Nog sneller het geld op de rekening!

20 aug 2007
1.253
0
36
affiliate.nl
#22
Zie ook de reactie van Marko op http://www.affiliateblog.nl/2007/11/13/daisycon-uitbetaling/

Als ik het daar goed begrijp dan betaal je toch echt 1,5% per maand over de reeds eerder ontvangen gelden, dat zou dan betekenen dat je effectief 12% rente betaald + 6% risico vergoeding. Tja... dan kun je echt beter bij de bank lenen hoor!
 
22 nov 2005
160
0
0
www.adquick.nl
#23
harrie zei:
@Jorg: Het feit dat daisycon de optie aanbied om sneller te betalen is zeker goed. En dat we daarin keuze hebben is ook mooi.

Het punt is alleen dat tot nu toe Daisycon [als enige netwerk] het risico van wanbetalende adverteerders op zich neemt. Dat is dus fijn voor ons, want we krijgen altijd ons geld. Deze gratis extra wordt nu dus afgeschaft en is alleen nog beschikbaar als betaalde optie.

Ik denk dat maar een beperkt aantal affiliates gebruik zal maken van de 15 dagen optie. Voor alle andere betekend deze nieuwe mogelijkheid dus een verslechtering van de dienstverlening door Daisycon.
In het persbericht wordt het geheel als een verbetering gebracht, maar als je goed leest gaan er dus meer mensen op achteruit [qua zekerheid] dan op vooruit.



Jorg zei:
Is het zo slecht? Volgens mij kan ieder zelf de keuze maken of hij/zij in die maand tijd het geld goed kan inzetten om nog meer leads te genereren of liever op geld wacht?

Het is een goede manier om toegevoegde waarde te creeren als affiliatenetwerk, want soms vraag ik me af wat nut is als je paar grote afnemers hebt.
Bij ons wordt het risico ook gedragen. Wij betalen ook uit als een wanbetaler zijn factuur niet voldoet. Ik denk dat er meerdere partijen het risico op zich opnemen.
 

mdobro

Actief lid
12 sep 2005
2.377
0
36
www.daisycon.com
#24
het blijft nog even bij de vragen opmerkingen behandelen, dan kom ik wellicht toe aan de inhoud.

@Langace
Waar is de optie laat alles zoals het is?
We zijn continue aan het aanpassen, ik ben overtuigd dat wat we nu bieden een goede (lees betere optie is dan voordien). Inderdaad wellicht niet voor elke individule situatie, maar wel voor het geheel.
Ik denk echter ook dat er nu een beetje voorbarig moord en brand geschreeuwd wordt zonder dat het een ieder duidelijk is wat de deal nu precies is.

@Paul Schoenmakers
Als ik het daar goed begrijp dan betaal je toch echt 1,5% per maand over de reeds eerder ontvangen gelden
NEE, je betaald zoals ik op je site heb aangegeven 1% rente vergoeding en 0,5% risiko. Dat betaal je NIET over alle reeds eerder ontvangen betalingen (waar haal je dat trouwens vandaan?) maar over het op moment van betaling uitbetaalde bedrag. Het je 100 euro tegoed en wil je die een maand eerder ontvangen (zonder risiko) dan houden we 1,50 in en storten 98.50 op je rekening. Dat wordt per keer dat je een VOORSCHOT betaling wenst te ontvangen verrekend. Geen voorschot, dan heb je ook geen kosten.

dan betekenen dat je effectief 12% rente betaald + 6% risico vergoeding
NEE, gelukkig heb ik economie gestudeerd, de rente is inderdaad 12% per jaar, maar de risikopremie is (maar) 0,5% (ook over een jaar gezien)!

Tja... dan kun je echt beter bij de bank lenen hoor!
NEE, dat denk ik niet, gewoon een voorbeeld: de tarieven voor prive lenen
http://www.rabobank.nl/images/tarie...0&ra_height=600&ra_toolbar=yes&ra_menubar=yes bv bij de rabobank liggen tussen de 15.9 en 8%, indien je zakelijk wenst te lenen mag je eerst een businessplan en heel veel geduld meebrengen, plus een risiko opslag of je huis als onderpand mee brengen.

of wellicht probeer je de postbank:
Met het Girokwartaalkrediet kunt u maximaal 3 maanden rood staan op uw Girorekening tot het bedrag van de met u overeengekomen kredietlimiet. Hiervoor betaalt u rente. U betaalt alleen rente over het bedrag dat u rood staat. De rente bedraagt 14,70 % effectief op jaarbasis, nominaal is dit 13,794%. De rente kan wijzigen. De debetrente wordt aan het eind van de maand automatisch van uw Girorekening afgeschreven.

