Status: Onder Beoordeling

vin

Nieuw lid
6 mei 2006
247
0
0
www.label90.nl
#1
Ik blijf me er maar over verbazen hoe lang sommige adverteerders erover kunnen doen om een website goed te keuren. Ik vind één week al aan de lange kant, maar zit nu bij een paar adverteerders op vier weken.

Tijd voor privé mailtjes, of is dit gebruikelijk?
 

ouwesmurf

Nieuw lid
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#2
vermoed : categorie adverteerders die eigenlijk niet gemotiveerd zijn, op z'n gunstigst.

Op 1 juli 2009 verblijd met een goedkeuring, aanvraag van 3 januari 2009 en dat zonder een bloemetje of een bel alcohol, branche : reis. Wordt daar dus niet meer enthousiast van, sterker, zouden de betalende reizigers ook zo traag afgehandeld worden ?

Gelukkig om het in balans te trekken, gewone mails en/of tickets duren soms ook lang : eerst lag het aan de post, toen deed fax het niet, de telefoon is soms zwaar overbelast, de mail ligt dwars in de spambak, de webmail is niet aangesloten op verzending, het wachten is nu op de postduif van 2 ton. "de jackpot kan zomaar vallen", kijk dat begrijp ik nu een stuk beter. ;D
 

El Dorado

Nieuw lid
16 nov 2008
237
0
0
#3
Ik heb aanmeldingen die nooit zijn goedgekeurd, en sommigen waar je maanden op goedkeuring wacht Als een adverteerder niet binnen 2 weken goedkeurd, neem ik hem niet op. Voor mij zijn dit adverteerders die niet serieus met affiliatie marketing bezig zijn.
 

PJ

Nieuw lid
28 feb 2008
1.417
0
0
#4
vin zei:
Ik blijf me er maar over verbazen hoe lang sommige adverteerders erover kunnen doen om een website goed te keuren.
Anderzijds is dat een mooi selectiecriterium. Of denk je dat zo'n adverteerder wel op tijd zal betalen en zijn techniek op orde heeft? Als een adverteerder meteen al laat merken eigenlijk geen geld te willen verdienen dan weet ik genoeg.
 

vin

Nieuw lid
6 mei 2006
247
0
0
www.label90.nl
#5
Dat is het zeker, maar bij websites met bepaalde thema's is er niet veel keuze aan adverteerders. Het is dan ook inkomsten mislopen tot het moment dat je eindelijk wordt goedgekeurd.
 

fgielen

Nieuw lid
19 aug 2007
507
0
0
#6
PJ zei:
Anderzijds is dat een mooi selectiecriterium. Of denk je dat zo'n adverteerder wel op tijd zal betalen en zijn techniek op orde heeft?
Helemaal mee eens!

vin zei:
maar bij websites met bepaalde thema's is er niet veel keuze aan adverteerders. Het is dan ook inkomsten mislopen tot het moment dat je eindelijk wordt goedgekeurd.
Als zo'n adverteerder niet betaald en zijn tracking is niet op orde heb je ook niets en is de frustratie zelfs des te groter.
 

svhoek

Nieuw lid
3 dec 2008
119
0
0
#7
Inderdaad je moet je afvragen of de adverteerder wel serieus belangstelling heeft in affiliate marketing.

Adverteerders die binnen 1 week niet goed keuren vallen bij mij al gelijk buiten de poort (vakantie periode is het ff iets anders)

Wij zijn serieus bezig en als de adverteerder dat niet is, dan kan je hem beter links laten liggen dan joepie ik ben goedgekeurd en na vele inzet niks terug te zien zoals uitbetaling of een goede samenwerking etc. etc.