Paypro.nl ??

mik36

Nieuw lid
22 sep 2007
123
0
0
www.shapecare.nl
#1
Hoi,

Heeft iemand al ervaring met Paypro.nl ?

Ik kreeg een aanbieding van één van de adverteerders, maar wil na mijn ervaringen met testnet eerst wel eens weten of dit een betrouwbare affiliate is.
 
24 aug 2005
831
0
0
#2
Paypro is Eelco de Boer (mede)eigenaar van. Die geeft ook regelmatig workshops over verdienen met internet.
Zo ver ik hem ken is het wel betrouwbaar.
 

mozilla

Nieuw lid
23 jan 2008
1.235
0
0
#3
nou ik vind dat paypro rommel (persoonlijke mening) op amerikaanse bodem word je doodgegooid met die onzin boekjes.
er zijn altijd genoeg sukkels die het kopen,verkopen.
 

Bekijker

Het is fantastisch!
16 jul 2007
107
0
0
leerwiki.nl
#4
mozilla zei:
nou ik vind dat paypro rommel (persoonlijke mening) op amerikaanse bodem word je doodgegooid met die onzin boekjes.
er zijn altijd genoeg sukkels die het kopen,verkopen.
Wij zijn over het algemeen wel tevreden met PayPro. Soms gaat er wat mis, maar het wordt altijd met de beste bedoelingen opgelost. Het is lang niet zo goed en zo mooi als Clickbank, maar voor de beginner die digitale producten online wil promoten is PayPro een goed startpunt.
 

SNEUP

Nieuw lid
14 jul 2007
145
0
0
www.sneup.nl
#5
Mijn ervaringen met Paypro - voorzover ik weet idd van Eelco de Boer, maar volgens mij ook nog steeds van Alex van Ginneken - die bekend staat als een zeer bekwame internetgoeroe - zijn goed.
Àls je wat weet te verkopen wordt er vlot en goed uitbetaald. Er zijn leuke commissies te behalen.

Alex ken ik persoonlijk en is zeer betrouwbaar, leuke vent met zeer goede ideeën. Hij heeft bij mij thuis mijn gratis advertentiesite Sneup.nl gescreend en een aantal tips gegeven waardoor de hits binnen een paar maanden explosief stegen naar meer dan een miljoen. Nu nog wat verdienen ;-) want dat blijft ondanks alle inspanningen toch wel heel erg lastig...
Paypro blijft daarom bij mij in de portefeuille!
 
6 sep 2006
653
0
0
#6
SNEUP zei:
Nu nog wat verdienen ;-) want dat blijft ondanks alle inspanningen toch wel heel erg lastig...
Dat verbaast me eerlijk gezegd niet als ik je site zie. Als je eens wat wil experimenteren met advertentievormen en -plaatsing zou ik zeggen: neem een voorbeeld aan tweedehands.net, en leg de nadruk meer op tekst-ads dan banners, en plaats die niet boven en naast, maar in de hotspots op je pagina's. Met hotspots bedoel ik de plekken waar je lezers het meest op focussen als ze je pagina bekijken (lees bv. deze info over eyetracking en de tips die ik eerder aan Barvee gaf).

Een kanttekening: zo te zien is tweedehands.net premium publisher bij Adsense; dat voorrecht krijg je pas als je een aanzienlijke omzet draait. Je hebt dan meer vrijheid om het uiterlijk van je ads aan te passen.
 