Kortom Paul, als je nog wat over hebt wil ik graag lenen voor 12% daar kunnen we dan mooi de affiliates die van de voorschotregeling gebruik maken van betalen.

@ Adquick | Mohamed
(altijd mooi die reclame intermezzo's)
Bij ons wordt het risico ook gedragen. Wij betalen ook uit als een wanbetaler zijn factuur niet voldoet. Ik denk dat er meerdere partijen het risico op zich opnemen.
Klopt, wat echter nog niet ter sprake is gekomen, de uitleg wacht nog even op de vragen:
Ook wij dekken binnen ons netwerk, dit risiko deels af.
Op de omzet uit Kliks.nl en de omzet uit Leadbutler (probeernu,123tijdschrift en eurototaal) loopt een affiliate (om technische en practiesche redenen) geen risiko. De regeling geldt enkel voor (externe) affiliate adverteerders.
Waarom?
Technisch:
Leadbutler:
Alle lead campagnes lopen formeel binnen ons systeem via een of ander affiliate programma (leadbutler, probeernu, 123tijdschrift, eurototaal). De keuring van deze orders ligt bij ons (uiteraard in afstemming met de klant). Zijn de orders eenmaal gekeurd is er tav de betaling vanuit het affiliate programma (leadbutler, probeernu, 123tijdschrift, eurototaal) geen issue. Betalingen worden binnen ons systeem op basis van adverteerders en niet op basis van campagnes geregeld.
Kliks.nl
Dit systeem werkt NIET met transacties, ook hier lopen webmasters geen risiko.

Praktisch
de marges binnen lead en kliks netwerken zijn een stuk hoger dan bij affiliate netwerken, er is hier dus meer marge en daarmee incalculeerbaar risiko te halen voor het netwerk. En daarom loopt een affiliates bij (de meeste) lead en banner netwerken (en ook bij ons op deze producten geen risiko).

Ha hoor is daar al menigeen denken, dan behoeft er over een bedrag uit leadutler of kliks.nl zeker ook geen 1,5% betaald te worden bij de voorschot regeling?
Helaas, hier regeerd de eenvoud het gaat om een vast tarief dus ook hier 1,5%.
 
D

dutchguru

Guest
#25
effectief 12% rente betaald + 6% risico vergoeding. Tja... dan kun je echt beter bij de bank lenen hoor!
Paul, je hebt helemaal gelijk. Het gekke is alleen dat heel veel particulieren en ondernemers niet in de gaten hebben hoe het bij banken werkt, laat staan elders.

In z'n algemeenheid 19,56 procent effektief op jaarbasis, voor de betaler praat je over 1 percentage, bij banken praat je over een samenstelling van rentevergoeding, kosten en solvabiliteit. Hier dus 1.5% per maand.

Maar waarom valt iedereen daar nu ineens zo over, waarom een positief onmiddellijk naar negatief ombuigen ? Wanneer al onze klanten besluiten om geen gebruik te maken van Wehkamp of Neckermann aankopen, wordt onze markt al gelijk een stuk dunner. Wanneer alle potentiele vakantiegangers pas boeken op het moment van vertrek gaat voor de vakantie-branche de zon nooit meer op en vroegboekers lopen wel degelijk risiko's die hoger kunnen uitvallen. Onze economie staat en valt bij kopen, lenen, consumeren, onze affiliate-economie helemaal.

