Persbericht: Meer doen met Facebook

13 feb 2011
2
0
0
#1
MEER DOEN MET FACEBOOK.
Daten met uw sociale netwerkprofiel: durft u het aan?

Happy-Together, een internet dating platform dat waarde toevoegt aan sociale netwerken, opent op Valentijnsdag. Er kan via Facebook worden ingelogd, andere inlogmogelijkheden volgen binnenkort.

Het inloggen via een sociale netwerksite levert niet alleen gebruikersgemak op, ook worden grappenmakers geweerd en is misrepresentatie lastiger. Het platform past het concept van Google toe op daten: gratis, efficiënt en snel.
Hoewel het platform een minimale hoeveelheid gegevens van Facebook gebruikers opvraagt, is het de vraag of mensen bereid zijn met hun account in te loggen, gezien de recente discussie over privacy en sociale netwerken.

Volgens Happy-Together schuilt hierin juist de kracht van het concept: mensen die serieus willen daten en niets te verbergen hebben zullen er geen moeite mee hebben om met hun ware identiteit te daten. Bovendien kunnen de weinige gegevens die van Facebook worden gebruikt afgeschermd worden zodat privacy gewaarborgd is.

Het platform pretendeert een hogere kwaliteit van dienstverlening doordat het tweezijdig matchen consequent is doorgevoerd. Heeft u overgewicht? geen HBO opleiding? Invalide? Dat is geen bezwaar want in uw date?s wensprofiel staat immers dat dit geen bezwaar is.
Zo?n strenge tweezijdige selectie betekent minder dates. Of geen dates. Dat niet iedereen gematcht kan worden wordt onderkend. Volgens Happy-Together zijn mensen realistisch genoeg om zelf hun kansen op dit gebied in te schatten. Bovendien zijn er andere toepassingen zoals ?slimme contactadvertenties? die uitkomst kunnen bieden.

Happy-Together is een Amsterdams bedrijf dat zich specialiseert in toepassingen voor sociale netwerken. Tot de overige vertalingen gereed zijn is het product beschikbaar in het Nederlands en Engels.

www.happy-together.org
 

Scito

Nieuw lid
16 dec 2007
181
0
0
#3
Kan je wat meer informatie geven over eventuele vergoedingen per lead voor affiliates? Mag ook per mail naar alexander(apestaartje)scitomedia(punt)com als je deze niet hier wilt publiceren.