Reis-affiliate - Heb jij deze optie ? (word gek van zoeken)

dykwia

Nieuw lid
7 jun 2011
143
0
0
#1
Ik zoek gewoon dit, lijkt nergens te kunnen:

VB:

Afstand : 500-1000km
Prijs : 500-800 (totaal)
Aantal personen
Periode


En dan wil ik gewoon alle opties zien, in de straal, prijs en periode. Ik wil niet alle provincies van Europa kennen om een keuze te maken, ik wil gewoon weg naar een plek die ik heb opgegeven en zoek suggesties.

Moet kunnen toch met al die feeds van tegenwoordig? Wie heeft het? Niemand? Maak het dan, goud waard;-)

* Einde Rant
 
26 jan 2008
255
0
0
#2
Is niet heel moelijk te maken. Gewoon van alle bestemmingen de lat/long gebruiken en berekenen wat de afstand is van een bepaalde positie.

Nog een wens:
temperatuur: 25-30 graden ;D
 

dykwia

Nieuw lid
7 jun 2011
143
0
0
#3
Kan makkelijker denk ik, veel reissites zetten zelf al bij de info hoeveel km het is vanaf utrecht. Ik weet niet of dat ook in feeds staat, het is niet mijn branche. Ik wil gewoon op vakantie en zoek al een week;-)
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#4
Dykwia : Moet kunnen toch met al die feeds van tegenwoordig? Wie heeft het? Niemand? Maak het dan, goud waard;-)
Dacht dat jij ook iets met travel deed ..... toch weer een vergissing van mijn kant :eek:

Maar met "maak het dan, goud waard" ben ik het hartgrondig mee oneens.
Tuurlijk, is zo'n tooltje wel handig maar niet meer dan dat ..... en vervolgens duiken we de vakantie-veiling in om daar het allergoedkoopste op te halen, om achteraf er achter te komen, dat toch weer de verkeerde bestemming is gekozen want er is nagenoeg niets te doen. En dan tegen de touroperator mompelen dat ze .......

Zoals jeroentja aangeeft, op zich is die lat/long methode niet onhandig, maar dan moet je al zeker weten welke bestemming aangedaan wil worden, anders reken je je rot.
Een hele simpele vereist slechts een goeie atlas en een goeie passer, bepaal een verhoudingsbreedte uitgaande van de mogelijkheden van je atlas, stel je passer daar op in en trek een halve cirkel. Klaar ben je.
of,
voer in Google in : "welke plaatsen liggen op 500 km vanaf Utrecht" en Google vertelt het je.
Nou weer jammer dat het hemelsbreed is, en één ding is zeker, zodra er een bergje tussendoor komt, werkt het niet meer.

En komt het simpelweg neer op :
waar wil je naar toe ongeveer, en vooral : WAAROM WAT HOE en KOST DAT zijn een paar sleutelwoorden die nodig zijn bij travel cq vakantie, deels ook verantwoordelijk voor de vereiste vakantiepret vooraf ;D

It's that easy 8)
 

dykwia

Nieuw lid
7 jun 2011
143
0
0
#5
Eens.

Ik weet vaak vooral wat ik NIET wil, terwijl je bij de reissites alleen aan kan vinken wat je WEL wil.
Die simpele ommekeer zou ook al bijzonder handig zijn.

Oh well... ziet er naar uit dat ik nog wel een paar dagen aan het zoeken ben, en ALS ik dan eindelijk wat heb, zal mijn 8-jarige vast zeggen dat hij dáár niet heen wil;-).
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#6
Dykwia, het is de vraag van eeuwig en altijd. De meeste mensen weten eigenlijk niet wat ze wèl willen, namelijk een wereldbol vol.
Dàt vergeleken bij alles wat ze ooit echt hebben gedaan en - meestal alleen de negatieve aspecten daarvan hebben onthouden -, is een stuk minder dan je realiseren waar je allemaal nog niet bent geweest. En is dus handiger en gemakkelijk.

En ik ben er blij mee !
Stel je voor zo'n idiote reclame film van Trivago : die maagd in die film wil ter plekke alles, niet een béétje veeleisend. Maar wat ooit je lichaam en daarmee je hele vakantie opbreekt : het goedkoopste hotel staat nooooooooooooiiiiiiiiiiiit in het centrum van "the place to be". Vergelijk het met de goedkoopste benzine, altijd in "the middle of nowhere". Een hotel in de enige stad die Groningen rijk is, vergeleken met de enige die Pieterburen rijk is, nou, daar kunnen die zeehonden nog jaren van eten tezamen met die ene monnik die Groningen noord rijk is.

En dàt betekent dat er voor simpele zielen zoals ondergetekende nog een wereld te veroveren is. En voor alle lotgenoten.

Luistert en huiver : in de basis gaat het niet om de plaats waar je naar toe wilt. Zoals Jeroentje al zegt: "temperatuur: 25-30 graden", en de kleine Dykwia gaat zeggen wat ie niet wil, dat zijn de harde feiten.
Je eigen koers varen, betekent oorlog in de tent en een verbrande vakantie.

En dan heb ik het nog niet eens over onbenullen van een Vrijuit en Neckermann reizen, die je met een autoreis willen gaan wegsturen op eigen verzoek, met de faciliteit ingebouwd om nog een vlucht bij te boeken. Neem aan, dat je auto dan in de handbagage mee kan. Met zo'n touroperator èn de gele Neckermanman kom jij er al vast niet uit, daarom waarschuw ik maar even. ;D
Efteling heeft ook een hotel, is de kleine vast wel tevreden (..) , je mag achteraf een vakantieverslag op dit forum posten ::)