Kijk ik naar Google, heb ik in twee maanden de cashflow rond, toegegeven, invloed heb ik er ook niet op.
Kijk ik naar de affiliatebedrijven in het algemeen , dan zijn we 3 maanden zeker onderweg en soms langer. Daisycon komt nu met de optie, standaard zeg maar binnen de 2 maanden en uitgaande van de "normale" score van 90% goeie betalers ontvangen we dus van elke betaling geen 100% commissie maar 98.5% commissie, voor dus 90% is dat beperkt tot 1 maand.
In ruil daarvoor is onze cashflow een maand eerder binnen, zouden we een rentedragende bankrekening hebben, zouden we daar 1.5% rente op kunnen pakken ( waar worden die banken nou toch zo rijk van ? ).
In ieder geval wordt je administratie ietsjes simpeler en zouden gewoon alle affiliatebedrijven dit voorbeeld moeten volgen, om ook op z'n minst een beetje gelijkwaardig aan Google te worden en met de CPA plannen van Google zal dat ook wel gaan volgen.

Dit ene punt nu geisoleerd oppakken , ook concurrentiematig , is natuurlijk onzin, het gaat om het gehele pakket aan service en aanbod, en een deeltje is deze faciliteit.
Dan zie ik deze aktie als een aanvullend pluspunt waarbij het ook nog eens een continu keuze-pakket is. :)
Er zijn mijns inziens belangrijker zaken dan deze, namelijk voortdurend innoveren zodat we met nieuw aanbod de affiliatemarkt in takt kunnen houden ! ;D

(toevoeging: het forum bericht dat dit bericht het bericht van Marko kruist, ondanks dat laat ik dit bericht als bericht staan , logisch toch? )
 
5

5KG

Guest
#26
Prima, sneller je geld, van die 1,5% lig ik niet wakker.


@adquick, reageer in je eigen reeks aub, zn geweldige reputatie hebben jullie niet dus kom niet in deze reeks melden dat jullie er ook nog zijn.
 

Deezer

Nieuw lid
26 okt 2006
22
0
0
#27
Kom op jongens ,wat is nu 1.5%?

De ene maand verdien je bijv. 100 euro , dat wordt dan 98.50 , maar je hebt het wel sneller op je bankrekening en je verdient er zelf dus sneller rente over op je eigen bankrekening. Zo denk ik er over.

Een punt ben ik het niet mee eens ,als je niet voor de 1.5% rente regeling kiest en sommige bedrijven betalen niks aan Daisycon , dan krijgt de affiliate ook niks. Dus reken dan maar uit wat je dan gewoon ''kwijt'' bent.

Alles bij elkaar opgeteld , ik heb de 1.5% regeling maar aangevinkt en ga wel kijken hoe het loopt , bevalt  het mij niet dan schakel ik direct weer om na 45%.
 
20 aug 2007
1.253
0
36
affiliate.nl
#28
NEE, je betaald zoals ik op je site heb aangegeven 1% rente vergoeding en 0,5% risiko. Dat betaal je NIET over alle reeds eerder ontvangen betalingen (waar haal je dat trouwens vandaan?) maar over het op moment van betaling uitbetaalde bedrag. Het je 100 euro tegoed en wil je die een maand eerder ontvangen (zonder risiko) dan houden we 1,50 in en storten 98.50 op je rekening. Dat wordt per keer dat je een VOORSCHOT betaling wenst te ontvangen verrekend. Geen voorschot, dan heb je ook geen kosten.
Ok ik raakte even in de war vanwege je melding dat je dus meer dan 1,5% betaald, hoewel ik toch ook echt een economische achtergrond heb maakte ik de fout door de totale kosten te bereken over de omzet en dus niet over het voorschot bedrag.

Blijf er wel bij dat je bij de bank over het algemeen ook aardig kunt onderhandelen over de rentes voor kredieten/leningen. Bandbreedte tussen de 9% en 14% is er zeker! Ik beleg me eigen geld zelf liever in dingen waar ik een hogere ROI haal dan die 12% per jaar!
 

Langace

Nieuw lid
4 dec 2005
1.453
0
0
www.zinngeld.nl
#29
algemeenheid 19,56
Ja maar als je een beetje verder zoekt en je pakt je bedrijfshypotheek er bij betaal je max 6% en met een beetje zoeken heb je ook een normale bedrijfslening voor 8-12%. Verder trek je dit nog af van je winst ook.

