Nog nieuwe plannen voor het nieuwe jaar?

B

Bestjoerder

Guest
#1
Ben nu bezig met een nieuwe site om in januari te lanceren.

Zijn jullie nog met iets nieuws bezig?
 
24 aug 2005
831
0
0
#3
Uiteraard wel bezig met paar dingen en optimaliseren van andere sites.
Maar echt spectaculaire dingen zie ik niet zo snel gebeuren hier ;)
 

mdobro

Actief lid
12 sep 2005
2.377
0
36
www.daisycon.com
#4
Ik hoop dat we begin jan iets spectaculairs (laten we zeggen, iets dat er goed uitziet) kunnen laten zien. ??? tja wat precies mag ik nog niet zeggen.

En uiteraard staat BE eigen kantoor maar ook eigen site in het verschiet.

Verder gaat probeernu.nl zwaar op de schop en onder een andere naam verder.

Dus eigenlijk niet zoveel....
 

Jorg

Nieuw lid
14 nov 2007
447
0
0
#5
Plannen genoeg. Mijn ervaring van afgelopen jaren leert dat plannen maken niet zo moeilijk is. Uitvoering is het lastigste. Marko, trouwens nog de groeten van Mevrouw Joustra.
 

sloore

Nieuw lid
6 sep 2005
931
0
0
#6
Ben bezig met een van mijn sites volledig aan het laten ombouwen met grote ambities. ;D

Voor de rest wil ik er nog een paar hervormen, samensmelten, vernieuwen maar heb ik er waarschijnlijk gewoon geen tijd voor, doch het zou moeten want volgens Marco komt BE er aan en das nu net waar ik zit op te wachten. ;D , doch we zijn alles aan het onderzoeken.

Verder heel veel ideeen, mogelijkheden, plannen, wensen, aanbiedingen doch een mens moet keuzes maken.
Directeur van een BE kantoor zie ik nog wel zitten ;)
 

sloore

Nieuw lid
6 sep 2005
931
0
0
#7
Terwijl we toch bezig zijn:
Hoe ziet volgens jullie de toekomst er uit?

Websitebouw: cms ? Andere,... Voor hoelang? Of is er al weer iets anders die aan het broeden is? (10 j geleden frontpage, 5 j geleden dreamweaver en nu en straks...?)
Affiliate: voor hoe lang nog? Groei? ....
Internet: Waar gaat het naar toe? Groei (BE + NL) ?
 

Langace

Nieuw lid
4 dec 2005
1.453
0
0
www.zinngeld.nl
#8
Websitebouw: Ajax is nu wel hot natuurlijk.

Affiliate: Professioneler verwacht ik. Publishers worden actiever onderlig, en professionaliseren veel meer. De zolderkamerboy's/girls zijn leading in de affiliate industrie. Ik verwacht zelfs dat sommige van ons voor veel geld zullen gaan werken bij bedrijven die nog niks weten van affiliate marketing. Omzet zal zeker weer toenemen, maar hoeveel durf ik niet te zeggen.

Internet: Groei zit hem nog steeds in video. Zelf verwacht ik dat communaties iets van zijn glans zal verliezen, ook al zal de 6 miljoenste hyves gebruiker zich snel aanmelden.
Belgie groeit hard qua internet gebruik. Conversies zullen dalen omdat de consument veel eisender wordt.
 
20 aug 2007
1.253
0
36
affiliate.nl
#9
Persoonlijke plannen : zie http://www.affiliate-forum.nl/index.php/topic,3124.0.html

Websitebouw: we zien nu al een trend waarbij veel gebruik gemaakt wordt van standaard platformen bij het ontwikkelen van sites, het zou met niets verbazen als we over een aantal jaar alle sites standaard maken met 1 en hetzelfde platform. Wellicht komt google wel met iets leuks op dat gebied.

Affiliate: Langace heeft gelijk dat er goed geld te verdienen is voor affiliates met verstand van zaken, bij veel bedrijven is een tekort aan capabele mensen, er zijn zelfs ook veel bedrijven die niet eens beseffen dat ze met affiliate marketing hun sites winstgevender zouden kunnen maken. Verder voorspel ik dat er in 2008 een hype gaat ontstaan in Nederland met 'leer hoe je geld kunt verdienen op internet'. In de US is afgelopen jaar deze hype helemaal los gebarsten, ook in nederland kan zoiets de mainstream bereiken als er op prime time advertenties op radio en tv worden ingekocht!
Verder denk ik dat initiatieven als de affiliatedag er aan bij gaan dragen dat affiliate marketing in 2008 bij meer grote bedrijven op de agenda komt te staan.

Internet: Facebook gaat nog meer knallen in 2008! Ik voorspel in een IPO eind 2008 ;-), ik zou nu ook cashen als ik hen was met de huidige belachelijk hoge overwaardering! Verder voorzie ik een extreme groei van widgets, volgens mij gaan we richting een widget generatie!
 

seolinks

Nieuw lid
29 nov 2007
35
0
0
www.linksweb.be
#10
De meeste plannen heb ik met mijn reizen sites , en ik wil toch ook mijn webmasterforum eens iets groter op de kaart zetten , maar alles heeft geduld nodig.

Tevens voorspel ik ook dat bedrijven langzaam wakker worden en meer gebruik gaan maken van ons webmasters, het is gewoon een gouden markt , maar sommige bedrijven llijken dat nog niet te beseffen.
 

BM

Nieuw lid
28 aug 2006
229
0
16
#11
M'n tweede (eigen) webshop opent waarschijnlijk in januari de poorten. Ik ben heel benieuwd wat dat gaat geven.

Daarnaast gaan we met de eerste shop nach Deutschland (ook met affiliate marketing). Ook weer een goed leermoment! :)
 
6 nov 2005
802
0
0
#12
Heel veel nieuwe plannen voor 2008:

In 2008 ga ik wat affiliate betreft zwaar inzetten op /knip/ en /knip/ ... Ook ga ik mijn domeinportofolio verder monetizen, of beter gezegd, de domeinen waar niets opstaat 'iets' opzetten zodat ze iig de registratiekosten terugverdienen. Bij 350+ domeinen is dat toch een serieuze kostenpost ;-)

Verder ben ik van plan een eigen shop te beginnen.