SNEUP

Nieuw lid
14 jul 2007
145
0
0
www.sneup.nl
#7
Hoi Niels,

Bedankt voor je reactie. Ik ben al geruime tijd aan het experimenteren, ook met tekst-ads vlak boven en in de door de adverteerders geplaatste advertenties maar ook dit deed vrijwel niets.
De enige link die zeer frequent wordt aangeklikt is die van 'vergelijk de prijs' van TT voor 0.07.
Eén van de problemen is dat ik er bij Google uitgeknikkerd ben om voor mij volstrekt onduidelijke redenen waardoor ik geen getargette ads kan vertonen. Hierdoor loop ik een belangrijke inkomstenbron mis, tenminste dat idee heb ik. Google aanschrijven heb ik gedaan maar daar is afwijzend op gereageerd, best wel frustrerend...
Ik zou het dan ook zeer op prijs stellen wat meer tips en suggesties van jou - en ook van anderen - te krijgen om de bezoekers aantallen (zo'n bijna 1000 uv per dag) om te vormen naar een meer rendabel geheel ook om de site gratis aan te kunnen blijven bieden. Het alternatief is om 'm op betaald te zetten maar dat wil ik liever (nog) niet.

Groet,

HJ
 

ktugach

Nieuw lid
2 jul 2006
335
0
0
#8
SNEUP zei:
waardoor de hits binnen een paar maanden explosief stegen naar meer dan een miljoen.
SNEUP zei:
om de bezoekers aantallen (zo'n bijna 1000 uv per dag) om te vormen
Waar komt dat miljoen dan vandaan? Ik heb wel wat meer dan 1000uv per dag, maar de miljoen pageviews haal ik niet. Of surfen de mensen zo lang rond jouw site?

Heb je ook gedacht om de juiste advertentie in de juiste categorie te zetten? Bijvoorbeeld kleding banners in de kleding categorie? Ik zie in de grote banner nu een reisadvertentie voorbijkomen en een banner van l'easy over games als ik kijk bij de kleding.

Ik zie ook banners van marktplaats en vinden voorbijkomen, wijs je de bezoekers dan niet op alternatieven terwijl je wilt dat ze bij jou blijven?
 

Bekijker

Het is fantastisch!
16 jul 2007
107
0
0
leerwiki.nl
#9
De advertenties zijn ook niet voorzien van een goed opgebouwde url per pagina.
Stel dat ik adverteer voor een blok hout of zoiets :p dan wil ik wel goed gevonden worden in de zoekmachines. De url van de advertentie wordt bij jou 15896255328 ipv blokhoutaangboden.html

Verder vind ik PayPro wel een goed systeem. Inderdaad, ze betalen redelijk snel uit.
Vind wel dat de boel netter gecategoriseerd mag worden zodat het voor affiliates ook makkelijker wordt om een goed product te vinden.
 
6 sep 2006
653
0
0
#10
SNEUP zei:
Bedankt voor je reactie. Ik ben al geruime tijd aan het experimenteren, ook met tekst-ads vlak boven en in de door de adverteerders geplaatste advertenties maar ook dit deed vrijwel niets.
De enige link die zeer frequent wordt aangeklikt is die van 'vergelijk de prijs' van TT voor 0.07.
Eén van de problemen is dat ik er bij Google uitgeknikkerd ben om voor mij volstrekt onduidelijke redenen waardoor ik geen getargette ads kan vertonen.
Dat "tekst-ads vlak boven en in de door de adverteerders geplaatste advertenties" vrijwel niets deden, zou dat er misschien mee te maken kunnen hebben dat ze niet getarget waren? Want goed geblende contextuele text ads op hotspots lijkt me toch echt het optimale verdienmodel voor je site zolang je hem gratis wilt houden.

SNEUP zei:
Eén van de problemen is dat ik er bij Google uitgeknikkerd ben om voor mij volstrekt onduidelijke redenen waardoor ik geen getargette ads kan vertonen. Hierdoor loop ik een belangrijke inkomstenbron mis, tenminste dat idee heb ik.
Dat idee heb ik ook. Je beste kans om goed met je site te verdienen lijkt me toch om alsnog Adsense terug te krijgen. Het probleem met niet-getargette ads kan je verhelpen dmv 'ad section'-tags. Ik zou toch nog eens contact proberen te krijgen met Google, om hun uit te leggen wat het probleem was waardoor zij de samenwerking hebben beeindigd, en hoe je dit probleem kan voorkomen als de samenwerking weer voortgezet wordt.

