk google adsense op de community sites. (2 * nl, 1* be, 1 US/worldwide 1* spaanstalig en 1* gericht op UK)
 
30 jul 2006
8
0
0
#4
Hee WINNER.... :)

Welke sites heb of had je en hoe heb je het die vijf jaar aangepakt. Wat werkte bij jou wel en wat beslist niet??

Groet en veel succes met het vinden van inspiratie! Als je de inspiratie vind hoor ik het graag van je...... lol

Groet: Andy (fulltimer in de dop!)
 

loser

Nieuw lid
27 jul 2006
3
0
0
#5
Het enige wat nu nog werkt is adsense, en dat loopt lekker op zich, maar er zit, zeker in deze zomerperiode, geen fulltime salaris meer in...
Sites hou ik voor mezelf, geen slapende honden wakker maken enzo, heb ook een aardige niche die nog steeds niet ontdekt is.

Voorheen maakte ik bakken met geld met datafeeds, maar dat is ook al een tijdje afgelopen. (geen niche, gewoon alle soorten producten, maar dan hoofdzakelijk amerikaans.)
Tegen de tijd dat ze in nederland de datafeeds eindelijk hadden ontdekt en mondjesmaat begonnen vrij te geven was het eigenlijk al over, veel te traag die hollanders :p

Een datafeed kan leuk zijn, als je de eerste bent ermee, alles wat er na komt wordt door google toch als duplicate content gezien, en doet je dus meer kwaad dan goed, kan je maar beter heel voorzichtig mee zijn, zeker als je het op een al goedlopende site wil zetten.

Motivativatie haal ik ook wel uit mn huidige baantje, hehe, kutwerk voor kutsalaris, nog een maandje (als ik het red) en dan kap ik er weer mee, ben veel te veel verwend geworden door m'n eigen ondernemingen :)