TradeDoubler Staatsloterij Campagne

Trustweb

Nieuw lid
15 sep 2008
138
0
0
#1
Een schitterende mail van tradedoubler ivm staatsloterij maar met een nette oplossing, althans hoop ik.
Ben benieuwd! was natuurlijk de maand van de staatsloterij met de konningedag trekking etc.

Staatsloterij: tracking issue

Sinds 24 april heeft het Staatsloterij affiliate programma trackingproblemen. Op dit moment worden namelijk alleen eenmalige creditcard verkopen gemeten. Na onderzoek is het probleem geïdentificeerd en wordt er door Staatsloterij hard gewerkt aan een oplossing.

U zal uiteraard voor de gemiste sales vanaf 24 april gecompenseerd worden. Deze compensatie zal als extra betaling in uw account worden toegevoegd zodra het probleem is opgelost. Hierover zal u via de mail geinformeerd worden.

Onze welgemeende excuses voor de overlast door dit tracking probleem.

Met vriendelijke groet,

Staatsloterij & TradeDoubler
Iemand enig idee hoe ze dit gaan compenseren? En vooral natuurlijk hoe! of zal dat het voordeel zijn van de G2 cookies? :p
 
29 nov 2006
188
0
0
#2
Verwacht er maar nog niet al te veel van om teleurstelling te voorkomen. Het klinkt veelbelovend, maar ik heb zelden een compensatieregeling gezien die de affiliates echt goed compenseert.

Overigens heb ik de Staatsloterijcampagne zelf niet opgenomen. Tijdens het testen van de campagne (een paar dagen voor Koninginnedag), kwam ik zelf niet voorbij de betaalstap. Zowel met IE als Firefox kon ik het aanvragen van een extra lot niet afronden. Misschien dat dit wel het probleem was waardoor er geen verkopen zijn uitgekeerd?

Maarja, misschien heb ik het wel verkeerd en komen ze met een degelijke en goede regeling :)
 

SebH

Nieuw lid
8 apr 2009
5
0
0
#4
Niek | Trustweb zei:
laten we het hopen inderdaad.

Laten we het inderdaad hopen, wij hebben ook veel bezoekers die kant opgestuurd rond koninginnedag. Vond de omzet daarvan al erg tegenvallen, zal dit de oorzaak wel zijn. :-[
 

RikJr

Nieuw lid
6 nov 2007
77
0
0
#5
Is e.e.a. nog rechtgezet en de tracking inmiddels op orde? Heb wat geinteresseerden voor een straat staatsloten en die commissie wil ik niet laten liggen ;-)
 
18 sep 2008
34
0
0
#6
Ook ik wacht nog steeds op compensatie, ik neem echter aan dat de tracking nu wel op orde zou zijn.
Ik heb op deze manier alleen niet echt behoefte meer om deze adverteerder te promoten.
 
7 mrt 2007
289
0
0
#7
Goedemorgen,

De compensaties zijn reeds toegevoegd in de accounts (t/m juni), zie account balance. Over juli komt er ook nog een compensatie aangezien de tracking nog steeds niet naar behoren werkt.

Staatsloterij hoopt half juli alles opgelost te hebben. Indien je meent geen compensatie te hebben gehad neem dan even contact op via PM, e-mail of telefoon met TradeDoubler.
 

RikJr

Nieuw lid
6 nov 2007
77
0
0
#9
Voor diegene die twijfelen, netjes mijn vergoeding voor Staatsloterij straatje ontvangen toen ik het zelf heb getest. Mag ook weleens gezegd worden als iets werkt ;-)