'S werelds grootste internet zoekmachine zoekt Sales Consultants in Amsterdam

24 aug 2016
1
0
0
#1
Is timemanagement je tweede natuur en wil je graag werkervaring opdoen bij een groot, internationaal bedrijf? Zoek dan niet verder. Dan heb ik de perfecte functie voor jou!


Functieomschrijving
Als sales consultant ben jij samen met je team (SEA sales consultant-team) verantwoordelijk voor het adviseren van klanten met een marketing- en mediabureau in de Benelux. Je adviseert ze over Google AdWords, zodat zij hier meer kennis over op kunnen doen en dit weer kunnen toepassen met het aanbieden van Google Adwords aan hun klanten.

Jouw taak is om ervoor te zorgen dat je klanten Google AdWords in hun productportfolio opnemen en hierin groeien.
Hiervoor moet je commercieel handelen en ervoor zorgen dat je eigen klantenbestand blijft groeien. Met je klanten zal je strategisch overleg voeren, bespreken wat de doelstellingen zijn en hier een plan van aanpak voor opstellen. Tot slot check je of de doelstelling bereikt zijn en of er nog iets aangepast kan worden, zodat ze bereikt worden.

Je zal voornamelijk B2B contact hebben via de telefoon, email en videoconference. Iedere 3 weken start er een nieuwe klas!

Wat wij bieden:

- Startsalaris vanaf € 2.400,- met doorgroei mogelijkheden tot € 3.000 exclusief bonus;
- Leuke bonussen in de vorm van gadgets of geld;
- Doorgroei mogelijkheden van junior naar senior;
- Bonus ontvang je nadat je tachtig procent van je target hebt behaald.
- Super leuke incentives;
- Goede toevoeging voor je cv.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' in de onderstaande link en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

https://www.youngcapital.nl/vacatures/210047-s-werelds-grootste-internet-zoekmachine-zoekt-sales-consultants-in-amsterdam?locale=nl