Verder sluit ik me aan bij Tetter, je banners zouden beter getarget moeten worden. Maar nogmaals, ik denk dat je meer kan verdienen met text-ads dan banners.
 
6 sep 2006
653
0
0
#11
PS. Ik zie dat de doctype declaration op je pagina's ontbreekt. Ik weet niet of het mogelijk is, maar misschien is het zo, dat de Adsense spider zich daarop stuk beet, waardoor de ads niet goed getarget konden worden. In ieder geval is een doctype declaration een vereiste voor een valide (x)html-code. Zie bv. http://www.w3schools.com/tags/tag_DOCTYPE.asp
 

SNEUP

Nieuw lid
14 jul 2007
145
0
0
www.sneup.nl
#12
@ bekijker:
De advertenties zijn ook niet voorzien van een goed opgebouwde url per pagina.
Nee, dat klopt, helaas kan het systeem niet van een url-rewrite worden voorzien. De titels hebben wel een h1 tag en de site zelf staat op de term 'gratis adverteren' op plaats 3 in Google. Over het algemeen worden de Ads wel redelijk tot goed gevonden gelukkig.

Vind wel dat de boel netter gecategoriseerd mag worden zodat het voor affiliates ook makkelijker wordt om een goed product te vinden.
Helemaal gelijk wat betreft de categorieën op Paypro, er staat nu vaak iets niet op de juiste plaats. Ook komt het af en toe voor dat een link niet meer actief verwijst naar het aan te bieden product.


@ Niels:
PS. Ik zie dat de doctype declaration op je pagina's ontbreekt.
Er waren nogal wat problemen met de juist interpretatie van de lettertekens. Vandaar dat ik de declaratie bewust heb weggelaten. Alle tekens worden nu juist weergegeven dus ik dacht dat dat geen probleem op zou leveren maar ik ga er zeker naar kijken.
Wat betreft Adsense, ik volg je advies en ga opnieuw proberen in aanmerking te komen.


@ Tetter:
Ook bedankt voor je reactie.
De bestaande advertenties ga ik aanpassen en meer op strategische plekken plaatsen.
De banners die nu voorbijkomen zijn van TD AdMatch en reageren jammer genoeg niet altijd op de juiste onderwerpen of categorie maarja het is tot nu toe voor mij even het beste alternatief bij gebrek aan Adsense.
Er komen idd ook concullega's zoals marktplaats voorbij. Die kan ik weglaten uit het account bij TD maar dan mis ik ook de inkomsten op een aantal door mij beheerde startpagina's waaronder advertentiesites.goedbegin.nl. Voorzover ik weet kun je de AdMatch banners wel aanpassen op woorden, de zgn negatieve keyword lijst en fallback keywords, maar kun je niet een affiliate partij uitsluiten.
 
7 nov 2012
3
0
0
www.speedmatters.nl
#13
Ik moet eerlijk toegeven dat mijn ervaring met Paypro altijd goed is geweest. Ze betalen op tijd en ze bieden goede service.

Er zijn paypro ervaringen van mensen die goed zijn en er zijn paypro ervaringen van mensen die slecht zijn. Dat zul je altijd houden. Dat heeft KPN ook en dat heeft de SHELL ook.

Edit mod: Link verwijderd
 
12 jul 2012
287
0
0
#17
vraagalex zei:
Ik ben zelf erg blij dat mensen over Paypro beginnen. Voor mij (een kleine speler op de affiliate markt) is Paypro goud waard!

Ik heb inmiddels een Paypro score van 32 en verkoop nu vrijwel dagelijks producten via Paypro. Een leuk extra inkomen dus.

Dat een oud topic dan weer naar voren komt, wat mij betreft prima!

Groeten,

Alex
niet-meer-werken.nl
Ik heb niks met paypro gedaan maar het is geloof ik het netwerk om snel rijk te worden (ahum)
Maar als je dan het forum vervuild voor een linkje, maak dan ook geen typfouten ;)