Terzaken:
Het is een teken van zakte dat daisycon het nodig acht deze "innovatie" in te voeren. Het is slim, en verwacht niet dat ze er veel mee zullen verdienen (is ook niet het doel neem ik aan). Maar het zal ze nog minder opleveren, dat is zeker.

Voor mij is de keus redelijk simpel, bij de 1 betaal ik rente en sta ik bloot aan een betalingsrisico. Bij de ander krijg ik een kickback fee.
Nu zal ik hier niet meteen zeggen dat ik daisycon de rug toe draai (dat zou niet reeel zijn), maar ik kan me voorstellen dat in de komende maanden er verschuivingen zullen ontstaan.
We prijzen daisycon ook als er goeie dingen zijn, bij slechte ontwikkelingen mogen we ook eerlijk zijn lijk me.
 
D

dutchguru

Guest
#30
Ik had er bij moeten zeggen 1.5% = nominaal, met dank aan de Amerikanen praten we over effektief en dat heeft alles te maken met het ritme waarop je de betalingen doet, 12 x 1.5 = 18% nominaal, door het ritme 19.56 % effektief.

Alleen, dit verhaal gaat niet op voor 90% van de gevallen, slechts voor die 10% of 8 of 12, van de slechtere betalers, voor 90% is het een maand-aangelegenheid. Daarom kun je dit ook niet vergelijken met een bedrijfshypotheek = een lening op middellange termijn met onderpand, is feitelijk alleen te vergelijken met een rekening-courant zelfs zonder overdracht van middelen en dan is door het systeem van opslagen de echte rente pas echt onduidelijk, los van de doorgaans ook toegepaste koppelverkoop van diensten.

Maar zoals je ook terecht opmerkt, het gaat om het gehele plaatje, dit is een detail. ;)
 
24 aug 2005
1.434
0
0
www.no-search.nl
#31
En nu even iets wat ik nog niet heb gehoord: Hoeveel bedrijven betalen er bij Daisycon uiteindelijk niet hun rekening? Volgens mij doet iedereen dat en anders wip je die partij er na max. 2 maanden toch uit en is dat risico vrij laag...want degene die niet betalen zijn volgens mij ook de partijen die er vrij weinig toe doen en ook geen serieuze namen zijn.
Dus hoeveel risico loop ik als affiliate als ik gewoon kies om alles bij het oude te laten?
 
22 nov 2005
160
0
0
www.adquick.nl
#32
5KG zei:
Prima, sneller je geld, van die 1,5% lig ik niet wakker.


@adquick, reageer in je eigen reeks aub, zn geweldige reputatie hebben jullie niet dus kom niet in deze reeks melden dat jullie er ook nog zijn.

Excuus als het commercieel overkomt. Was meer aan te geven dat meerdere partijen zijn die het risico dragen. Dus begrijp me niet verkeerd!
 

mdobro

Actief lid
12 sep 2005
2.377
0
36
www.daisycon.com
#33
@ Paul Schoenmakers

Ik zit je maar een beetje te stangen ;D

@ Langace
Het is een teken van zakte dat daisycon het nodig acht deze "innovatie" in te voeren
Nee zeker NIET we zien dit juist, wel als een sterk staaltje waar de "zwakkere broeders" ons niet zo maar kunnen volgen.
Het voorschot betalen vraagt (indien het aanslaat zoals we verwachten) een hele grote investering van onze kant, daarnaast lopen we hier een flink bedrijfsrisiko. Die 0.5% risikopremie dekt nu de kosten, maar niet het risiko van een grote klapper (lees faillisement van een grote partij).

Het is slim, en verwacht niet dat ze er veel mee zullen verdienen (is ook niet het doel neem ik aan)
Ook hier juist het tegen overgestelde, wij hebben sterk het gevoel dat er bij tal van affiliates middelen nodig zijn om hun business harder te laten groeien, juist in die groei gaan we nu dus investeren.

bij de 1 betaal ik rente en sta ik bloot aan een betalingsrisico
tja voor de derde keer ben ik het oneens.
Of je betaald rente en hebt je geld ook eerder, of je hebt (beperkt) risico (niet voor de leadacties), maar niet en/en.

