Socotoko introduceert een nieuwe virale advertentiewidget met affiliatiemodel

Socotoko

Nieuw lid
6 jul 2008
24
0
0
www.socotoko.com
#1
Gisteren hebben wij de mogelijkheid om online reclamecampagnes en leadgeneratie programma?s te publiceren in een virale webwidget gelanceerd onder de naam Socotoko (www.socotoko.com). Dit heeft geleid een mooi stuk publiciteit op onder andere Marketingfacts en op Sprout. Uiteraard wil ik ook graag de affiliaties hier op het forum laten weten dat de widget vanaf nu beschikbaar is.

In de Socotoko widget kun je heel gemakkelijk Banners, Enquêtes en Polls van adverteerders op je website of blog publiceren. Dat is supersimpel en je verdient per gerealiseerde klik, lead of sale. Ook als er zich via jouw widget nieuwe publishers aanmelden of mensen je widget doorsturen kun je geld verdienen.

Uiteraard blijven we doorontwikkelen en kijken we naar andere vormen van content voor in de widget. (al veel vragen over tekstlinks gehad ;-)

We hebben al heel veel positieve reacties ontvangen op de gebruiksvriendelijkheid van de widget. Er zijn al een aantal leuke campagnes beschikbaar en dit zullen er snel meer worden

Ik ben natuurlijk erg benieuwd naar jullie mening over onze nieuwe widget dus ik nodig je graag uit om een kijkje te nemen op de site (www.socotoko.com) en de widget te proberen.

Have fun!
Marcel

P.S. Deze posting heb ik geplaatst na overleg met en toestemming van Aart Wallet
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#5
voor een goed begrip - ben van nature wat traag daarin - :
Ook publisher worden? Schrijf je dan in bij Socotoko.com
staat op de site. Dus is socotoko bezig als wat we doorgaans een netwerk noemen , zo ja, zijn er nog meer usp's naast het hebben van een widget ??? en ter teleurstelling : de bovenbalk van dit forum is lijkt mij vol ;)

Nou moet ik vaststellen dat ik me gemiddeld de "p" werk, min of meer een slag in de rondte, en gaan jullie me vertellen :
Gemakkelijk geld verdienen met je website
Worden jullie gesponsored door psychotherapeuten of hebben jullie het ei van Columbus uitgevonden............. of lees ik het verkeerd en verdienen jullie gemakkelijk geld met onze website(s)

Hoor graag een "dagsluiting" die bevorderlijk is voor m'n nachtrust ;D
 
9 jun 2008
118
0
0
#7
ziet er gelikt uit! succes in ieder geval....

En wat betreft hyves....zij accepteren natuurlijk geen reclame banners waar anderen aan verdienen.....dus dat wordt een moeilijk verhaal.
 

Socotoko

Nieuw lid
6 jul 2008
24
0
0
www.socotoko.com
#10
Bedankt voor de succeswensen allen!

Zojuist een nieuwe campagne toegevoegd van Schilderijenportret.nl en een aantal andere campagnes zijn al onderweg!

@Blue Webmedia/ Martine:
De widget kan inderdaad niet op Hyves.

@Ouwesmurf:
Wij brengen adverteerders en affiliaties bij elkaar dus je mag ons inderdaad zien als een Netwerk. De widget maakt advertenties plaatsen en beheren gemakkelijk en brengt ook een aantal nieuwe functionaliteiten zoals onder andere de enquêtes en polls waarmee je geld kunt verdienen zonder dat de bezoeker je site hoeft te verlaten. Of dat voor jou usp?s zijn beoordeel je natuurlijk zelf.

De term gemak slaat op gemakkelijk plaatsen en beheren van de widgets. Dat succesvol zijn op internet hard werken betekent kan ik volmondig beamen, dat geld ook voor ons ;)

@ice-T:
Klopt, het adverteren via de widget is bedoeld voor bedrijven en een BTW-nummer is verplicht. Publisher worden en een widget kan iedereen.

Hopelijk hierbij een voldoende antwoord op jullie vragen.

Have fun!
Marcel
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#11
De widget maakt advertenties plaatsen en beheren gemakkelijk en brengt ook een aantal nieuwe functionaliteiten zoals onder andere de enquêtes en polls waarmee je geld kunt verdienen zonder dat de bezoeker je site hoeft te verlaten.
Zal zeker niet ontkennen dat daarin een usp in is te herkennen voor wie daarmee wil werken. Maar alle mogelijkheden daarin naar voren brengen is aan jullie ;D

De term gemak slaat op gemakkelijk plaatsen en beheren van de widgets. Dat succesvol zijn op internet hard werken betekent kan ik volmondig beamen, dat geld ook voor ons
Zijn we het samen volmondig eens.
Maar ik kom de uitspraak bij jullie tegen en ook bij andere netwerken - uiteraard op de publisherpagina- èn bij adverteerders met een eigen affiliate regeling. En dan kan ik me zo voorstellen dat adverteerders die via een netwerk opereren en toevallig in de huidige omstandigheden wat krapjes bij kas zijn, menselijkerwijs kùnnen denken : dat seeltje, die affiliate zit toch continu in de zon slapend rijk te worden, weet je wat, keur 'm af. En dat hoeft niet de ondernemer in kwestie te zijn, kan ook een werknemer zijn wiens baan op de tocht kan staan. In tijd van emotie, is emotioneel handelen een faktor.
Dat hou je niet tegen, geeft ook niet, maar waar ik duidelijk voor wil pleiten is dat de gewraakte uitspraak het beeld in stand houdt en waar we het dus samen over eens zijn, is het ook positief dat we samen dat beeld gaan veranderen. :D