Offline abonnees

5

5KG

Guest
#1
Weet niet of iemand al het gezien had of dat er een mailing over verstuurd is (ik was er niet en heb niets gelezen.. lekker rustig) maar leek mij wel de melding waard.

Offline abonnees

Middels de First-Impressions enquetês verzamelen wij per 3 april 2008 data van consumenten. Elke deelnemer aan een First-Impressions enquête die wordt gegenereerd via uw account, schrijven wij weg in de database onder het desbetreffende site_id.

Deze adressen zullen wij per eind mei 2008 aanbieden aan onze adverteerders ten behoeve van offline activiteiten tegen een vast bedrag per adres. De gegenereerde omzet middels uw adressen wordt bijgehouden in uw account bij Affiliatepartners. Wilt u niet dat data van uw deelnemers wordt aangeboden voor offline verhuur? Neem dan contact op met xxxx AT affiliatepartners.nl

Ik weet het niet, ook nog eens de mensen spullen in hun brievenbus gooien..
Enige voordeel voor ons is dat ze A niet zo snel zich kunnen afmelden (Briefje schrijven/bellen?) en wij helemaal niets voor deze centen hoeven te doen..

Goede of slechte zaak?
 
20 aug 2007
1.253
0
36
affiliate.nl
#2
Je kunt toch aangeven dat je wilt dat de dor jou verzamelde adressen hiervoor niet worden gebruikt!

En anders denk ik alleen maar, prima toch dat je zelfs daar gewoon netjes een vergoeding over krijgt!
 
5

5KG

Guest
#3
Huu..

Mij zal het persoonlijk niets doen of ze die email adressen hiervoor gaan gebruiken of niet, ik zie alleen niet bij de enquetes staan dat ze je ook wat eventueel in de toekomst naar je huisadres sturen.

Ik kan ook lezen dat als ik niet wil dat die adressen gebruikt worden ik ze dan kan mailen, mijn opmerking ging er meer over hoe mensen zich hiervoor moeten gaan afmelden, met een mailing is dat met een klik gedaan, reclame via de post is toch wat moeilijker.

Ja je krijgt al tig reclame in de bus, valt mij alleen op dat ze opeens dingen offline gaan doen.

Nogmaals zal het mij verder doen met die gegevens, zolang ze een eerlijke vergoeding geven en het niet te bond maken prima..
 

Langace

Nieuw lid
4 dec 2005
1.453
0
0
www.zinngeld.nl
#5
Het is een beetje back to back. Maar denk dat het niet heeeel erg is, als ze meer dan 3 mailings per jaar verkopen voor al jou adressen is het echt al heel erg veel. Dus denk dat het allemaal wel mee zal vallen.

ik vind hte opzich wel een positieve ontwikkeling.
 

PJ

Nieuw lid
28 feb 2008
1.417
0
0
#6
Hoop dat ze zich in ieder geval aan de minimale fatsoensregels houden en geen mailings versturen naar verzamelde adressen van mensen die bijvoorbeeld bij filternet zijn aangemeld. Hoop bovendien dat ze de mensen die per snailmail worden lastig gevallen ook laten weten aan wie ze de overlast te danken hebben en dus altijd vermelden welke site hier aan mee heeft gewerkt.
 
5

5KG

Guest
#8
Jaja, de eerste inkomsten zijn al binnen va de offline abo's!
12 cent per adres gemiddeld.

Nu heb ik er zelf geen ervaring mee wat zoiets normaal moet kosten maar het is toch weer mooi meegenomen!