Partnerprogramma zoekt stagiair!

martijndood

Ook daarom naar bol.com!
7 jun 2012
12
0
0
partnerprogramma.bol.com
#1
Op zoek naar een uitdagende stage? Dan biedt bol.com je die graag aan. Onze ruim 17.000 partners (affiliates) leveren maandelijks miljoenen bezoekers af op onze stoep door ze vanaf hun website of vanuit hun app naar ons door te sturen. Dat doen ze niet voor niets: Ze worden beloond in de vorm van een commissie over de aankopen die de bezoekers doen bij bol.com. Het is dagelijks een flinke uitdaging om contact met deze partners te onderhouden, om vragen te beantwoorden en hen te helpen bij technische of administratieve problemen. Daarnaast helpen we de partners waar nodig om hun website en app te verbeteren, want hoe beter zij het doen, hoe beter bol.com het doet. Bij al deze inspanningen kunnen we jouw hulp goed gebruiken.

Wat we je bieden is een stage waarbij je te maken krijgt met alle elementen van online marketing bij één van de bekendste namen op het gebied van e-commerce in Nederland en België. Je maakt deel uit van het Partnerprogramma-team en bent medeverantwoordelijk voor de support aan de partners, het onderhouden van het contact met onze partners via diverse social media en het organiseren van events zoals het Partner Event 2014.

Naast eigen verantwoordelijkheid, goede begeleiding en een prima werksfeer bieden wij een stagevergoeding van ? 500 per maand.

Nieuwsgierig naar deze stage? Kijk voor meer informatie op http://refurl.nl/1kat