Ook ik ben nieuw!

#1
Mijn naam is karin en ik heb sinds 3 maanden een website gericht op Clubwear kleding, lingerie, klinky kleding en accesoires en beauty.
Ik heb ook enkele affiliate links en ben op zoek naar de juiste manier om heir mee om te gaan en vooral om tips te vinedn om mijn site te verbeteren
 

ouwesmurf

Nieuw lid
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#2
Welkom Kaatje, ik ben niet nieuw, hooguit uniek 8)

Om met de deur in huis te vallen : mensen communiceren met elkaar, verbaal , dus met woorden, en via lichaamstaal, een beeld van wat we bedoelen.

Jij hebt gekozen voor beelden van lichaamstaal, weliswaar spannende taal.

Kies je ervoor om voor veel geld mensen naar je site te lokken, dan is het nog even de vraag of mensen met die beelden voldoende hebben om nog een keertje een klikje te doen.

Kies je ervoor om organisch bezoek te trekken middels onze enige echte zoekvader, moet ik je teleurstellen. Ze kunnen al veel, maar voor zoekwerk doen ze het met woorden.

Probeer zelf eens je internetbrowser te verleiden tot het weergeven van de pagina-bron, en lees dan eens de tekst die er nog staat tussen <body> en </body> en dan bedoel ik beslist die html-woorden.

Dan kom je er ook achter, dat er daaraan nog wel iets schort.
 
#3
Hallo Unieke oudesmurf

Helaas heb ik geen verstand van techniek en laat ik het door een ander bouwen dus wat er tussen de "body" staat heb ik geen idee wat daar staat...;-(
Het is een niche site die zich richt op een bepaald publiek.
Verder komt er nog een blog onderdeel bij en zullen er binnenkort bedrijven pagina's komen zodat de bedrijven zelf product foto's kunnen toevoegen.
De site nog aan het uitbouwen maar hoor zeker goede tips en trucs!
 
2 mrt 2009
183
0
16
#4
Hi Kaatje,

Welkom op het forum.
Mochten we je ergens mee kunnen helpen schroom dan niet om een berichtje te sturen of gebruik te maken van het forum.

Groet,

Sjoerd
 
#6
Hoi,

Mijn naam is Marleen van der Mee en voor mijn afstudeerscriptie van de opleiding communicatiemanagement doe ik onderzoek naar de manier waarop marketing communicatie ingezet kan worden door affiliate netwerken om publishers aan zich te binden. Ik ben benieuwd naar de factoren die een rol spelen bij het besluiten voor publishers om een samenwerkingsverband aan te gaan met een affiliate netwerk.

Je zou me erg helpen door de onderstaande enquête in te vullen.
Het gaat om een enquête op internet. Meedoen duurt ongeveer 5 minuten. Je maakt hiermee ook nog eens kans op een cadeaubon van Bol.com t.w.v. ? 50,-.

Graag deze link kopiëren:
thesistools.com/web/?id=401821

Alvast hartelijk bedankt voor jullie medewerking!

Met vriendelijke groet,
Marleen van der Mee