@ dutchguru
je rente berekening voor het bepalen van een effectieve rente is correct, gaat echter niet op voor de voorschotregeling.
Het is 12% nominaal als je het door zou rekenen naar effectief zelf MINDER!!
a) in je voorbeeld reken je met 1,5%, hier zit echter een risiko permie in van 0.5%. Het bedrag is immers ineens betaald, nog voordat de adverteerder wellicht zijn factuur heeft ontvangen.
b) het gaat hierbij niet om een rente betaling over een "schuld", maar om het sneller ontvangen van een vordering, dus in plaats van de effectieve rente zou je beter een contante waarde moeten bepalen. (dit is wel erg technisch)
c) als je toch voor een effectieve percentage gaat moet je ook, de periode dat je het nu sneller ontvangt verdisconteren met een redelijke herbeleggings rente.
Immers je betaald nu wel 1% rente, maar je hebt je geld ook NOG sneller. Zet je geld zelf op een rekening dan krijg je daar weer rente op.

Mijn berekening dan maar naar het effectieve percentage per jaar:

12 maanden*1% [minus] 12 maanden*(herbelegt op je spaarrekening 0.2 per maand) = 12*0.8% = 9,6% effectief.

@ startveld
Hoeveel bedrijven betalen er bij Daisycon uiteindelijk niet hun rekening?
Zoals ik al heb aangegeven, ligt het "historische" percentage rond de 0.5%. Dat is ook de risiko opslag die we rekenen.
ECHTER Hierin zit GEEN risiko in gecalculeerd dat het een keer goed mis gaat.

Zoals ook aangegeven lopen affiliates geen betaalrisiko op leadcampagnes of Kliks.nl campagnes.

Het feitelijke nadeel dat een affiliate heeft die voor de standaard betaalroutine gaat is gelijk aan dat wat bij andere affiliate netwerken ook speelt. Dat sommige klanten heel laat betalen, let wel dat zijn dan echt uitzonderingen.
Als bedrijf doen wij er alles aan om de keuring EN de betaling zo snel mogelijk te laten verlopen. (zie ook elders de postings op dit forum). Dit omdat we van oudsheer het betaal risiko droegen en nu ook weer bij de voorschotbetalingen.
 
D

dutchguru

Guest
#34
Marko,

Het gaat me niet om de punten en de komma's, ik ben ver genoeg doorgeschoten in het actuarieel en financieel rekenen om het te kunnen volgen, maar is niet geschikt voor een forum.
Waar het om gaat is duidelijkheid, in Nederlands spraakgebruik passen we een rente-percentage toe plus condities, in Amerikaans spraakgebruik noemen we een effektief percentage waar alles in zit verrekend.

Wanneer je zelf spreekt van 1.5 euro op 100 inleveren op maandbasis, praten we over een 1.5% per maand, kosten en rente inbegrepen.
En inderdaad heb ik ook aangegeven, dat wanneer je er snel bij bent, en het op een rekening zet met 1.5% rente, kom je gelijk uit, hogere of lagere creditrentes maken het verhaal moeilijker.

Zeker, wanneer normaliter de rekening na drie maanden betaalbaar wordt gesteld , moet je uitgaan van het contant maken, maar dat brengt geen grote verschillen teweeg.

Uiteindelijk ging en gaat het mij om het principe, dat de cyclus van scoren tot en met ontvangen, wordt verkort richting de termijn van Google, en dat beschouw ik als positief, met de opmerking dat voor het overige het gaat om het totaalpakket. :D
Zou je het gaan omdraaien naar uitbetalen voordat gescoord wordt , ja , dan wordt het revolutionair ;D
Belangrijker vind ik het verbreden van het aanbod en de faciliteiten zoals datafeeds en noviteiten. 8)
 

Langace

Nieuw lid
4 dec 2005
1.453
0
0
www.zinngeld.nl
#35
Jij kan het wel met MIJ oneens zijn, helaas moet IK het slikken wat je voorstelt. Zolang ik het een kut regeling vind die mij niet aan staat en zelfs slecht is heb jij het eerste probleem.

