Pre-sales mobiele telefoons

quesera

Nieuw lid
20 jan 2007
12
0
0
#1
Ik heb een vraag betreffende pre-sales, namelijk ik heb een opt-in mailing bestand van enkele tienduizenden subscribers die interesse hebben in mobiele telefoons die nog niet op de markt zijn.

Zodra deze mobiele telefoons op de markt zijn wil ik deze mensen een email sturen met een affiliate link naar het toestel.

Mijn vraag is nu, ik zag eerder in mijn Daisycon account dat pre-sales niks opleveren, vraag is dus of dit later verrekend wordt als de pre-sale een sale wordt.

En ten tweede, naast een grotendeels nederlands bestand heb ik tevens internationale subscribers. Heeft daisycon ook duitse, engelse, belgische providers die ik kan gebruiken? Het zou natuurlijk mooi zijn als ik alles via Daisycon zou kunnen doen.

Gr., Johan
 
24 jan 2012
1
0
0
#2
Beste Johan,

Het verschilt per adverteerder en soort toestel of er vergoed wordt voor een pre sale en de uiteindelijke sale. Over het algemeen zijn er mogelijkheden tot voorinschrijvingen als het een bijzonder toestel betreft (zoals in het verleden de iphone4). Wij zullen in ons nieuws aankondigen als er een pre sale wordt vergoed. Je kan ook een mailtje sturen naar telecom.nl@daisycon.com dan kan ik je een persoonlijk mailtje sturen als er een pre sale toestel aan wordt geboden met vergoeding.

Wat betreft de buitenlandse telecomproviders. In Belgie hebben we het programma www.gsmwijzer.be draaien, hier zijn de verschillende Belgische providers op te vinden. Voor de Duitse markt zijn we in vergevorderd stadium met een aantal telecompartijen. We hopen hier de komende maanden meer over te kunnen vertellen.

Met vriendelijke groet,
Thijs Wolters Daisycon