Tradedoubler - conversive - daisycon

Status
Niet open voor verdere reacties.
27 mrt 2009
200
0
0
#1
En dit ontving ik van Joris. Probeert er nu nog iemand te ontkennen dat ik in het verleden (als affiliate bij TradeDoubler) benaderd ben door Daisycon voor de zelfde campagne via Conversive met een hogere vergoeding? En dan ook nog op een adres wat alleen bij TD geregistreerd stond! :mad: :( Nu ik mijn affiliateactiviteiten via Daisycon uit protest gestopt ben omdat ze mij beschuldigden van leugens, komen ze nu opeens op hun ontkenning terug. Te laat! Ik stelde een normale vraag en werd behandeld als een leugenaar, en nog erger, ook nog eens betrokken in eoa politiek spel tussen daisycon - conversive - tradedoubler. Maar nu ik alles zelf uitgezocht heb valt bij mij ook het kwartje en snap ik waarom Conversive "uit het niets" opeens mij zo aanviel, en hoe ik "out of the blue" opeens door Daisycon werd benaderd. :eek:

Beste Loggerboy,

Sorry voor de reactie van Remco. Kun je me vertellen van wie je vorige keer wat voor aanbieding hebt gekregen?

Wij werken netwerk onafhankelijk zijn en het maakt dus niet uit welk netwerk je aansluit. Je kunt natuurlijk aan de 'ACHTERKANT' andere vergoedingen krijgen, maar dat is afhankelijk van de resultaten die je kunt behalen en het medium dat je inzet.

Als je nog vragen hebt, kun je altijd contact met me opnemen.

Vriendelijke groeten,

Joris Goossens
Directeur Conversive
 
6 sep 2006
653
0
0
#3
loggerboy zei:
En dit ontving ik van Joris. Probeert er nu nog iemand te ontkennen dat ik in het verleden (als affiliate bij TradeDoubler) benaderd ben door Daisycon voor de zelfde campagne via Conversive met een hogere vergoeding? En dan ook nog op een adres wat alleen bij TD geregistreerd stond! :mad: :(
Dus? Daisycon kan op vele manieren jouw site opgemerkt hebben, zonder dat Conversive daar aan te pas kwam.

Trouwens, ik wil graag alle forumleden verzoeken er eerlijk voor uit te komen als ze bij een netwerk werken. Ik weet niet of Loggerboy bij een netwerk werkt, maar hij is wel de zoveelste newbie op dit forum die meteen begint met het complimenteren van Tradetracker en modder gooien naar alle andere netwerken.
 

blueweb

Nieuw lid
22 jun 2006
178
0
0
www.bluewebmedia.nl
#4
Klaas Koopman zei:
Het is toch algemeen bekend dat je bij bepaalde programma's een hogere vergoeding kan krijgen, mits je goed presteert. Ik vind hier niets vreemds aan eerlijk gezegd.
Helemaal mee eens. Ik ben een tijdje geleden ook door Conversive benadert of ik de campagne op wilde nemen, maar zij hebben nooit een voorkeur voor een netwerk laten merken!
 
26 jan 2008
43
0
0
#5
Aangezien td, daisycon en m4n al afgekraakt zijn is de keus al een stuk kleiner.
Daarnaast roept loggerboy wel dat hij grote netwerken gemaild heeft over samenwerking met conversive, maar ook daar klopt het verhaal niet omdat de meeste grote netwerken gewoon met coversive werken, alleen tt niet.
toevallig is dat het enige netwerk wat top is volgens hem...........
 
27 mrt 2009
200
0
0
#6
Beste Niels,

ik werk NIET voor tradetracker. En verder ben ik geen newbie in affiliateland. Waar haal jij de arrogantie vandaan om mij daarvan te "beschuldigen"? En ook al was ik enkel in favour of tradetracker? Wat dan nog? Je zit maar wat onzein te roepen. Lijkt er meer op dat JIJ problemen hebt met Tradetracker. Kom daar dan eerlijk vooruit. Ik mag hier toch wel zeggen wat ik vind? Of ga JIJ MIJ censuur opleggen. Wie ben jij eigenlijk joh? Niels II? Who is Niels II. En ga mij nou niet lpopen pm'en. Zeg het maar gewoon hier op het forum. En als ik door daisycon benderd wordt op een e-maiadres wat enkel bij tradedoubler bekend is dan weet ik voldoende. Zeker nu ik meer informatie heb obver de rol van conversive. Maar misschien is Niels II wel van Daisycon of Conversive? Je neemt ze wel erg in de verdediging. :-X Kortom, bemoei je liever met je eigen zaken en probeer niet mij of tradetracker te bashen mdat jij toevallig voor Daisycon werkt.
 
24 aug 2005
1.434
0
0
www.no-search.nl
#7
Topic wordt opgeschoond en gesloten.
Dit gaat nergens over en is puur ongefundeerd en ruikt naar 'moddergooien'.
Laatste keer anders gaan er bepaalde profielen op de block. Laten we professioneel en volwassen zijn en vecht je persoonlijke issues en vetes ook prive uit en niet op deze manier.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.