Het gaat er dus niet heel erg om wat jij denkt/vind, het is hoe jij het op mijn kan overbrengen zodat ik me er goed bij voel. Ik heb me geld niet 30 dagen eerder nodig. En ik zou zelfs nog wel aandurfen om het betalingsrisico op me te nemen.... MAAR in mij situatie is het een achteruit gang. En waarom zou ik dat accepteren als ik bij een andere website de voorwaarden niet verslechteren?
 

mdobro

Actief lid
12 sep 2005
2.377
0
36
www.daisycon.com
#36
Nog maar even een samenvatting van het bovenstaande:

Daisycon introduceert een "Voorschotregeling" voor affiliates.

We zien in de markt bij affiliates een grote behoefde aan werkkapitaal.
Omdat zowel de affiliate als wij kunnen verdienen aan de inzet van het werkkapitaal (meer omzet voor onze adverteerders), hebben we besloten de voorschotregeling aan te bieden.

Hoe werkt het:
Affiliate bepaald of hij zijn geld snel (=45 dagen na maandeinde) of sneller (15 dagen na maandeinde wil ontvangen.

Afhankelijk van de betaalinstellingen VAN DE DAG DAT DE TRANSACTIES EN KLIKS ZIJN GEGENEREERD, worden transacties (affiliates en leadbutler), cpc en Kliks.nl uitbetaald.
Gedurende een maand, kan een affiliate zijn instellingen dus aanpassen!

Gezien een voorschotbetaling plaats vind voordat daisycon centjes van de adverteerder heeft ontvangen, moet daisycon dit geld voorschieten cq zelf bij de bank lenen bv. Hieraan zijn dus rentekosten voor daisycon verbonden.

tav van (elke) betaling zijn wij van mening dat er GEEN kleine lettertjes of toekomstige (terug)vorderingen mogen ontstaan. De betalingen zijn dus gegarandeerd en definitief. Hieraan kleeft een risico voor daisycon, namelijk dat daisycon pas laat of geheel niet betaald krijgt. Ook hier dus kosten voor daisycon, wij dragen het risico.

Een webmaster die gebruik wil maken van de Voorschotbetaling betaald de kosten die daisycon moet maken voor deze voorschotbetaling. Te weten 1% rente en 0.5% risico opslag.
De kosten worden in mindering op de uitbetaling gebracht:
Voorbeeld 1):
Affiliate heeft 100 inkomsten en heeft vooruitbetaling aangegeven:
Hij ontvangt zijn inkomsten dan 1 maand eerder plus gegarandeerd, onder een kosten aftrek van 1,50. netto dus 98.50.
Voorbeeld 2):
Affiliate heeft 5000 inkomsten en heeft vooruitbetaling aangegeven:
Hij ontvangt zijn inkomsten dan 1 maand eerder plus gegarandeerd, onder een kosten aftrek van 75 euro. netto dus 4925.

Een affiliate doet er goed aan de Voorschotregeling te kiezen, als hij (zie bovenstaand voorbeeld)
Met 4925 euro extra kapitaal, minimaal 75 euro marge kan maken binnen 1 maand.

De keerzijde van de medaille is dat, affiliates die voor de standaard betaling kiezen, hun betaling na 45 dagen na maandeinde ontvangen echter enkel voor het deel dat op dat moment ook door de adverteerder is betaald. Leadbutler en Kliks.nl inkomsten worden wel ALTIJD uitbetaald.
De affiliate moet in dit geval net zoals daisycon wachten op de betaling van de adverteerder en hij loopt net als daisycon het niet betaalrisico.
Schatting is dat ongeveer 10-20 % van de uitbetaling EEN maand zal doorschuiven. Het percentage dat we niet betaald krijgen ligt op 0.5%.

NOTE:
De voorschotbetalingen starten met ingang van 15 december.
De standaard betalingen lopen pas voor transacties vanaf 1-1-2008 een betaalrisico.

