NIEUWE CAMPAGNE! Kleertjes.com-> 8.5% CPS

13 okt 2009
140
0
0
#1
<b>NIEUWE CAMPAGNE! Kleertjes.com-> 8,5% CPS</b>


<a href="http://www.kleertjes.com">Kleertjes.com</a>: Marktleider in online kinderkleding.


Reeds jarenlang heeft Kleertjes.com haar leidende positie weten uit te bouwen tot een stevig merk met een gigantische naamsbekendheid onder jonge ouders. Binnen de thuiswinkel branche behoort Kleertjes.com tot een van de meest inspirerende partijen.



Kortom, wij zijn overtuigd van de <b>geweldige conversiekansen</b> van deze adverteerder! Wij hopen dat ook jij hiervan overtuigd bent en dat je met veel enthousiasme deze adverteerder zal gaan promoten.



<b>Uitgebreide Datafeed</b>:

Op speciaal verzoek van enkele webmasters hebben we een uitgebreide datafeed beschikbaar die zorgt voor optimale conversie. Maak hiervoor in de <b>rubriek 'Datafeed'</b> gebruik van de mogelijkheid om extra velden mee te geven bij de export.



Hierin zijn zaken als <b>geslacht, maatgroep, maat, kleur</b> ook meegenomen. Daarnaast zijn er diverse banners en tekstlinks beschikbaar en kan de deeplinkgenerator gebruikt worden.



<b>Voorwaarden promoten van Kleertjes.com</b>:

Het is NIET toegestaan om:

? In te kopen op merknaam (of combinaties, misspellingen e.d.) via SEA

? In te kopen via SEA en direct te landen op Kleertjes.com

? In te kopen via SEA en de merknaam van Kleertjes.com te vermelden in de advertentie

? Kortingscode sites zijn uitgesloten van deelname aan het programma (dus geen affiliate clicklinks op kortingscode site)

? Geforceerde clicks zijn niet toegestaan. Sites die veel clicks genereren maar geen/weinig sales worden uitgesloten (conversiepercentage < 0,10%).



Bij het negeren van bovenstaande voorwaarden worden er treffende maatregelen genomen met de mogelijkheid tot afkeuren van je account.



<b><a href="http://www.a4y.nl">Naar promotiematerialen</a>
 

Eb

Nieuw lid
22 jan 2010
3
0
0
#2
Wat is het nou ... 7% CPS of 8,5% CPS ???

Voor de zekerheid heb ik hem bij M4N weggehaald, daar is het 8,5%

Gr Eb