Eerlijk gezegd ben ik nogal verbaast over de negatieve toon van de discussie.
Volgens mij vragen wij maar een heel klein offer voor een hele grote opportuniteit.
MAAR ik hoop dat jullie ook begrepen hebben dat wij graag luisteren naar de wensen en de behoeftes van onze partners. Deze regeling hebben we na rijp beraad uitgebroed. Echter het is pas het begin van wat ons betreft een nieuwe service die we willen aanbieden. Ideeën, suggesties en tips zijn van harte welkom om het nog beter te maken.

dus kom maar op......
 

mdobro

Actief lid
12 sep 2005
2.377
0
36
www.daisycon.com
#37
@Langace

laten we vooraf afspreken dat we niet met elkaar eens hoeven te zijn maar dat we ook niets van elkaar MOETEN slikken. Al jij een keer een campagne niet wildt mailen dan moeten we dat ook "slikken", maar dat zie ik toch echt als een vrije keus open markt zonder verplichtingen. (ik ben je vriendin niet/we zijn niet getrouwt :-*)

De een vindt het prachtig de ander klote, helaas maar waar. Er is weinig verandering die iedereen op prijs stelt.

Ik heb ook niet het idee dat we iedereen van ons gelijk MOETEN overtuigen, problemen die je schets zijn er echter om opgelost te worden, heb je ideen hoe het beter kan ik hoor het graag. Je weet ons te vinden.

Specifiek in jouw situatie, denk ik niet eens dat je iets merkt in de standaard uitbetaling, zoals aangegeven leadcampagnes hebben geen risiko en ook geen betaalvertraging en de affiliates die je kiest zijn goede betalers.

In die zin bieden we tegen een klein risiko een extra unieke optie, namelijk om zonder rompslomp wel een voorschot te nemen.

En waarom zou ik dat accepteren als ik bij een andere website de voorwaarden niet verslechteren?
Deze snap ik niet geheel, maar ik ga ervan uit dat je andere netwerken bedoeld:
Zet ons inderdaad af tegen andere netwerken, niet op de verschillen in tijd binnen ons netwerk, maar tav van de verschillen tussen de netwerken.

We hebben een aanbod van meer dan 1000 campagnes,
we betalen standaard na 45 dagen (of nu sneller als je wenst)
je hebt GEEN betaal risiko op leads en Kliks.nl
We hebben een goede service
we betalen de hoogste tarieven

zeg maar wat we beter kunnen doen, we doen het graag. 8)

en nu naar bed (ik in ieder geval...... cherio
 

Barry

Nieuw lid
3 dec 2005
277
0
0
www.daisycon.com
#38
@Mohamed:
Bij ons wordt het risico ook gedragen. Wij betalen ook uit als een wanbetaler zijn factuur niet voldoet. Ik denk dat er meerdere partijen het risico op zich opnemen.
Volgens mij staat er nog 'wat' open wat de 30-dagen al ruimschoots gepaseerd is....
 
D

dutchguru

Guest
#39
jegens ad-netwerken in het algemeen :

mijn buitendienst- cq. verkoopervaring heeft mij altijd geleerd :

verkoop je eigen goede punten.

Laat de concurrentie zijn of haar punten maar aantonen en verdedigen.

Wie goed is komt vanzelf boven drijven. :-* geheel volgens deze emoticon formule Keep It Stupid Simple.
 

Langace

Nieuw lid
4 dec 2005
1.453
0
0
www.zinngeld.nl
#40
mdobro zei:
In die zin bieden we tegen een klein risiko een extra unieke optie, namelijk om zonder rompslomp wel een voorschot te nemen.
Denk je dat het uniek is? Dat jij niet weet dat andere netwerken het aanbieden maakt het niet uniek. IK heb iig bij meerdere partijen een een prepaid regeling/voorschot betaling.
Zanox betaald altijd in 15 dagen.
Webgains betaald IEDERE WEEK des gewenst.
Netdirect betaald ALLES (ook geen betalingsrisico) na 40 dagen.

Volgens mij staat er nog 'wat' open wat de 30-dagen al ruimschoots gepaseerd is....
Nou wil ik Adquick niet de hemel in prijzen hier, maar volgens mij betalen ze alles (ook al is het door de adverteerder niet betaald) in 60 dagen ofzo. Je kan (zover ik weet) niet eens iets open hebben staan.

Met deze betalings condities ga je terug net boven tradedoubler... hmm nee net er onder want die hebben een prepayment programma voor hun adverteerders. Zodat wanneer de maand afgelopen is je geld krijgt (15/20 dagen).